En balfrisyr

dsc00846 (MMS)

En balfrisyr


SMS-inlägg

dsc00088 (1) (MMS)


Isac älskade kaninen i lunedet!

dsc00087 (MMS)

Isac älskade kaninen i lunedet!


Barnlediga!!

Nu är vi barnlediga!!! Isac ska sova hos sin farmor o farfar och han vart inte ett dugg ledsen när vi åkte. Han skrek Hej då med glädje!! Min lilla plutt!! Men fy vad jag saknar honom redan!! det är bara 3e natten vi lämnar honom och det är för att både jag o Olle saknar honom så när vi lämnar bort honom. Så det här är både nyttigt för oss och honom.
Så nu är jag  klar o Olle står i duschen..
I våran familj får man vänta på "pappan" =)..
Vi ska gå ut och käka, får se om det blir Jacks, eller Harrys, eller kanske Katrinedals.. Gud vad svårt!! det händer ju så sällan menar jag..
Kira ska få vara hos min syster under tiden eftersom hon bor i stan. Kira blir lite orolig när hon är själv hemma... men då får hon bli bortskämd hon också och så träffar hon sin komppis Wela också..

Nu ska jag stressa på Olle lite för jag är skithungrig!!!

GO KVÄLL!!


fredag 21 maj

idag har varit en slapp dag för mig och Isac. Vi var inne hela förmiddagen, vi plocka disk och måla. Vid halv 11 somna Isac till sin film så då passa jag på att göra mat. Efter han vaknat och vi käkat tog vi en promenad med Kira. När vi kom hem sen stog moster Maria och Alexi här och va kaffesugna! Så då fika vi.

Efter det åkte vi till Coop och handla lite, åkte ju med ett par andaler till Isac och lite fredagsmys,,:)...
Isac satt så fint i bilvagnen i affären och konstigt nog tigde han inte efter något alls!!! Måste ha varitbilen han satt i =)!!!

Just nu sitter jag i soffan o är sååå trött. Kanske beror på vädret och att jag sov dåligt inatt är så rädd för åskan... Har nyss varit ute med Kira igen och ska nu kika lite på talang.

imorgon är jag o Olle barnlediga...Vi behöver lite egentid och sovmorgon eftersom lilla älsklingen är så morgonpigg.. så det känns nu för oss båda. Kanske blir att vi drar ut o käkar och går på bio eller bara sitter hemma...vi får se,.. Men fy vad jag kommer sakna Isac. Han har ju bara sovit borta 2 ggr.. men han ser redan fram emot att få sova hos fammo o faffa!!!

Trevlig kväll önskar jag er alla mina läsare!! Nu blir det fredagsmys!!! 



ny barnvagn..

Snart ska jag och mikaela åka och klämma och känna på lite barnvagnar.
Jag sålde ju våran i onsdags..ochkänner att jag vill ha en smidig och lätt vagn till Isac...
det ska bli spännande och roligt!!!

Blir så trött ibland...

Varför finns det när människor omkring än som aldrig gläds när man kommer med nyheter... Varför är de så negativa....
Kan det vara avundsjuka?? Jag tror det!!! Och det är så himla lätt att kommentera via telefon...jag tycker det är så fegt!!!
Men på något sätt så ska man intebry sig...men jag gör faktiskt det!!! Vi är ju av samma kött o blod...
Åhhh jag blir galen ibland på denna människa...bara massa negativt hela tiden... ho kan inte må bra!!!

Jag gläds åt människor när de kommer med roliga nyheter... jag sörjer med dem när de har dåliga nyheter och försöker stötta dem ...men vissa de gläds mer åt tråkiga nyheter, och mår som bäst då!!!. Usch detta är hemskt!!!


Men vi är lyckliga!!! ..=) =) och det kan inget ta ifrån oss...=)


Isac somna om nyss efter att ha varit vake...

dsc00838 (MMS)

Isac somna om nyss efter att ha varit vaken sen 05.20. Så söt!


Syrran börjar få fin bebismage!

dsc00834 (MMS)

Syrran börjar få fin bebismage!


Lycklig!!!

Äntligen helgen, massage imorgon!!! värdefullt bemötande när jag kom hem...fick massor av pussar av mina älsklingar här hemma!!!
Kan jag vara lyckligare...NEE!!!
vi är lyckliga!!!

Pussar till er där ute!!!

Alva, Vilmer och Isac så söta när de hålle...

dsc00833 (MMS)

Alva, Vilmer och Isac så söta när de håller varandra i handen!


mys i soffan!!

imorse kom min lilla o älsklig och klappa mig på kinden och sa mamma och och hoppa upp i sängen. Han ville gosa, gud så mysigt det var så vill man bli väckt varje morgon.
Nu är han jätteivrig och vill gå iväg till dagmamman Lotta... han såg ju Isabella var på väg dit och Stella kom i bilen...så nu sitter han här med sina skor på sig..=)..

han tjatar redan om sin mommo som han ska till på fredag när jag själv ska på massage =)...han vet ju att hos mommo och offa blir han bortskämd!!

På lördag är det fest också, det ser jag fram emot.. blir bara cider för mig denna gång också då klarar jag mig från baksmällan..=)..

Vi hörs...


RSS 2.0