Majbrasa i lunedet

dsc00820 (MMS)

Majbrasa i lunedet


HELG NU!!! =)

Gud vad skönt att det är helg är så trött o sliten.Märks att den**roliga veckan ** komma skall. Fia har absolut inget tålamod...
Olle jobbar bara halvdag imorgon så efter han slutat åker vi till stan byter ut Isacs shorts som var alldeles förstora, kollar in en tvbänk på vitarum och till bjälkes för att hämta den sista regeln till våran portal mellan kök o matsalsdel.

Idag fick vi hem lilla Betsy... ska vara hundvakt igen åt henne ända tills på söndag. Man har verkligen glömt bort valpstadiet...Pigg o glad tjej är det verkligen, jämfört med våran lufs Kira. Men Isac älskar henne verkligen..=) Hon är så söt!!

Idag kom söta Helena till jobbet med BULLAR...och fan vad goda dem var. De tog slut på ett litet kick...=)...Självklart beställa jag en till mössa...en turkos med vita moln och en annan form...den kommer va så fin på Isac. JAg älskar att ha färg på hans kläder, han är så fin det!

Är ännu segare nu när min granne Mikaela drog ut mig på en kvällspromenad, så nu måste jag sluta innan jag somnar..

Olle ropar på mig med ;)..NAtti!!

Isac städar sitt rum!

dsc00817 (MMS)

Isac städar sitt rum!


Nya sommarkläder till Isac :-)

dsc00812 (MMS)

Nya sommarkläder till Isac :-)


söndag...

Denna helg har varit bra. Önska lite bättre väder, för när solen försvinner blir det så kallt...
Va på Ica Maxi förut med "grannfruarna".. Blev en Gräsklippare till Isac, en roll on penna till Olles mörka ringar undar ögonen + lite annat smått o gott!..Det va 2a ggn på rad som jag var där i helgen En riktigt rolig affär..:),,

Min plutt vakna inatt och va snuvig och kändes varm. Men när han vakna i morse hade inge feber i allafall men riktigt snorig. Han har verkligen varit riktigt "jävlig" mot sin mor i helgen... Testat mitt tålamod hela tiden... och så gråter han en stund o skriker när han åkt på sitt rum sen kommer han ut o kramar mig o säger mmm min mamma. Så klart han är förlåten då! Men efter 5 min så är han igång igen...*morr*..
Men märker när han är tjurig är det bästa att gå ut och leka på gården eller med grannbarnen...

Nu ska jag packa Isacs väska och bokföra...sen är det bara för Fia att hoppa i sängen... så natti då mina läsare..

GÖTT!!

Familjen Sjögren/Hylén kom förbi förut en sväng. Olle ville ha hjälp av Robin att sätta i antennkabeln  till nya tvn + att fixa i tvillingkortet. .. herr Bäckman o Fille kom okså in en sväng o hjälpte till. Barnene lekte så bra förut min surpuppa som inte haft en sånn bra dag idag. Man kan ju inte va glad jämt ju.
Men det är så gött att jag nu kan titta på vad jag vill i mitt "VITA RUM" och Olle kan sitta och titta på sin j***a sport i sitt SVARTA RUM!!! hahahha inge bråk på kvällarna längre..=)

Sitter just nu och tittar på Körslaget. JAg hejjar naturlgtvis på Picassos kör!!! Skitbra verkligen!!!.. Men jag tycker Marie är mycke finare i blond hår... Hon spökar ut sig väldigt mycke i programmet...men men hon kanske vill spexa.. Själv tycker jag det ser fruktansvärt ut!!

Jag sitter här själv...Isac sover och Olle är hemma hos Beck och umgås lite. Så snart ska jag slå på Avatar efter programmet... Tycker ju inte om sånna filmer egentligen, men alla säger att den är jättebra, så jag får ge den är chans!!!...

JAAAA TEAM PICASSO GICK TILL FINAL!!! =)


Ikea och oro!!!

Hej hej!! Igår efter jobbet följde ja med mina goa grannar till Ikea...
Det blev en fotölj till Isac...han kommer bli så glad för nu får han en likadan som Vilmer..
Sen blev det tåg+tågbana till lilla Vilmer som blir 2 år på söndag...och annat smått o gott.

Idag jobba jag halvdag. Dagen började bra och Isac överraskade mig!!! Han ropade på mig imorse...och det visade sig till slut efter ca 5 ggn ropande "mamma baj".. att han gott själv o satt sig på pottan o bajsa... Duktig kille!!! =)....Jag fatta som han hittat skräp eller petat buse i näsan(han brukar säga så då), men nää han hade verkligen satt sig där helt själv!!! Stolt man blir då =)..
Innan Isac somna idag så prata han med sin mormor i telefon...Hon berätta att hon köpt en cykel till honom...han vart så lycklig så i helgen måste vi dit o provköra den... Innan han la på luren sa han ..*hej å mommo,..ikas puppgucka** vilket betyder... Hej då mormor...isacs pussgurka!!!
HAhahaha..go han är mitt lilla monster!!


Sen är jag hela våran familj så orolig för Alva!!! Fick åka ambulans! Var helt utan medvetande, hög feber och kräkningar. Och stackars Mikaela o Tommy som hamnade i sånn chock. JA menar vem fan skulle inte det!!! Ens barn är ens ALLT!!! Isac fråga efter Alva ett antal ggr idag och han förstår att Alva är hos doktorn o Alva är sjuk o ledsen!!..Såger så varje ggn han tittar ut genom fönstret  mot deras hus...
Hoppas hon frisknar till snart och kommer hem!!! Är så synd om barnen när de är sjuka o lider..
ALVA VI SAKNAR DIG OCH TÄNKER PÅ DIG!!

Jag så orolig hela tiden ...har inte hört nått på flera timmar ... törs ju inte ringa heller ifall de sover...Men vet att de hör av sig när de får tid och orkar...

Imorgon ska vi, MÅSTE VI, till tippen med allt skit.. Åka till vita rum och kolla tvbänk.....

Snart blir det Natti Natti ...


BRA SOMMAR!!

Vi kommer få en bra sommar...
Idag kom våran fastighetsägare in, han som har fastigheterna i sandvikens köpcentrum där salongen ligger jag jobbar på....
Jag har varit så orolig att inte hitta få jobb över sommaren... har ju nämligen sagt upp min stolshyra på grund av långa kontrakt. Inge roligt att binda upp sig på 2 år när Isac nån gång vill ha en lillasyster eller lillebror...
Men idag släpte det... Fastighetsägarn vill så gärna ha kvar mig.... och att vi absolut skulle hitta en lösning!!..
Så jag får jobba på som vanligt..men ha kortare uppsägningstid!!...TACK snälla Niklas!!!...
Så imorgon ska jag ringa slkatteverket igen och ändra uppsägningen om F-skattsedeln och ringa mina oroliga kunder... =) kanske till och med ringa tidningen för en ny annons...=)

Nu ska jag sova gott inatt =)...

KRAM O KÄRLEK TILL ER!!!




vilken dag...

intervjun gick bra o testet gick bra... så på tisdag ska jag på intervju igen..

vi gick ända fram till stan... vi gick sen på stan... vi gick till mc d....vi gick vid karlsåby....vi gick till min syster..Känns som att vi bara gått o gått o gått..
Isac har varit så bortskämd av sin morbror idag... Så snällt av min bror att ställa upp så för Isac. Aldrig några problem om man vill ha barnvakt o hundvakt!!Älskar min bror!!! han ska snart börja plugga till cnc opperatör.
Min pappa mår bättre. Han har fått jobb o äter sina antabust... Är såå stolt över honom med..=)
Livet börjar ordna upp sig..=)

Sen när vi kom hem var det fullt ös på barnen i kvarteret. vi hamna hos familjen hylen.. jätteskoj!!!

imorgon blir det tivoli, målning av källarfönster, slänga skräp... ska hinna med o träffa Sofie o älskade lilla Noah. Va såå länge sen våra killar träffades o busade i hop...

Nu blir de sänga...Natti Natti


Coola killar

dsc00796 (MMS)

Coola killar


Fredag den 16 april!!

Hej mina nära o kära. Just nu sitter jag o mitt lilla monster oh äter frukost! Vi ska snart gå iväg till stan, underbart väder ju!! Isac håller på att äta upp smörpaketet och Kira ligger o är helt utmattad!! Äntligen har hon börjat löpa.

Jag är lite smått pirrig idag ska iväg på arbetsintervju..... Det va ungefär 7 år sedan jag va på en sånn.. så det här blir spännande. Uffe på muskelknuten ringde preis, han har magsjuka...stackarn. Synd om mig jag får ingen massage...=(.
Medans jag är på arbetsintervju är det min bror som är barnvak o hundvakt.. de går nog på en promenad eller så...

Vi ses o hörs...Kram

Ute och cyklar

dsc00793 (MMS)

Ute och cyklar


På väg till ikea . . .

dsc00791 (MMS)

På väg till ikea . . .


SKRÄMMANDE!!

Måste bara berätta...
Vi har ett par grannar som hade en hund... Denna hund har bitit andra hundar här i bråten, nafsat mig efter benen,..(han rymde ner till våran prinsessa)
Och så en dag förra veckan hörde min sambo att de hade avlivat hunden ... jag tänkte då att de va nog på tiden. Och eftersom han bitit andra hundar så måste det va nått fel, mina tankar var han kanske har ont eller lider av nått, för en hund som hugger andra hundar och människor mår dåligt!.... Det är tecken de gör för att visa att de inte mår bra har jag läst..
Men så fortsätter min sambo att berätta att det var p g a att han högg sin egna matte och att hon inlagd på sjukhus p g a det!! OJ, tänkte jag då. Då fatta de rätt beslut.

MEN... så fick jag precis reda på av min kära granne den skrämmande händelsen!!!
Hunden hade bitit en tant + sin egna matte.. och det sjuka är att HUSSE i familjen tar HUNDEN OCH GÅR BAKOM HUSET OCH SKJUTER DEN SJÄLV!!
Jag skulle ALDRIG avliva mitt djur själv!!! ALDRIG NÅGONSIN. Då är det väl bättre att åka till vetrinären!!! VILKEN IDIOT; VILKEN KÄNSLOKALL MÄNNISKA!!!

När min prinsessa Kira nångång i sitt liv går bort eller kanske blir tvingad att avliva henne, jag lovar er, hon ska få en alldeles egen plats på en kyrkogård för hon betyder så mycke för mig/oss!!! Hon är en familjemedlem som har lika mycke värde som vi andra i familjen! Man blir alltid positivt bemött utav henne, Kira är alltid lika glad när man kommer hem vare sig det handlar om 4 min eler 4 tim!!.. Kira älskar oss alla i familjen och vi älskar henne!!Självklart ska hon ha en egen sten en egen plats när hon inte orkar livet mer, det är det minsta hon är värd!!!

Ja nu fick jag skriva av mig den tanken...
Natti Natti

Isac och Vilmer på förmiddagen

dsc00779 (MMS)

Isac och Vilmer på förmiddagen


:-)

dsc00778 (MMS)

Helst skulle jag vilja ha vita möbler...men Olle vill inte det för de bruna är rätt så nya =(... Gardiner kommer upp ikväll.. Nu ska vi äta lasagne..*mums* Trevlig myslördag på er alla..!! Puss o Kram


fix o trix o en till tv =)

.. vi målar och fixar o trixar till Lady G!!!! Detta är min favvo låt!!!Isac är hos sin mormor o morfar och blir bortskämd ...Hörs senare o då kommer bilder...  ( P.S. Olle beställde precis en 50 tums platttv...SÅ snart blir det inte bråk om vad vi ska se på tv )... För nu snart har vi 2 =).. ÄNTLIGEN!!!

http://www.youtube.com/watch?v=d2smz_1L2_0&feature=fvst

Isac gungar . .

dsc00775 (MMS)

Isac gungar . .


Vi målar =)

Hej och välkommen till familjen kaos!!!
Nu målar vi om i matsalsdelen =) DEN BLIR VIT!! hi hi

Ja som vanligt börja vi måla båda två och 15 min senare sitter jag o tjurar! Vi blir jämt osams när vi renoverar. Olle vart arg när jag kladdat pyttelite färg på fönsterlisten men han själv trampat omkring med färg på fötterna. Pucko!!! Går ju lika lätt att torka bort färg vid listen som på golvet.. Jag menar han har ju kladdat mer!! Så nu gav jag upp...inge roligt att sammarbeta med en "grinolle"
Nu tjatar han om en strykning till ...jag svara: -gört du jag ska blogga lite =)

Idag har jag, Isac och Kira myst. Han är fortfarande kass imagen, fan inge kvar av honom, men den 27e är det viktkontroll, hoppas att han gått upp lite iallafall... Har ju som sagt inget att oroa mig för..han äter iallafall som han ska!!
Vi tog en promenad med Camilla och Vilmer vid lunch idag. Vi lånade med oss Boss också. Efter det vad Isac så trött så vi gick och sov middag i 2 timmar...gud så skönt det var!! Efter det åt vi lite mat igen och sen gick vi ut o greja i trädgården. pappa Olle kom efter jobbet och vi gick på långpromenad. Vi stannade till vid en lekpark o gunga. Isac hade skitkul..!! När vi kom hem kom morbror Fredrik med massa traktorer till Isac.. =) som sagt han är tokig i traktorer. Han berätta också att han snart ska få följa med morbror fredriks kompis och åka traktor, det bara lyste i ögonen på Isac..=)
Så morbror Fredrik ligger på + listan nu..=)

Nää kanske ska gå o kolla om Olle sköter sig ;)... Kram på er!!



sjuk!! *suck*

Isac har då varit sjuk igen. Men det är fortfarande tänder som spökar. 4 hörntänder framme nu.
Han har inge feber men fortfarande lite lös i magen...

Nu sitter vi och äter frukost och bara myser. Isac ska få lite tårta snart ifrån Alvas kalas som han missade igår.
Va bara jag på kalaset men det får vi ta igen snart så barnen får leka...

Ihelgen ska vi sätta fast golvlister och portalen och göra det bruna matsalsrummet vit... sen är det bara köksluckor, inner dörrar som ska lackas om och kakel kvar. Det börja hända saker nu =)..hihi..
 För snart är det vår och varmt ute då ska vi gå ut och fixa till trädgården =)..

nu ska vi fika ja o min lilla son sen är det dags för en promenad med Kira..

tjingeling sålänge!!!

Påsken avklarad!!

Jaha så är denna påskhelg avklarad. För våran familj har det varit fullt upp med familjemiddagar, kalas och dop.
Det tråkiga är att på påskafton fick Isac hög feber. Nån dag tidigare fick han variga ögon (ögonfluss). Stackarn!! Han får inte va helt frisk en hel månad. Men Olle o jag misstänkte fort att det var tandsprickning. 4 nya tänder på G så nu har plutt snart 16 tänder totalt. Han missa sin mormors födelsedag..men det tar vi igen snart =).

Imorse var han feberfri och pigg så vi åkte på lilla kusin Alvins dop. Han döptes till Alvin Alexander Kinell. Fint!! Många barn var det och jättemysigt. Vi stannade aldrig till presentöppningen,Isac va sååå trött och vi med så vi fick åka hem.
Förutom att Isac blev sjuk så har det varit en mysig påsk. Med massa godis och mat **mums**

Imorgon är det vardag igen, men jag jobbar ju bara 3 dagar denna vecka hihi mjukstart!! Ska till revisorn på lunchen och hämta mitt bokslut och hon fylla imin deklaration. Lite pirrigt är det.. vet ju att jag tjänat in mer än vad jag beräknat så jag hoppas att det inte blir allt för mycke i restskatt...

Nu ska äta vidare på mina popcorn...

Pöss!!!

Första April!!

Jag har inte blivit lurad än idag iallafall...känns skönt!!
Idag stängde vi salongen 14.00 som alltid dag före helgdag! Det vaså skönt. Efter det åkte jag till Ceveds och köpte ett ordentligt regnställ till Isac. Blev Didrikson och visst det va lite sort med stl 90 men då kan han ha det till hösten med =).

Veckan som varit har det varit fullt upp!! Mycke på salongen och många som vill bli fina i påsk. En och annan kvällspromenad..och så cyklar jag numera till jobbet...=)
Igår va Isac utklädd till påskgubbe men han såg mer ut som en sjörövare. Han dog av skratt i spegeln när jag hade spökat ut honom...=) de va lite roligt faktiskt!!
Dessutom är jag sååå stolt över mig själv när jag stog en kväll och rulla köttbullar i 2 timmar...men nu har vi frysen full=)...och JÄVLAR vad goa de blev =)...Så Isac och jag har  haft köttbullar på smörgåsarna på morgonen...;)*MUMS*

Förra helgen va jag ju i Filipstad hos min syster.
De va så skönt och komma hemmifrån men även lika skönt att komma hem igen.
Vi tjata och skvallra om det mesta och bara slappa. Isac och Zeb lekte hur bra som helst! Men Isac va så blyg o rädd för Jaqueline (syrrans dotter som blir 13)...Men det släppte efter att vi kollat på hennes innebandymatch på lördagen. De hade den sista matchen mot Karlskoga och Filipstad vann med 8-1. Va så stolt över henne..Gud vad duktiga deras lag var och Jaqueline spela skitbra!!.. Isac kastade naturligtvis över en boll på plan under match, men som tur var blåste inte dommaren utan flina lite åt oss...=)..

Efter det var det kalas för Jack 17 år...Nästa år tar jag med honom till statt hehehhe.. Usch vad stor han blivit, det går ju sååå fort!!

Jaha o nu är det påskhelg och lånledigt..
Imorgon har vi inget planerat.. såå skönt. Vi skulle på fest ikväll igentligen men kände att vi inte ville ligga o va bakfulla den ända dagen vi inte har något att göra...
för på påskafton: Fyller Alva 2 år, , hem till svärföräldrar och käka lunch och samtidigt träffa Isacs kusiner, och påska för familj,släkt o vänner för Isac måste ju bara gå påskgubbe
påskdagen: Mamma fyller år...så dit är vi bjudna  på massa mat o dryck
annandag påsk: Lilla Alvins dop

så vi vet vad vi ska göra... =) fullt upp som vanligt!!

Hoppas jag får tid att uppdatera bloggen med lite nya bilder =) Glad Påsk på er nu annars mina läsare..
Puss o Kram
sen börjar arbetsvecka igen..men bara 3 dagar för mig hehehehe


RSS 2.0