EGO WOMEN

Vi var på Prix förut..eller Coop, men för mig kommer det alltid vara Prix!
Vi storhandlade och jag hittade boken Ego Women. Den 2a självbiografin av Carolina Gynning.
Det är något speciellt med denna brud alltså. Hon är glad , positiv, flummig på ett spännande sätt! Många tycker att hon är blåst, men jag tycker hon har "NÅTT" hon är fan smart! Hur kan man lyckas så som hon, efter allt hon gått igenom. Som tex Big brother, droger, kändislivets bakgrund, blond utvikningsbimbo...
Nu är hon en lyckosam konstnär, programledare i tv och tjänar en jävla massa pengar!!!!

Jag gillar Gynning!! Hon når alltid sina mål,har en övertygelse utan dess lika att "allt är möjligt" och det hon säger kommer från hjärtat..och det skånska uttalet "jaa" som kommer till svar... hahaha

Så det ska bli spännade att läsa om the queen of fucking everything...

Nu ska jag ta ut kasslergratängen ur ugnen.. jag och my love ska smaska i oss det snart när Isac somnat!! Efter det blir det nog chips, ryggläge i soffan och en bra film!!

Trevlig kväll!! 

Lördag= lördagsgodis!!!

Efter att pappan i hemmet drog iväg på Grabb =gubbdag/kväll, så kom söta Helena förbi med godbiten Nova och pussgurkan Hera! Tack så mycke för att ni höll mig sällskap idag.
Vi har precis kommit hem efter promenad. Jätteskönt att det är inte är så kallt...men varför snöar det igen... *suck*. Vi skotta fick skotta lite också innan vi gick in.
Nu äter vi godis innan maten.. bra va!!! haha nee, men gott och så är det ju lördag!!

Nu ska ja gå och fixa lite mat..blir korv o pommes ikväll, Isac älskar det =)...
Jag hoppas pappan kommer hem i tid ikväll, är så sugen på o gå ut!!!
Fia är ju hemma i Sverige med ju..=) + att Annika o Frida ska ut med...
Va ett tag sen man va på statt o svängde sina lurviga... så kanske kanske vi ses där ute i vimmlet!! =)

Ha en toppenhelg allihoppa!!!..Puss o Kram

En dikt jag läste upp på Isacs dop!!

ISAC...
När du sköts ur mig
som en oljad fisk
Ropade jag av skratt o häpnad o tårfyllda ögon
Sedan desS har du aldrig slutat förvåna mig.

Du drillade som en trast
Medan jag ännu var blodig
Jag skämtade med barnmorskan

Du höll i mitt finger
I ett stadigt grepp
Jag kände mig trygg;
Du skulle ta hand om oss!

Du är mitt barn 
En förlängning av det jag inte kände
In i det jag inte visste!

Därför skriver jag detta till dig
och för att minnas
Att jag en gång var en port för dig
Och att vi möttes
Trötta och nedblodade
Vid gränsstationen

Du kom från "ingenmansland"
Jag kom från "inga barns land"
Och nu går vi frammåt tillsammans
och ÄLSKAR VARANN!!!


NU är det helg!! =)

Gud så skönt det är att jag är ledig fredagar med min plutt! Känner att det ända jag gör, dygnet runt, är att bara jobba och driva företaget! Affärerna går toppen, 1-2 veckors väntetider jämt!
Jag är ständigt orolig för min pappa ..men han börjar bli starkare och går på läkarkontroller varje vecka. Min underbara lillebror följer med honom jämt!  Nu har han fått så han kan ta blodtryck hemma varje morgon och fylla i det i ett papper. Men det är illa än =(..
Allt som hände för ca en månad sen tog hårt på mig!.. till slut säger kroppen ifrån. Så just nu tar vi dagen som den kommer och lever för IDAG! Det man inte orkar göra idag gör vi TILLSAMMANS imorgon!! 
 
Imorgon ska Isac och jag va hos mormor och morfar "Sixten". Bli serverad med mat, ompysslade och jag få egentid att bokföra och göra ärrenden på banken. Isac kommer naturligtvis bli bortskämd imassor. 
Så han ser verkligen fram emot att träffa dem eftersom de vad ca 3 veckor sedan. Då han fick den hemska vinterkräksjukan, sedan åkte de på det, och mormor sedan jobbat eftermiddag. Så det ska bli mysigt! På eftermiddan ska vi ut och åka pulka (om vädret är bra vill säga) Och naturligtvis ska Kira dra honom till pulkabacken! Hoppas nån vill hänga med oss!!
 
Frida va på salongen igår, hon hade varit i underbara Thailand och va så brun,fräch och fin! Jag blev såå avundsjuk på henne, så nu längtar jag redan tills nästa år när vi ska dit!!
 Här kommer lite semesterbilder från i somras! Det var också underbart! Riktig "svenssonsemester" hahaha
Ja visst är det Henke LarssonGrundsund/ Fiskebäckkil! Dit ska vi i år igen. Finns en Didriksonbutik i grundsund med rabatter och erbjundanden. Så åk dit ni som ska till västkusten i sommar!!Utslagna tjejer!! =)


TRÖTT!

Usch vad trött jag är ikväll!! Isac har sovit mellan oss inatt eftersom han vakna av att han hosta så!!! Jag har inte sovit bekvämt. Han lägger sig tvärs över sängen, så nära mig som möjligt så jag ligger på kanten o tror att jag ska trilla ner.
Har lite spänningar i ryggen idag kan ju bero på det.. så jag längtar till massagen nästa fredag =). Går till Uffe på muskelknuten, Han är skitbra!!

Nu ska jag gå och lägga mig på soffan!!
Byebye


Bra dag!!

Idag var en bra dag för Fia! Mycket jobb på salongen men inte för stressigt. Så när jag kom hem hade jag ork till det mesta och tänkte inte att "det här är ett måste" så sköönt!!
Dessutom fick ja världens goaste bemötande av min hund. Inte ofta hon pussar en i ansiktet som hon gjorde idag =), men där har man alltid nån som alltid är glad när man kommer hem!! Puffa o butta o går tunnel mellan mina ben.. Satt nyss o kolla bilder på henne sen hon var valp...Hon är sååå fin min "PUPPA".. (ser ni nedan sen)

Isac va mycke piggare när ja kom hem. Inte så hög feber o tokhungrig, så det blev potatis o köttbullar med en 2 st päronsplits till efterrätt...namnam =)..Och så lekte vi massor.. Han pratar/bubblar mycke om offar (morfar) och aktorn (traktorn) som de titta på i fredags och fafaj (farfar) bilen!! De är nog hans stora idoler just nu. inte en mening utan deras namn...=) Isac skulle igentligen vara hos farfar imorgon på dagen när ja o Olle jobbar, men nu blev farmor sjuk så det blir en till dag med pappa Olle...
Ne nu ska jag ut med sista kvällspromenaden med min prinsessa..här kommer det lite bilder på henne som valp...
  Jaja skulle ladda upp fler men gick inte för tillfället... Sov gott sen alla ni där ute!!! 

Isac för exakt 1 år sedan,herregud vad fort tiden går!!!

Isac för exakt 1 år sedan. Uj vad tiden går fort!!

SUCK!!

Är så trött på vintern så ni anar inte... Snö o minusgrader ligger högst upp på min minuslista nu. Dessutom frodas alla bakterier o virus i denna hemska månad. Isac har väl varit frisk i en vecka nu efter sin hemska vinterkräksjuka och förkylning...men nu börjas det igen...
Inatt hade han krupphosta, men vakna pigg i alert imorse! Jag har varit orolig hela dan för att han ska bli sjuk igen och jo men visst...kommer hem o han har 38.9 i feber, hängig, hostig och hes. Stackars liten!! Hoppas det är en vanlig förkylning som går över snabbt!! Orkar inte med mer sjukdommar nu! Dessutom ligger Grannarna Michaela med familj i magsjuka för 2:a ggn. Det vill jag absolut inte vara med om igen!!
Vi har prata länge om en resa i 1 vecka till Turkiet i vår..men nu har familjen Persson/Kinell bestämt sig för 2 veckor i Thailand Januari 2011!! Så nu ska vi spara för att vi verkligen ska få komma hemifrån o njuta tillsammans med varandra. Det ser jag fram emot!!
Skrev tidigare att jag skulle lägga ut en bild på Helenas "syverk". Men det kan ni se på hennes blogg som är nenaandnova.bloggspot.se...för ja har inte hunnit tagit en bild på de än..

Helgen som va har varit mysig. M från Sthlm va hemma i Kga så vi käka pizza och kolla på melodifestivalen. Jag heja naturligtvis på Darin och Alcazar! Och äntligen va det några bidrag som va bra!! Har ju varit fan varit värdelöst de andra delfinalerna!! Lilla Betsy har varit hos oss hela helgen och gett oss mycke skratt! Hon är en jaktlabbe på 5 mån, som är så pigg o glad och har fina trotsiga tendenser. Men det vart tomt när hon lämna oss i söndags!
Dessutom va A här o hade ett perfecthome party! Så fina grejer!!! Vill ha allt ju... men ja fick mycke fina saker till bra pris eftersom försäljningen vart riktigt bra!! Tack alla ni fina som va här o besökte o handla!!
Ne nu ska jag gå ner o hänga tvätten och sedan bädda ner mig i sängen o läsa. Så fortsatt trevlig kväll i kylan..."BURR"


Nybörjare!!!

Jaha, då börjar mitt nya liv här
o nu med att blogga. Spännande! Isac står bredvid o pratar och vill till sin dagmamma Kristina. Jag prata med pappa som ska till doktorn idag o ta nya prover.. Men känns så skönt att han är piggare... =)
Idag ska Helena komma förbi mitt jobb med en mössa o filt som hon sytt. Kommer en bild på det lite senare..Hon är verkligen jätteduktig!!
Nej, nu måste jag skynda mig, måste ju sätta på facet innan också.. Hej då så länge allihoppa..

Klappat & Klart!

Japp Sofia nu så är bloggen färdig det är bara för dig att börja andvända! =) Ser fram emot att få läsa om dig, Olle, Isak och era liv... Kramar från mig// Spoiled Generations

RSS 2.0