Petter!!! YEEEAAHH

Vad bra han var Petter!!
Här bjuder jag på en liten minipetter...hihi


Jag och Calle är på petter snälla lilla ja...

20110629469 (MMS)

Jag och Calle är på petter snälla lilla jack lånade ut sina hörlurar till Calle. . Hitta ju inte isacs. . Ha en trevlig kväll


Kga festen är vi på! Sten o stanley uppträ...

20110629468 (MMS)

Kga festen är vi på! Sten o stanley uppträder nu. . Jag och isac diggar i gräset. .


SSS som i Snorigt, snosat, snuffan växer, stormarknad, och sommar!!! Sola (imorgon)

Här hemma blev vi väl genomförkylda efter midsommar!! Olle innan, calle under och jag efter. Den som klarat sig bäst är Isac älsklingen. Nu brorsan och Lina med!!
Hur mycke snor producerar man igentligen under en förkylning!!??!! Helt sjukt hur mycke det kommer från trumpeten. Calle börjar iallafall bli bättre.
Efter jag hämtat Isac idag nere i nobellparken i Carls Åby, där de varit på dagmamma träff(och gått dit!!) så åkte vi med lite presenter till lilla Wilma. Hon va sååå liten!! Som Amanda ungefär. Uj så söt, snäll och fin hon var. Synd att jag inte kände doften bara!! Det va jobbigt att hålla tillbaka tårarna när hon kom upp i min famn!!

Amanda hon kryper och reser sig upp nu.. Dröjer nog inte förens hon trampar o går mosters tuffa lilla docka!!

Va till Maxi idag på shopping med Camilla..så skönt att få komma bort en liten stund..SJÄLV....rensa tankar och bara gå där inne och prata med henne!!..

Underbar kväll ute!! Äntligen har sommaren kommit tillbaka!!..

Godnatt ni gulliga där ute!!

Isac är så stolt!

20110628461 (MMS)

Isac är så stolt!


Fasters hjärta!

20110628457 (MMS)

Fasters hjärta!


Mammas guldklimp!

20110626453 (MMS)

Mammas guldklimp!


Sötaste Wilma! 3100g och 49cm lång. . Så g...

mms_img31733 (MMS)

Sötaste Wilma! 3100g och 49cm lång. . Så gullig och alldeles perfekt!


Ett sant täcken på att "GAMMAL KÄRLEK ROSTAR ALDRIG"!!

Fredrik (minlillebror) täffade en flicka vid namn Lina när han var ca 17 år tror jag. Tonårskärleken tog slut, de levde på olika håll och nya förhållanden. Även olika slags liv!! Sen möttes de igen för ca 1-2 år sen och idag kl 8.05 fick vi sanningen på att "gammal kärlek rostar aldrig"..
De fick deras 1a barn, en liten flicka vid namn Wilma!! Jag vet inte än hur stor/liten hon är...jag har  inte fått någon bild än heller..
Jag är nog den stolsta faster man kan bli iallafall!!! Isac är superglad att det blev en flicka och säger att han längtar efter att få hålla!!

Visst låter det gammalt med faster...hehehe

Inatt har vi sovit dåligt jag o Calle. Calle är såå förkyld och har hostat, jag hade såå ont i halsen inatt så jag fick gå upp o proppa i mig alvedon. Nu är jag lika snuvig som han!!!
Men jag kan klart rekomendera nässug till små bebisar!!Köpte en sånn igår och varför har jag inte gjort det tidigare!! Så inatt har jag bara väntat på sms från brorsan när "hon" skulle komma till världen för jag visste ju att det satte igång igår kväll :)...så igentligen har jag nog inte kunnat sova ändå...hihi

Tillbaka till Wilma:... Längtar efter dig lilla tjejen!! FAster Fia ska allt ta hand om dig.. Bild, vikt och längd kommer senare under dagen!! Men det sjuka är att ett nytt liv till världen kan förändra såå mycke!!! 

VI LÄNGTAR EFTER DIG!! 


Midsommar!!

Startade med att stå i kö till jordgubbarna utanför Maxi =)
Sen handlades det mat, gjorde middag och de stora grabbarna sov middag.. Under tiden bakade jag tårta!!

Till kvällen var min lillebror och Lina här och käka grillat! Vi grillade lax, kött, majs mm och lite plockmat till det.
SEdan åt vi av min jorgubbstårta..det va mumma.... Trötta och mätta blev vi så jag gick o la mig vid 9.30 faktiskt.. Lilla Calle är genomförkyld så idag ska jag hitta ett apotek som är öppet och köpa en nässug!!..

Inge roligt när han skriker av dess like för att han inte får luft och man ska droppa näsan..Kraken!! Väcker hela familjen gör han förutom "pappan" i detta hem.. Helt sjukt!! Han är ju också "döende", han är ju förkyld igen :)..hahaha...så mamma Fia har fullt upp!!

Idag är vi bjudna på mat hemma hos min mor... det va länge sen kan jag säga, men trevligt ska det bli!!
Och Fredrik och Lina har inte fått bebis än,...fast det är nära..slempropp har gott, hon är öppen 1 cm och ständig värk och förvärkar.. Lider med henne/dem..är såå jobbigt att vänta. Idag är det 5e dagen hon går över...men snart snart kommer lilla Wilma...ska bli så spännande och se hur denna söta o rara skapelse ser ut!!! Faster Fia längtar efter denna lilla tjej även Isac som älskar bebisar!!..

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan familjen Haglund kikar förbi...

Förresten ...hur många av mina läsare är bakis idag???..Inte jag hahahaha..
Ha en trevlg midsommardag!!!

Visst ser det mysigt ut!

20110624451 (MMS)

Visst ser det mysigt ut!


ENSAMT!!

Jaha...Nu sover alla...verkligen ALLA i familjen...La precis Calle och kom på att vad tyst det va nere i gillestugan!!..Där ligger min älsklingar i varsin soffa och sover...
Isac och Olle alltså..
Gick in och kolla om tvättmaskinen var klar... inte..men där hitta jag Stina(katten) sovandes...
Kira låg som jag inte vad i fosterställning typ i hallen vid gillestugan och snarkade!.. Lillpissen då tänkte jag...
...jo men vistt den också helt däckad.. JAha vilken härlig kväll...BAra jag vaken...Så nu blir det att ta ett glas vin för mig och sappa lite på tvn...

Imorgon är det midsommar...vad ska ni hitta på??!!!....

KRAM!!

Lilla Calle har lite feber, lite småkinkig...

20110622445 (MMS)

Lilla Calle har lite feber, lite småkinkig från sprutorna idag. Men ändå pratar han, ler och skrattar med mig i soffan. Han vägde 7495g och va 67cm lång. Min bebis börjar bli stor. Isac, mitt hjärta somnade tidigt efter en hej dag ute, midsommarfirande med sandvikens dagmammor. Han hade även gått ända ner till coop forum, lekparken där under tunneln. . Helt otroligt! Nu blir det välling och natta lilla älsklingen här som gormar. . .


Huvudvärk som inte vill släppa. Mår illa a...

Huvudvärk som inte vill släppa. Mår illa av det med. Fy! Så idag efter att Calle varit på 5månaders kontroll så köpte ja migränmedicin och sen har vi legat i sängen hela dan. Nu ska vi äta mat och hämta bästa storebror! Puss


Calle är riktigt j...a förbannad.. =)

...jo han är ilsken som ett bi till och från och det beror på att han inte kommer frammåt i gåstolen utan mer bakåt och åt sidan..hihi..och jag min elaking sitter mest och skrattar åt han.... Han spänner till sig och blir rak och stel som en pinne..och skitarg och gastar rakt ut när det sedan går åt fel håll...

Isac min prins äter skorpor med sin pappa och tittar på Blixten McQueen för ovanlighetens skull.. ;)... Han har döpt sin lilla kissebebis till Blixten med, men jag tror det är en liten flicka så  tur att den inte förstår bättre.

Nu snart blir det lite övningar här hemma..rumpa, lår, mage, rygg och bröstövningar och en avslutning med en PW med lilla Kira..
Vågen visade hos Camilla 56,6 kg.. jo tack, jag är nöjd med vikten, men min så kallade "simring" är kvar..
Blipps vid höfterna och slapp mage...Kanske ska prova zumba, har hört att det är skitkul och jätteeffektivt. Kommer ju aldrig iväg till nått gym, priorterar alltid familjen och hemmet.. Typiskt oss "morsor" antar jag.
Förresten, mitt nya namn Isac ropar och kallar och använder till mig är "MORSAN"... hmm, tycker ju det låter bättre med "mamma"..menmen..han har lärt det efter farfar som säger morsan till farmor!!...Hellre det än när barnen säger förldrarnas namn...

Nu är det dags att sätta fart!..Puss på er!!


Lite midsommarfin måste nån ju vara

20110619436 (MMS)

Lite midsommarfin måste nån ju vara


Våran nya familjemedlem!

20110618434 (MMS)

Våran nya familjemedlem!


Bjuder på en egobild. . Händer sällan! Hop...

20110525399 (MMS)

Bjuder på en egobild. . Händer sällan! Hoppas på ett roligt besked imorgon! Puss och godnatt


Idag är Calle 5 månader. Hurra

20110617425 (MMS)

Idag är Calle 5 månader. Hurra


Fredag kväll ska bli en härlig kväll...

...trots vädret..så ska vi mysa till det här hemma.. Veckan har varit...ja vad ska man säga...PUHHH..

Det va ju min lillebror och Lina som vart påkörda av lastbilen som körde mot rött i korsningen vid preemmacken...
Men de klarade sig med lindriga skador!!
Som sagt chockade och känsloladdade blev vi alla..som familj, släkt och vänner till dem...Alla ringde till varandra om vartannat..För det som va osäkrast va ju bebisen i Linas mage. Hon är ju beräknad att ha nu på Måndag...

Men de är svullnader, skrapsår, hjärnskakning och värk de får stå ut med ett tag..så jag säger att de hade änglavakt, för de kanske inte hade funnits idag nån av dem..Fy vad hemskt!!
Jag hoppas att de gör något åt trafikljusena nere i Sanviken..rondeller iallafall, för de är inte den 1a lastbilen som kör imot rött!!

Så onsdag följde med mina grannfruar på onsdagsklubben..de va gulliga och ringde fråga, och visst sa Olle..du behöver komma ifrån hemmet nu och tänka på nått annat.
Jag va nykter och körde..men hade roligt ändå..
Det va så skönt att komma iväg..träffa söta, gulliga, roliga och rara tjejer. Fler man kände va ute och det va skoj att dansa loss med dem med. Vill ju bli av med min lilla "mullemage" som tittat fram... hehehe
Så tack alla som förgyllde min onsdagkväll det va skitskoj!!

Nu snart ska jag skjutsa i väg min svärgerska till arbetsförmedlingen och försäkringskassan.. Hoppas inte vattnet går bara för lite värkar har hon titt som tätt..så vilken dag som helst blir jag faster!! Hihi va kul... och en flicka väntar dem!!!

Sedan ikväll blir det fredagsmys hemma hos oss!!
Nu ska jag leka med Isac medans Calle sover en stund ...Puss på er!!

Varför inte...

Idag när jag lämnat Isac och tagit en promenix med KIra...så tänkte jag...va fan..varför inte fräscha till sig och dra in till Örebro..så visst gjorde jag det..
Vart 2 dvd till barnen som de kan ha i bilen, kläder till Isac, Olle och mig. Jag hann inte kika så mycke till mig själv, tycker att modet idag inte passar mig. Antingen är det blommig, volanger..snuttigaklänningar och långklänningar. Eller så är det porrigt, korta tröjor och genomskinligt...jajaja...ge mig 1 år till så kanske jag använder något utav det.

Men vindbyxa och jacka i märket adidas till mig, Isac fick t-shirt och adidasbyxor. Olle fick nya shorts och t-shirt! Lilla Calle inget...

Jo Calle fick in en ny förvaringsmöbel till sitt rum och Isac med.. Så lite lådor och korgar till dem så blir allt bra..

Lina och morbror Freddan kom med supergod rabbarberpaj..*mums*.. Snart blir det bebis där..=)..

Nu ska jag gå ut och göra lite nytta.. klippa ner mina fina buskar nedanför de stora fönstren....


Kram på er

Måndag!!

Jaha då är det måndag igen och början på en ny vecka... Vad har vi framför oss...jo dags att rycka upp dig Fia...
Sortera papper, måla staketet på utbyggnaden av verandan, storhandla, en tripp till marieberg, planera midsommar, och framför allt hälsa på Helena och hennes goa ungar.
Har ju tyvärr inte pratat med henne om det än, men jag borde nog ha en smäll på käften för jag har ju inte hunnit klämt och pussa på lilla Milo än...
Är såå dålig på att hälsa på mina nära och kära..men dagarna går så himla fort!! Och emellan kommer renovering, vovvens promenader, sjukdommar, kalas mm, samtidigt som man har alla rutinerer och sysselsättningar hemma med barnen.. samt tvätt, disk,damsugning, plock, trädgård varje dag och bara få vara med min familj!!
Känner att jag missat så fruktansvärt mycke tid med Isac under tiden jag slet och startade min enskilda firma.. Så jag känner att all min lediga tid lägger jag mestadels på att bara få "vara" med mina älskade kids!!! De är ju bara små en gång i livet, och visst ska de få ha minnen om att mamma ställde upp och lekte och busade i både vått och torrt!! Rätt glad att jag har mina grabbar..mycke lek och fotboll är det. Är nog en pojkmamma, men samtidigt kan jag ibland va lite avundsjuk på de som har tjejer. Klänningar, rosa, toffsar och flätor i håret och pyssla. Men som sagt..många omkring mig har ju tjejer..jag får helt enkelt låna dem!!! =)..
..Nä ni just nu blir det inga fler barn...men tankarna går och snurrar kanskekanske en sladdis..men då är ju gubben min  en 40 taggare.. hmm får se..!!..

Gubben min är sjuk..så när han kom hem från jobbet i morse har han bara sovit, får inte i sig mat eller nått..blir det inte bättre till imorgon får han ringa doktorn. Han har ju varit matt och febrig , hostig till och från länge nu.. så en liten kontroll skadar ju inte!! Men alla män är ju rädda för doktorn, men som sagt jag kickar iväg honom dit vare sig han vill eller inte!!

Ha en go måndag alla ni där ute, nu tittar ju solen fram!! PÖSS



Nu har jag läst ut den...

... JA boken "En flickfotografs bekännelse" av Bingo Rimér va lätt en underhållande bok.
Vilket liv han levt.. Varje kapitel i boken va unikt på sitt sätt, men det saknades lite djupa känslor och tankar om händelserna.
Boken handla mycket om hans fotografering av alla dessa brudar, gäng och kända personer...
Mycke sex, droger, resor och fester är det livet han levt!! Men alltid sett upp till sin lilla dotter Nova och nu sin son Ringo och sambon Katrin!!..
JA rekomenderar er att läsa den den är snuskig, rolig, spännande och underhållande!!!...

Idag är vi lediga jag och barnen.. eler Isac iallafall från dagmamman, så vi får se vad vi hittar på...
....hyfsat väder ute så vi går nog ut och leker sen i sandlådanm som äntligen kommit på plats. Inte en dag försent kan jag säga...





NY bok... =)

Idag va jag och grannen Camilla ner till Coop och kika.. Handla inte nått...stog helt still i huvudet..;).. men när jag kom till kassan...jo vad såg jag då...
...jo en pocket såklart, en självbiografi om Bingo Rimér!!..
Så nu slår jag ner mina gröna trötta ögon i den varje kväll. älskar sådana böcker och  det ska bli ett nöje :)

"En flickfotografs Bekännelser".. Ni ska sedan få höra vad jag tyckte om den..

Några uttalanden av vad människor tyckt är..
"ursmaskig.Jag är helt fast." -Cecilia Blankens,mama
"Boken kommer att skaka om Sverige." - Café
"Väldigt underhållande-men saknar all form av djup." -Magnus Utvik, SVT

Nu ska jag läsa i min tystnad när alla här hemma snusar och sover.. undra vem som snarkar högst :/...

Godnatt på er alla!!!

SMS-inlägg

20110607411 (MMS)


Långledigt!!

Gud så skönt det har varit när Olle varit långledig!! Ledig imorgon med, men det är väl de flesta, förutom de som jobbar inom vården och butik såklart.
Torsdagen har jag glömt bort vad vi gjorde ;).. Jo Olle och Isac åkte ut till stugen och åkte båt hela dagen.. Så jag och Calle mös alldeles själva ...:)
I fredags var vi på "Tysslingedagen" massa skoj och loppis. Ligger strax utanför Vintrosa och där kan jag säga kan man hitta mycke billiga gamla möbler, som man sedan målar om till vita naturligtvis!! Den nytänkande i inredningsvärlden!! Ett tips till de som vill fynda åk dit. Tysslingen heter det. Åk mot Örebro, vik av mot Vintrosa, åk igenom där och sedan mot Örebro.. På vägen där är det skyltat till tysslingen så efter ca 1km svänger man av mot vänster!!

På lördagen/igår va jag och barnen till Filipstad och fira min systerdotter Jaqueline som fyllde 14 år. Liten har blivit stor!! Så fin min stjärna!!

Efter det åkte vi till Sirpa och Crilla och tog oss ett dopp i deras pool som vattnet va 23grader varmt. Underbart!!

Idag har vi myst hela familjen och nu grillar Olle sina hemmagjorde hamburgare och så har vi egengjorda klyftpotatisar blandat med morötter i ugn... Nu ska jag gå och göra lite kall sås till och så sitter vi naturligtvis ute och äter på verandan.
Snart BB-finalen med..HEJJA SIMPAN!!!


har ej hunnit...

Har inte haft så mycket tid att blogga..
..dagarna går iett...
Idag vaknade mina barn 04.30....så idag är jag trött!! Men ändå lyckades Camilla dra ut mig på en promenix i 1 timme imorse efter att vi lämnat barnen hos dagmamman.
Isac var mer än njd idag!! För idag tog dagmammorna med dem på bussen, ner till näset i den stora lekparken. En överraskning fick de med De fick äta McD idag!! Så roligt när de tar med barnen på utflykter!!

Nu sover mina små juvéler så sött..Calle vaknar sen och ska ha mat innan nattningen.

Jag själv ska försöka hålla mig vaken till Big Brother..såg ju att Sara fick det tråkiga beskedet. Kan inte förstå att bb kunde vara så fula och dumma att lura människor så där.
Så vem tror ni på vinner Big Brother?? Jag hoppas på Simon nu. En genomgo människa, så lugn och så snäll och en värdig vinnare!!

så ha det gott alla ni där ute i den fina sommarkvällen!!


RSS 2.0