Imorgon är det fredag!!

Imorgon är det fredag..känns såå skönt!!
Igår hjälpte jag lillebror och Lina att flytta...fyyy... det är jobbigt!! Deras nya lägenhet ligger ju på 3e våningen så idag känns det i benen!!
Idag va vi förbi jag o barnen och skulle se om de behövde hjälp.. men så mycke kartonger o saker överallt..är inte avundsjuk =).. snart blir det väl syrran,Alexi och Amanda som ska flytta till nått större..
Annars röjde jag undan här hemma och tvättade som vanligt...

Pojkarna sover och jag ska kolla BB innan Calle vill ha mat... som sagt nätterna går betydligt bättre.. Han vaknar 1ggn/natt..vill puppa lite o somnar lätt om ..vaknar sen vid 05.30 såå jag är mer än nöjd och mycke piggare o gladare..
Isac kommer in till oss antingen på natten eller tidig morgon..


Nu önskar jag alla Godnatt och sov gott!!

SMS-inlägg

20110329265 (MMS)


CALLE...

..Har sovit HELA natten för 1a ggn =)..
Han somnade 20.30 igår kväll och vaknade 5.30 i morse..åt lite och somna om och sover än!!

Igår va Isac dagmammor här, Kristina, Yvonne och Lotta...
De ville gratulera till lilla Calle. Det blev lite sent men vi/dem har varit sjuka och Lotta på semester..så igår fick de klämma på honom.
Han fick jättefina kläder med Mumin på såkart!! Eftersom deras daghemsgrupp heter Muminmammorna =).. Så nu är Calle en Mumin och förhoppningsvis blir han en i gruppen om det finns plats=)..
Nu ska jag dricka kaffe..och surfa vidare =)..
KRAM

Isac spexar sig hemma hos sin moster,Alexi...

20110328264 (MMS)

Isac spexar sig hemma hos sin moster,Alexi o Amanda


MÅNDAG!!

Det känns så skönt att få vakna till denna fina dag. Hoppas bara att snön smälter fort bort!!
Nu ska jag göra mig iordning och packa lite saker..har massa ärenden som ska göras!!..
TJOHEJ!!

Så fin i sin nya jacka!

20110326257 (MMS)

Så fin i sin nya jacka!


Sista dagen på veckan..

Jaha nu är det sista dagen på veckan igen..=/ usch vad fort det går..

Jag trappar ner på amningen nu.. CAlle vart ju bekväm efter flaskmatning på kvällarna så han föredrar flaska. Men som sagt jag ammar varannan gång ungefär och märker att han är mycke nöjdare på ersättning. Ökade lite igår inför natten och han sov =) ...matade honom bara vid halv 4 och sen sov han till halv7 igen..YES!! Jag och Isac vaknade utav Calles bubbel..oj vad vi skrattade åt honom och han med när han hörde att vi skratta!! hahaha

Igår kom moster Maria o höll mig och Isac sällskap.. Isac vart lite ledsen när hon åkte och somna typ efter 5 min..
vet inte vad jag ska tycka om körslaget, har inte fått någon favorit än..

Fint väder är det idag så det blir att ta en promenad efter vi käkat frukost..

Just det mina vänner...Ni har inte glömt att ställa om klockan!!!

LÖRDAG!!

idag har vi varit på stan hela familjen. Vi shoppade lite baskläder till Isac och fikade. Det va mysigt. Medans pappan gick in på systemet så gick jag och Isac till torget. Det va hunduppvisning där..

Skulle ha åkt till Filipstad idag och grattat JAck men som sagt lilla Zeb har halsfluss och började med pencilinkuren igår..så jag vågade inte åka dit barnen..
..vill verkligen inte bli sjuka igen!!

Nu har pappa Olle stuckit iväg på kalas så jag och barnen ska mysa nu.. lilla Nicko (grannens hund) ska hålla oss sällskap med..
Nu ska vi duka fram godis och dricka =)..och spela lite fotboll jag och Isac medans lillebror Calle sover en stund!!

Trevlig lördag!!

HURRA MOSTERS POJKE!!

Gud vad tiden går fort..idag fylle min systerson 18 hela fucking år!!.. Tänk vad fort tiden går, det är sjukt ju.
Nu kan han gå på krogen..jaa och vad önska han sig..
..pengar..
till Cypern, körkortet mm

Ja nu är han myndig och får göra nästan vad han vill.. ja blir tårögd.. Min Jack som ja varit barnvakt åt så mycke..Kommer ihåg den dagen han kom..Syrran hade en skitjobbig förlossning med honom!! Tog över ett dygn..vi väntade och väntade..till slut kom samtalen och det va en stor pojke och Diana(syrran) va helt slut efter förlossningen och hade så ont!Men det var det värt!! För snällare människa får man leta efter!!
Såå Grattis min kramgoa kille Jack Delang som fyller 18 idag!! Puss o kram Moster




DOP

Nu har jag bokat Calles dop. För att det skulle passa in bäst för familj, släkt och vänner blir det den 28 maj kl 16.00 i Karlskoga kyrka..

Så imorgon ska jag agera fotograf med min lilla son och hoppas på att jag får till nått fint kort på honom..så snart kommer det inbjudningskort..
Men det tråkiga utav allt är att "39:an" va upptagen hela maj och början på juni,,så typiskt..Vi får väl tränga ihop oss i vårat hus denna gång med eller hoppas på fint väder så man kan duka bord på våran veranda eller ute i trädgården..=)..

Nu snart väntas skratt o fnatt till Bigbrother...Ostbågar o påskmust *mumma*..

Imorgon är det fredag och final i lets dance och tacomys hemma hos familjen Kinell/Persson...




Torsdag

Jaha..har fixat o ringt o stått i telefonkö..men nu börjar ja få lite mera information om att gå till väga..törs jag??!!
Många peppar mig och många är tveksamma... men för tillfället ska jag njuta av min mammaledighet!!
Jag gillar ju nya grejjer och ideér..annars lackar Fia ur och gräver ner sig..VI FÅR SE =)

Idag vakna min lilla prins 04.30..herregud jättepigg och glad o låg o bubbla.!! Kunde ju inget annat än att bara lee åt honom.. Strax efter jag fick honom att somna om kommer min stora prins in 05.45..mamma jag vill ha välling nu..Gahhh..kunde inget annat än le då heller..för han kröp upp under täcken och gosa o sa snälla mamma ja vill ha välling..
..bad Isac att fråga pappa som stog i duschen..men nää..mamma skulle göra =)

JAha nu sitter jag här o har lite tråkigt..har dammsugit, hängt tvätt och ringt samtal..
Vill så gärna gå ut,..men orken finns inte..är såå trött.. Calle sover än på verandan i vagnen..
En dusch kankse hjälper..
JAg hoppar in i duschen lite snabbt o hoppas på att piggna till =)..

ONSDAG!!

Idag har varit en sköön dag...Lilla Calle är förkyld..kraken..Hostar och snorar..
Calle har varit orolig och kinkig de senaste dagarna. Inte så konstigt men den förkylningen han åkte på.Så blir dte väl när förkylde storebror gärna är och pillar o pussar på honom. Men vi tog en promenad ner till min mamma i det sköna vädret..UNDERBART!! Efter vi hämtat Isac så sov Calle ruset av sig hela 3½ timme..det har väl aldrig hänt!! Men kändes som att han behövde det!!
Isac o jag passade på att åka o handla för oss själva och hämtade ett skrivbord till hans rum!! Gissa o han blev nöjd.. Han packade på sin "lera" där fort som bara den och ställde dit sin leksaksdator. För där ska han sitta och bygga med sin lera, bygga lego, rita och öva på sin leksaksdator. 

Isac somnar nu i sin säng också på kvällarna, alldeles själv efter man läst en saga..ännu bättre!! Vi började i måndags o trodde inte det skulle gå så bra!!
Dessutom vill han ibland vara utan blöja!! Ännu bättre..!! Så hoppas nu till våren/sommaren att han är helt blöjfri!!
Han va utan blöja hela dagen hos sin dagmamma. Förutom när dem va ute då, för då kan det va jobbigt ifall han skulle kissa igenom alla kläder. Lite kallt med om det skulle krisa sig =)..men han sov även middag utan blöja!!Jag är så stolt o glad att det går framåt!!
Men att va utan blöja tar jag i hans takt..vill han inte så självklart slipper han!! Skitnöjd att han bara säger det!!..vill han ha så självklart får han det!!..
Men gud vad beröm jag ger honom när han inte vill och varje gång han sätter sig på toan eller pottan!! Vi jublar och klappar händerna så fort det kommer nått..hahaha..för 5 år sen trodde jag väl aldrig det om mig själv =)..

Calle har förvandlas till en mer vaken, rolig och nyfiken bebis,..mera stadig, många svars skratt och leenden och roliga ljud när han pratar tillbaka. Går jag ut ur ett rum o han är själv eller om det blir för tyst omkring honom kommer ett skrik utan dess like!! hahaha..alla åldrar på de små har sin charm!..

Nu sover mina små i sina sängar..så nu blir det fritid soffan!!




Andreas Carlsson...och sedan "Jag"

Nu har jag läst ut boken "live to Win", självbiografin om Andreas Carlsson..

Man har ju fått en blick om honom "den rike o flådige" ..men som sagt han har levt efter sitt intresse och sin vilja. Han har haft motgångar sen småbarnsåldern och låtskrivandet. Men Andreas har alltid följ sina drömmar, han har levt efter dem!!..

Boken i sig var spännande men också lite seg i vissa kapitel...
..men för mig har den fått många "pusselbitar" att falla på plats på hans liv och hur "jag" själv kan leva mitt liv!!

Som sagt han har alltid varit en fighter, trott på sig själv, och levt efter sina drömmar!! Lite stämmer in på mig..
många motgångar i livet, med föräldrarnas skilsmässa, pappas alkohol missbruk mm, bortgången av min älskade morfar= min inpirationskälla, elaka o falska människor i vardag och på arbetsplats.!!
Det satte sina spår.... men  efter jag sa upp mig på min förra arbetsplats tänkte jag om. Jag har nu börjat levt  efter mina drömmar..
Jag starta upp en egen firma.. Har nu ett sk "Svenssonliv" med 2 fina och underbara söner Isac o Calle, vovven Kira och sambon Olle som har/är en stor stöttepelare, bästa vän och sambo!!..
Min enskilda firma fick också sin mottgång men allt löste sig. Nu ligger den "vilande" pg a att jag är hemma och är mammaledig!

Jag ska fortfarande leva efter mina drömmar och vet snart att en vacker dag kommer den bli sann, jag ger inte upp!! Att starta upp en egen salong med egna anställda är drömmen!!..Har ju nu fått försmaken att driva en enskild firma= har hyrt stol..en liten variant..men man ska leva efter sin mål!!
Trots att jag alltid blickar framåt så försöker jag leva i nuet, och det är mina BARN!! Den tiden får man aldrig tillbaka och jag ser bara på Isac vad 2½ år går fort!!

Bra citat ur boken är och som "NI" ska tänka på är

-"Fokusera på möjligheterna, inte problemen."
-"Lyssna alltid först och främst på din egen instinkt och magkänsla - din bästa indikation på om du är rätt eller fel ute. Goda råd från andra kommer ofta med en personlig agenda."
-"Det är genom misstagen du lär dig att bli framgångsrik."
-"Var flexibel. Packa livets ryggsäck lätt."
-" Omfamna saker du brinner passionerat för, de kan leda dig till din största succé i livet."
-" Framgång föder framgång, om du förvaltar den väl."
-"Njut av resan-du kanske aldrig når målet"
-"Dina drömmar är kartan till din egen verklighet-följ dem."
-"Ta inte omvägar till succén.Gräv där du står."
mm och mm

jag avslutar med...
**** Utmana dig själv. Det värsta som kan hända är att du misslyckas och då är det bara att försöka igen. LIVET ÄR FYLLT AV EN ANDRA CHANS****

slarvfia!!

Jag har tappat bort 2 brickor jag ärvt efter min mormor!!

vill så gärna ställa fram dem nu med ljus och en fin vas på det speglar sig så fint!!

Jag vet att jag lånat ut 2 stycken..en rund och en smal avlång..men till vem!! Börjar bli orolig att den som lånat den skiter i att lämna tillbaka eftersom det är en fin inredningsdetalj!!..

Snälla snääla gud, hjälp mig att få tillbaka mina brickor!!!

VÅRKÄNSLOR!!!

Jag tror alla omkring mig har vårkänslor nu =)..underbart!! Nu börjar vi bli pigga o alerta igen!!

Värst är väl min Kira här hemma..hon beter sig som en valp, ska när som helst börja löpa..=/..och vinterpälsen trillar av.. Mamma Fia har svart bälte i att damsuga nu på dagarna..

Jo pappa Olle, Kira och älsklingen Isac är ute på promenad o pulkaåkning... de stack väl vid 9-tiden imorse.. själv fick jag straffet att springa med snabeln som vanligt, damma och moppa...
Men vet ni..jag skiter i att vika tvätt och städa tvättstugan.. det kan jag göra i eftermiddag!!!

För jag går nu också ut i solen och njuter i värmen mot en husvägg.. hamnar nog hos Camilla och hennes goda kaffe =) hihi

Hoppar ur pyjamasen nu,...

trevlig helg!!

Godnatt!

20110318245 (MMS)

Godnatt!


Ja..visst ja...

.. jag gör som alla andra på deras bloggar..
Ställde mig på vågen i helgen som va..för första ggn..
den visade 60.1 kg.. inte så tokigt..!! Inte vill jag gå ner så mycke mer nu..utan nu vill jag träna och få fina muskler..och bli fastare...!!

Calle är 2 månader idag!

20110317241 (MMS)

Calle är 2 månader idag!


SMS-inlägg

20110317240 (MMS)


KOMMENTAR!!!

En rolig kommentar från Isac i lördags vid melodifestivalen..

Isac säger: -Mamma!!,,
Jag svarar: - Ahh...(trööt som ja va efter  hela dagen och varit på lek o buslandet)
Isac säger: - Jag dricker öööl...
..Olle o jag bryter ihop..
Jag svara: -Nää hjärtat, du dricker Fanta..
Isac säger: -Nej Mamma! Jag dricker ööölll..
Jag svara: Nej öl får man dricka när man fyllt 18 och du är bara 2 år lilla älskling..

Isac titttar på mig snopet och sen med arg blick..
Jag säger: -Här älskling, lukta på pappas öl..
Isac luktar och säger: - Ahh mamma, jag dricker inte öl..Blää .. hy faan Äckligt!!

Tack gode gud..Tänk om han skulle komma till dagmamman o säga aatt han dricker ööl..

och jag måste lära mig att sluta svära..han snappar upp allt...

Vilmer har lärt honom en fin låt med, som Vilmers morfar lärde honom..
"Vad har du i byxan Jan..är den en jättebanan" och den sjöng Isacs för glatta livet till sin mormor idag =) Hon bröt ihop..
Dessutom berätta han om  en "bajlåda" !! Mamma fråga mig..-sa han bajlåda.. 
hahaha jaaa..fråga honom va det är sa jag till min mamma.. och hon frågade..
Isac svarar: - ÖÖhhh...Vilmers mormor har en "bajlåda" och klappa på sin rumpa..hahaha 
..Vad tusan blir det sa min mamma... Ja den där tokiga Jan sa hon o bröt ihop av skratt o tårar
Mycket roligt kommer ur munnen på dem.. 
Dessutom när han inte vill göra något eller inte vill in om vi varit ute säger han "Jag kan inte mamma, Jag sitter fast"..hahaha..eller nää som han fått efter pappa Olle "Ja orkar inte, idag ä ja lat"..
Min goa lilla unge!!!
Nu blir det godnatt!! 

Hjälp! Jag måste sola. .

20110308223 (MMS)

Hjälp! Jag måste sola. .


Äntligen fick Calle lite ro efter magknipen!

20110316235 (MMS)

Äntligen fick Calle lite ro efter magknipen!


TISDAG!!

Hej!!
Jag sitter o kollar på de desperata hemmafruarna..hihi äntligen har det börjat..
Vilken underbar dag det varit idag.. skulle igentligen åkt till min storasyster Diana, men så blev det inte. Hon blev tvungen att jobba över..typiskt!! Men jag o Isac fick vårkänslor..vi åkte o köpte mjukglass och åkte ner till näset för att mata pippifåglarna o njö av glassen!! Han passa på att spela fotboll med pappa Olle efter han kom hem med..

Jag börjar bli mer människa för var dag som går.. inte lika såå trött längre.. Det är verkligen skitjobbigt att va såå borta o trött.. Man går som i ett vakuum...hör inte vad folk säger, glömmer dagar, läser bara halva sms på mobilen..lömmer det mesta.. helt sjukt ju!!..
Calle börjar bli en nöjd liten kille som börjar nog förstå att det är rätt skönt att sova på natten. Han tar nappen nu istället för bröstet och somnar om så sött!..Hans mamma har varit lite hård och inte gett med sig, o det har verkligen gett resultat..
Ikväll somnade han vid 19 tiden och sover än =).. jihuu..!!

Han äter ca 1-2 ggr på natten nu och har gjort det i 3 nätter.. Vaknar vid 6 tiden och somnar sedan om vid 8 på morgonen..

Ikväll kom Vilmer förbi med sina goa föräldrar. Avslutningen på kvällen blev fotboll nere i gillestugan. Isac o Vilmer sköt på lilla mig som fick vara målvakt.. Det va skitkul!! vilka skott de la på småkillarna..Jag ser ljus för framtiden =) De får in fina träffar och skjuter rätt med fötterna..inga tåpajjare där inte!! =)
Kanske va det jag som hade roligast hahaha..
NU ska jag invänta puckona i BB.. Men klart favorit är "GURKAN"".. de man mest stör sig på är Rosa o Katerina..

Nu har jag kommit på en tatto jag ska göra om jag törs.. En dikt skriven till mina barn,  på sidan av revbenen i en snygg stil!! ska bara komponera ihop den..kommer naturligtvis lägga ut den på bloggen =)..

SOV SÖTT SÖSTISAR

 

Måndag!!

Herregud helgen gick fort igen!!..
Vi har hunnit ganska mycke...Kalas, systerdottern hemma i stan, Lek o Bus landet, shoppat presenter...mm..

Härlig helg!!

Fick träffa systerdotterns pojkvän för första ggn..Jo men vilken söting. Han verka så snäll o lugn lilla Viktor!!
Så sött med tonårskärlek!!..innebandy matchen de hade igår vann de med 13-0 över Karlskogalaget!!! Hahahaha de va skitbra!!!
Eric Saade vann melodifestivalen =)

Promenad med hela familjen..som sagt varje söndag ska vi gå nu oavsett väder =)

Nu ska vi äta frukost!!

lördag!!

har sovit hela natten..=)...Calle åt en ggn bara och vi blev väkta av storebror kl 7!! jihuu!!! har ett rus i hela kroppen!!..
har dragit ett varv med snabeln på ö.våningen och tvättar 2a maskinen nu med tvätt!!..
tar en kopp kaffe nu o njuter med Calle!! Olle o Isac är till tippen tillsammans med Henkeboy!!

beger mig till stan sen.. Michaela fyller ju 25 och Jack-systersonen blir 18...måste inhandlas presenter..=) efter det åker vi till min mamma och säger hej till min systerdotter Jaqueline som är där med sin pojkvän... Gulligt med tonårskärlek!!!

Ikväll är det melodifestivalfinal..!!!mycke bra bidrag!!!de som ligger mig närmast hjärtat är nog Danny och eric Saade...vi får se!!!

Mys o njut av solen..den ger oss positiv energi och det behövs efterr den låånga hösten o vintern!!!

tjoo!!

Isac och Calle i Kurren idag

Isac och Calle i tidningen!!

Mina små älskade killar!

20110310229 (MMS)

Mina små älskade killar!


Men Kira! Somna mitt på tåget i tågbanan!

20110309226 (MMS)

Men Kira! Somna mitt på tåget i tågbanan!


Tisdag 8/3

Ny vecka igen då från och med igår..
Igår efter att vi skjutsat pappa Olle och arbetskompisen Lars till jobbet..åkte vi hem för att fixa oss till fotograferingen till tidningen.
Moster Mia följde också med för lite assistans om Isac satte sig på tvären..
Det började jättebra.. Men Calle vart inte så bra på bilderna eftersom han var nyvaken.. Så Tord skulle ändra lite på ställningen på barnen..han tog väl i Isac och blyga lilla Isac vile inte mera då...
Vi försökte med allt..tog jättefina enskilda kort på Calle ..och hoppades på att Isac skulle sätta sig där bredvid honom men det gick inte längre...
Så det fick bli en av de första bilderna =)...eftersom jag ville ha på de båda..

Det blir ju fler fotograferingar snart..Calle ska döpas..sen vill jag ju ha på båda barnen med Kira, en svartvit bild som jag sedan ska göra fototapet av och ha i trappen ner till gillestugan,,..de får kosta vad det kostar..jag ska HA!!!

Efter det ville naturligtvis Isac med moster Mia o Alexi o Amanda till sin andra moster Diana i Filipstad..Efter mycke tjat fick han det.. Roligt för honom att komma hemifrån antar jag och få leka med sin kusiner där med!
Moster Mia o Alexi o Amanda är idolerna nu!! Han ska dit hela tiden. Han va så tjurig när han kom hem, han ville sova kvar..
Imorse packade han väskan för han skulle flytta till moste Mia..Herregud!! vad har de gjort med mitt barn =)

Snart ska jag iväg till Bvc med Calle och väga och mäta honom....spännande=)..Kanske han är över 5kg klassen nu...

Själv måste jag kurera mig från förkylningen ja fick efter Isac..=/..BLÄ!! Ständigt sjuka här..det går runt!!

tjohej!

Nu är ja döpt. Amanda, Aina

20110305212 (MMS)

Nu är ja döpt. Amanda, Aina


SMS-inlägg

20110305206 (MMS)


Amanda med sina gudföräldrar Sirpa o Crilla

20110305207 (MMS)

Amanda med sina gudföräldrar Sirpa o Crilla


KLART!!

Då var alla rör utbytta... Snälla Henke har ställt upp på sin fritid att byta ut alla våra rör efter vattenläckan som blev... Bara att ta tag i skadorna nu..Nytt tak alltså och snygg belysning. För ett lekrum blir det där nu till barnen =)..
Henke..du ska få något riktigt fint!!!
Nu kan vi fixa upp resten av handtagen med i köket. Dessutom har vi kollat ut en ny diskho och bänkskiva till köket och spisfläkt. Vi bränner nog in till Ikea på söndag antar jag =)

klockan 5.30 dundra det till här hemma..det bonka och dundra, hörde Olle va lagomt irriterad =).. Jag låg och ammande Calle så jag kunde inte röra mig..
Han kom ner till gillestugan där vi låg, han sparkade undan leksakkerna som va ivägen in till tvättstugan, hörde han muttra något...Jag låg o flina för mig själv.
Efter han åkt till jobbet och Isac vaknade så gick jag upp...
Jo men visst..den stora garderoben i badrummet hade han vällt omkull (efter att den va flyttad så de kom åt med rören).. Han hade puttat den fel och då rasat och stommen under gått av som sitter under...hahahaha...stackars Olle inte en bra morgon att vakna till...
Väntar en timme till att ringa honom, då vet jag att han fått morgonkaffet i sig och är lite lugnare ;)..hahaha

Så jag vet vad jag ska göra idag..rensa ur garderoben/linneskåpet där..nu åker det ut!!! Sängkläderna får ligga i ett skåp nere i tvättstugan istället..
Mitt smink flyttar jag också på + fön, plattång, hårprodukter mm..kanske en ny förvaring till badrummet med inhandlas på Ikea..hihi
För plats har den tagit kan jag säga!! Nu ska skiten bort!

Isac mår mycke bättre, bara slemmig hosta, snuvig o febrig...så idag ska vi UT!!! Det kryper i honom nu och han testar mig och mitt tålamod hela tiden..
Känns som att jag börjar få en förkylning nu bara..=(..ja men så är det när man har småbarn..

Nu ska jag mysa en stund till, med mitt morgonkaffe, i soffan med Isac innan hungermannen vaknar..Min goa lilla Calle som älskar att äta =).. Pöss

Titta vad vi kan!

20110303198 (MMS)

Titta vad vi kan!


Morgonmys!

20110303197 (MMS)

Morgonmys!


Mars månad ju..

Jisses, satt precis och kom på att det är ju mars månad ju..
snart kommer det pluppa ut bebisar på löpande band =)..och våren är snart här!! Den är efterlängtad!!
Isac är sämre, så ja väntar på samtal från Bvc.. Febern steg igår till 39,7..trodde det skulle ge med sig nu...
Jag tittar ofta på hans tillstånd, han är hyfsat pigg och orkar leka. Men blev orolig när febern steg efter 4 dagar. Så ja måste rådfråga och se om vi ska ner på kontroll med han eller vänta och se.. Just nu ligger febern på 38 igen... Han blir hemma hela veckan från dagmamman =(..men mig gör det inget, det är mysigt att ha honom hemma, fast han saknar kompisarna och sin dagmamma såklart!!!
Hoppas han är frisk tills på lördag då det är Amandas dop!!!..


Bra natt var det!! Calle åt kl23, vakna02 o ville ha tutten, och mat igen kl04...och somna om fort.. Vakna sedan 05.30 och nu somna han igen... Isac vaknade kl 6.. Så idag är jag ganska pigg... synd att Isac är dålig bara..går inte ut idag =(...Farfar hämtar Kira snart också!!

Nu ska vi duka fram frukost medans Calle tar sig en lur ...
Puss

Ett dfynd jad gjorde igår på stan. Denna ä...

20110302190 (MMS)

Ett dfynd jad gjorde igår på stan. Denna är köpt på jon & jonna för 150kr och den ska ja ha på Amandas dop! Det blev 2par byxor och 1tröja till Isac och en ny overall till Calle


Storebror visar hur man gör

20110302186 (MMS)

Storebror visar hur man gör


Vi övar!

20110302185 (MMS)

Vi övar!


RSS 2.0