Fyrkantig i öga!!!

Åhh jag blir galen snart. Blir fyrkantig i ögonen snart av detta pluggande. .. Men jag ska klara!!! Annars blir jag sååå jävla besviken på mig själv!!

Imorgon ska ja dit tidigt, göra så mycke prov jag kan... sen blir det en lektion om säkerhetskontroll1  Ja vet jättenytttigt, men tycker fortfarande att sånt är för karlar!! hahahaha...

Men mycke är ju sannolikhetsinlärning och logik.... Vi får se hur det går för Fia imorgon!!


Tisdag 30/11

Idag är det sista dagen på november... Tiden går såå fort.
Isac är ledig idag med mig och vi har plockat med det mesta idag! MYS!!
Snart ska vi ge oss ut på en till promenad, tycker det har varit såå fint fast att det är kallt! Lite svårt för mig och vinterkläder men bara att låna Olles.
 Maria, Alexi och Amanda var hos oss igår. De hade gjort en adventskalender till min lilla älskling. Och naturligtvis börja vi tjuvöppna redan igår kväll. Och i 1a paketet låg det ett munspel!!! Isac är överlycklig och blåser i det och kör med bilarna här hemma...=)

De kom idag också, och han vill ju så gärna bära amanda men det får han inte! Och så sitta i soffan och hålla..så mysigt!! Och hon luktar ju sååå gott!!!

Nä nu blir det byta om och gå ut innan det blir för mörkt!!
Hej svej


Vi leker indian och målar

20101127043 (MMS)

Vi leker indian och målar


Pynt och SOFIES MUFFINS!!!

Oj, min superkarl har skottat hela dagen känns det som!!!! Gud vad mycke snö det har kommit!!

Jag passade på att pynta undr dagen, vad mysigt det är.

Olle åkte och handla tapet innan lunch till "Calles" rum , naturligtvis fattades det en liten stump. Då passade jag på att laga lunch...

Efter det sov vi middag! och det va länge sen det va så djupt jag sov. det behövdes!!

Men nu har jag bakat "SOFIES MUFFINS". Fick provsmaka på en sånn sist jag var där och hälsa på. Hon sa att det är så lätt. Och jag misslyckas jämt när jag bakar så jag tycker det inte är roligt längre...MEN.. de vart riktigt goda och fort gick det med...=)

Så här kommer receptet

 

SOFIES MUFFINS:
1a smeten:
2dl mjöl
2dl socker
1tsk bakpulver
1tsk vaniljsocker
BLANDA!!!

2a smeten:
2 ägg
1 dl vaniljyougurt
50g flytande margarin
BLANDA!!

Rör sedan ihop allt. Fyll i halva bakformar. Peta i bär. (jag tog frysta blåbär)

Grädda i ugn på 200 grader i ca 12-15 min.

Tack Sofie!! Du är nog den första som fått mig att lyckas att baka!!!

 

 

 

 



 


Godmorgon!!!!

Isac vakna 06.15. Fick honom att ligga o gosa med mig i sängen i en halvtimme iallafall =) Sen va det bara att kliva upp!!
Men vi myser i soffan och ska snart duka fram frukost.
Efter det blir det julstök här hemma, och Isac ska få nya gardiner!..

Olle ska nog laga bilen med min bror sen.. herregud..punka på båda framdäcken, vem vill jävlas med oss tänker man då..=/..

Är det inte allt för kallt så åker jag o Isac med Lina till Granbergsdal på julmarknad... kanske får träffa tomten där =)..

Nu ska jag koka kaffe!!! Och duka fram frukost... Isac klättrar på mig och säger " Isac ha macka mamma" så det är bäst!!!




Sfmått 34 cm, hjärtljud 145, blodtryck och...

20101125039 (MMS)

Sfmått 34 cm, hjärtljud 145, blodtryck och blodvärden va bra. Vikt 65,1 . . Livlig liten snutt där inne.!


TORSDAG!!

Oj.. Isac va lite knävlig innan han somna igår.
Han ropa mamma sova me Isac ett antal ggr....Och ja förklara att det går inte. Mamma får inte plats längra i din lilla säng. Då ville han att jag skulle lägga mig på golvet...änä där går gränsen för mamma Fia. Pappa Olle har suttit där ibland och klappat om honom.
Men till slut så va det som att trycka å en knapp då sov han.
Och gud vad jag sov inatt... När jag vakna i morse låg jag i mitten av dubbelsängen och höll om Olle. Kära nån det gjorde ja senast ja va nykär typ!! Isac låg på min sida av sängen. Har inte märkt när han kom in...hahahha ja måste varit klubbad!!!

Går oftast upp med dem på morgonen. Vill ju ha pussen o kramen innan de sticker!!..=)Isac är likalycklig varje ggn han åker till sin dagmamma!!!

Sen på morgonen sitter ja o kollar alltid på Vakna med det Voice. Sean BAnan va där i morse. Tycker samtidigt som han är rolig att han bara är mycke. Svårt att säga vad man tycker om honom.

Sen kommer grannarna med sina barn som ska till dagis och dagmammor. Brukar vinka åt dem i fönstret men idag vinka jag från soffan,  för ja ser hemsk ut. Vill ju inte skrämma barnen!!!=/...

Ska till barnmorskan sen...Spännande. ..

Idag är jag i vecka 34
har gått 33fulla veckor + 0 dagar.. Nedräkning!!! =)

ONSDAG!!! = PISS!!

Jaha, har sutttit typ i telefonkööööööööö hela dagen.
Till skatteverket och försäkringskassan + revisorn!!!

FÖrsäkringskassan= IDIOTER!!! De har räknat om min inkomst!! herregud och hon som räkna bröt så hon o jag förstod inte varandra. Hon hade ringt upp skatteverket och räknat ut min inkomst helt fel med denna personm på kundtjänst där!! De har räknat min årsinkomst på mitt vinnande översott!!! NÖTTER!!!
som tur va fick jag en handläggare och ett telefonnummer som jag kunde ringa om det fanns frågor...Och jaaaaa..det här ska vi ändra!!
De som sitter i kundtjänst måste väl ändå ha gott Matte A och Svenska A i skolan innan de får jobbet där!!
Fy vad förbannad jag är... Nu kommer det ta minst 30 dagar till innan man får rätt inkomst!!

Dessutom betalar försäkringskassan ut mina 1a sjukskrivning vilket det är felräknat på!!!
Men de betalar inte ut mina föräldrardagar jag tog ut på Isac innan!! Det glömde de visst bort!!!

Och hon på skatteverket hade väldigt svårt att fatta vilken blankett hon skulle skicka hem till mig, hon måste ha varit ny anställd!! henne fick jag tala om kodnumret på blanketen, alltså jag fick gå in på min egen dator för att vägleda henne!! HERREGUD. Då fråga hon, varför skriver du inte den själv, men PUCKO!!! Ringer till dig för jag inte har en skrivare hemma och dessutom får du in alla datum i rätt ruta så är det bara jag skriver under och lägger företaget vilande!!! mHERREGUD!!

Och revisorn har ju sååå mycket att göra!!! Men hon hjälpte mig mycket idag ändå och förklara att försäkringskassan kan inte hålla på så här!! Ligg i Fia och de har inget med denna bokslut att göra för de skickas in maj 2011 och din beräkning är  faställd dec 2011!!! De ska räkna på den innan som du får exakt svar på nu i vecka 49 eller vecka 50. så är det när man driver enskild firma!!

Såå ja.. JAg tjöt o grina för allt detta strul idag!! Tog mig en snabb promenad med Isac o Kira till konsum och köpte mat!! Gick i ren ilska i detta yrväder!! Men det va skönt!! Mådde mycke bättre när jag kom hem!!

Så ja imorgon ska jag till barmorskan och sen sätta mig i telefonen igen!!!
Önska mig lycka till o hoppas på att denna handläggare och jag förstår varndra bättre och att hon kan debit o kredit och skillnaden på vinst- förlust, inkomst-intäkt, + och -, utgående moms och ingående moms, Taxerad inkomst, beskattningsbar inkomst = Sammanställningen!!! Alltså sedan Årsinkomsten!!!

Fattar ni =)...Rena jungeln!! Men jag förstår detta iallafall!! Så detta idag tog musten ur mig!! Hormonerna!!!

Hoppas plutt växt som han ska iallafall!!! Jaag längtar efter dig och Isac har bestämt att du ska få heta Calle!!!
.... så Calle,.. ska försöka hålla mig lugn imorgon och Isac ska inte få se sin mamma ledsen utan glad!!!

NATTI på er!!!

Titta vilken fin ljusstake jag fick hem ig...

20101124034 (MMS)

Titta vilken fin ljusstake jag fick hem igår som Isac gjort. Man blir lite rörd!


Helgen!!!

Fredagen börja ju bra! skulle hämta Isac hos sin dagmamma, och det visade sig att han var nyvaken.
Så hon bjöd in mig en stund, och där fick jag se årets adventspyssel!! En fin ljusstake som vi får hem snart =)... Tycker att det är såå sött. De målar och fixar med barnen. Färg och glitter på staken va det!!!
Vi kom väl hem en timme senare än vanligt och käka lite mellis. *PLING* sa det på dörren... Då kom Maria o Filip... De lekte en stund barnen och sen skulle Maria o Filip hem. Då kläcker Isac... "Isac med"... "Mamma jag med" ca 3 ggr. Och då smällte Maria och tog med han hem.

Lite kul!! Nu börjas det... Nu ska de till kompisarna själva utan föräldrar! Fast jag va naturligtvis där efter en halvtimme... väntade in min sambo som va ute med Kira. Så han vilade en stund och sen åkte vi handla.
Efter det kom ja på faan vad gott med pizza, så vi beställde online på nätet och det funka!

IDOL ville jag så gärna gå på, gud det va en bra fredagstävling! Gillade mest Jay!!! Jisses va bra han var!!! Nästan så man blev kär i honom när han sjöng Madonna låten!!

Lördagen bestod av städning i fred!! Pluggning i fred!!! Men märkte på kvällen att Fia inte får städa mycke o intensivt. Kanske dela upp sysslorna istället!! Inte springa i trappor med tvätt, damsugare och skurmopp. Hoppa upp o ned på stolar, krypa på golv och skura lister o vägar!! För FYY vilka förvärkar jag hade på kvällen. T o m Olle reagera!! Så ja la mig i badet och la mig i sängen och då gick det över. Tack gode gud!! Jag måste lära mig!! Men eftersom jag inte har ont  och mår bra så är det så lätt att man inte tänker sig för!! Dessutom vill man ju göra allt, man blir så ivrig för det går faktiskt mycket lättare när de inte är hemma!!

Idag va vi hos mormorn och hälsade på. Kan gå många dagar innan man ses!! Blir ju så när hon jobbar skift. Vi va ner till coop o handla och sen åkte vi pulka hihi..

Nu ska jag äntligen lägga mig o läsa!! Isac somna själv idag i sin säng.... Börjar gå lättare igen!! När vi nattar nu så får han  släcka lampan själv  och så pratar vi lite och gosar och säger NAtti, älskar dig! Sen går jag ut bara.. Och han finner sig idet igen.. Får se vad länge det håller denna gång. Lovade honom att jag läser bok imorgon, kände att jag orka inte idag, då hade jag nog somnat innan han!! =)

Nu ska Tjockisen bädda ner sig ..!! NAtti!!!


Vilken skillnad!!!

Beckis har köpt ny kamera och knäppte kort på Isac förut..Kolla vilken skillnad!!!
Fia vill ha en sånn!!!



Tack Beck!!!!

FREDAGSMYS 19/11

Nu blir det fredagsmys!! Estrellas dillchips och julmust...**MUMS**

Idag testa vi onlinepizza!! Beställde från Ekeby.. ganska så gott faktiskt. Utkörningen kostade 30 kr bara... Så jag tyckte det funka helt okej när man är lat!!

Snart är det idol!! Skulle så gärna vilja ha sett det live i KArlstad, men hade ingen aning om att det var denna helg, och fick reda på det ida. Så biljetter va det nog inte ens en chans att söka efter!!

Förresten JAg kan inte hålla mig längre... Och jag vet att det redan kommit ut på Facebook!!!
JAG SKA BLI FASTER...=) SÅ himla kul!!! Min bror är värdens bästa med barn, och alla barn älskar honom!! så han kommer bli en superpappa!!! Grattis Freddan o Lina!!!!

Fredagsmys till er alla!!! Puss

Torsdag 18/11

Idag är jag i vecka 33 (32+0) Vad fort tiden går!! Vad fort veckorna går! och som vi längtar här hemma!!

Idag har det varit svinkallt ute!!
Isac va ledig med sin mamma idag och vi tog det lugnt hela förmiddagen!!
Efter att vi badat och ätit frukost och mamman fått i sig en kopp kaffe och pluggat så tog vi en promenad till Konsum!
Och då gäller det att man har tålamod och inte bråttom. Först en hund som löper och trycker nosen och "röva" i backen hela tiden. Sen en liten 2 åring som går sina egna vägar och sparkar sönder isen.
Går ju inte så fort att gå med de korta benen, men gååå det ska han! Duktig kille!! Och han håller sig på eller inanför trottarkanten. Måste vara dagmammorna förtjänst!! efter det käka vi lunch och sov middag!! SÅÅÅ mysigt att somna med honom. Vi ligger och pratar och fnissar och myser och så somnar vi!! Finns det någe mer underbart!!NÄÄÄ, tror inte det!! Barn/Barnen är ens allt!!

Ikväll blev det mat med familjen och jag fick plugga lite till! Isac satt bredvid mig och läste den andra boken. så söt!! Vi har övat idag med på att rita gubbar,hahaha så roligt!! men han gav upp och jag fick sitta och rita alla möjliga figurer, djur och saker!

Sen gick jag över till Camilla och kollade Paradise Hotell. Ganska skönt att smita hemifrån ett tag och bara vara!!

 Upp tidigt imorgon igen och göra en j---a massa ärenden. Hoppas min revisor är klar med papprena nu!!! ANNARS BYTER JAG!!! Sen ringa till speciallist kvinnomottagning och ändra ultraljudstid, det har blivit dubbelbokat för mig..

Nu ska jag försöka att lägga mig igen. JA la mig nyss och "shit på en pinne" vad mini sparka därinne. Tappa ju nästan luften och fick så hårt tryck mot revbenen och ryggen. Vart tårögd så ont gjorde det. Så det va bara att upp och gå lite och hoppas på att det blir lugnare därinne...Det börjar nog bli trångt därinne för honom, hoppas det blir en lugn natt!!

Nu Tar vi nya tag och försöker lägga oss...nattinatt!!





 

Vi va barnvakt förut. Gissa vem som va gla...

20101117030 (MMS)

Vi va barnvakt förut. Gissa vem som va gladast! Självklart Isac! Eller moster :)


Snus!!!

Detta snusande olle hållit på med länge är det snart slut på. Igår hade han kort stubin, idag hade han ingen!!!
Shit vilket nikotinberoende han har haft!!! Han har ju faktiskt snusat minst en dosa om dagen, och nu gett sig faan på att sluta!!
Jag tycker han är skitduktig!! ,,,men håller mig gärna borta iett annat rum...=)..
Så inget snus nu på 2 dagar!!! Skitbra älskling!!!

Idag har Amanda, Maria o alexi varit här...
De får nya tapeter i köket, så det gick inte för dem att vara hemma. SÅ då kom de o va hos mig...!!
Amanda visade jättemycket idag va nöjd o glad hon var. Hon sov ett par timmar med i Isac säng efter en promenad...
Sen så åt hon mat!! åhhh stackars mosters docka vad hon grät, hon har sånn magknip!! Tyckte såå synd om henne!! Men måste ge min syrra o Alexi beröm för de höll sig så lugna!! Själv skulle ja va ett nervvrak, o särskilt när det är det 1a barnet.

Vi jämförde och kolla i de "gröna" böckerna och de visade sig att Amanda är större en vad Isac va de 1a veckorna. Isac fick ju inte i sig nog med mat när jag ammde honom, så ja fick börja ge tillägg också.. Kan verkligen inte komma ihåg att Isac varit så liten!! Tycker ju att Amanda är så liten...
Amanda va ju mindre när hon föddes än vad Isac va när han föddes, men hon har ätit i kapp det kan man säga!! Så go så!!!

Nu ska jag sova...Vet att det är tidigt men jag är helt slut!! Dåligt sömn på nätterna och tidiga mornar med Isac sätter sina spår!!!
Är helt färdig!!!
Puss o Kram

Måndag!!

**GÄSP**
Isac vaknade tidigt idag.. kl halv 6...
Jag kunde inte somna om.
Idag känns det lite konsigt att Olle lämnar Isac... Det är ju min rutin på morgonen. Jag låg och lyssna på dem hela morgonen och Isac va såå glad... Och sa HEEJ DÅÅÅ MAMMAaAa ett antal ggr..
Är lite orolig hur han ska bete sig när Olle lämnar honom för han har varit hemma i 6 veckor nu...

Ska snart börja göra mig iordning och frossa i mackor och en kopp kaffe..
Ska iväg till körskolan o plugga och farfar CeGe kommer o tar över Kira och sotarn som ska komma mellan 9-11.

Sen ska jag upp till revisorn och hämta mina papper och hoppas på att hon är klar med allt nu!! annars blir jag väldigt besviken på henne!!

Så dagen är fullsmäckad innan ja hämtar Isac kl 14..

Kram Kram


FredagsMYS!!

Fredagsmys, det är mys det!!

Grabbarna har redan somnat... hmm
Jag sitter och diggar till underbara TOVE som uppträder i idol nu... Blir nog att skaffa hennes platta!! Hon är ju ascool!!!

Fredagsmys och kärlek till er fina där ute!!!


KLOKA ORD!!!

Det människor kommer att minnas av Dig är inte vad du gjort eller sagt.
Det de kommer ihåg är hur du fick dem att känna sig!!!

Fan! Jag jaga didrikson overallen idag. Sl...

20101111024 (MMS)

Fan! Jag jaga didrikson overallen idag. Slut överallt! Typiskt mig att vara ute i sista sekund. Isac har en overall från ullared men ej slittålig. Sa de fick till slut bli en från north bend. Med matchande mössa. . . Nästa år ska jag vara ute i god tid med overaller till barnen! Puss


8 veckor kvar

Jag är i vecka 32
Jag har gått 31 fulla och 0 fulla dagar
Jag har 62 dagar kvar till förlossningen!!!

Gud så fort tiden går.. satt ju för en vecka sen och började min nedräkning..känns som det va i förrgår...
Är nog för att jag har underbara dagar med min familj och vänner och släkt!!

Puss o Hej trevlig kväll!!!


Nu är det över!!

Usch vad bitter jag var igår, men idag känns det bättre. Efter att ha varit på promenad med Isac o KIra till Konsum o tillbaka i detta snöväder känns det mycke bättre...  =)

En kopp kaffe o lite snöskottning och frisk luft, underbart barn och go vovve så blir man mycke gladare..

Nu ska vi äta lunch och sova middag =)... Sen blir det pulkaåkning...jiiihuuu!!!


Tisdag 9/11

Fy vad dagarna går fort. Idag var jag förbi jobbet en snabbis och sa "HEJ".
Efter det va jag på kvinnohuset en stund och hälsade på med Isac.
Vi åt lunch o Isac somnade sen på bussen hem.
Passade då på att gå upp till revisorn med de sista papprena. Vart lite besviken att hon inte gjort uträkningen för 2010, va fan jag lämna ju in allt i tid för att det skulle komma in i tid till skatteverket! Hon har haft mer än 2 månader på sig. usch vad ledsen jag blev..!! Blev då tvungen att punga in skatten nu innan den 12 november.. och dem pengarna, "tusenlapparna" hade varit skönt att ha....men men... livet är väl så ibland. Men då säger de flesta, att dem får du väl tillbaka??!!...  Ja men inte förens december 2011..Hallå!! Irriterande och besviken är jag iallafall!!!! Särskilt när hon lovat att det går fort och att det skulle vara klart tll 1 nov.. Särskilt när det kan drabba handläggningtiden på försäkringskassan!! SURT!!!

Efter det passade jag på att gå förbi körskolan för lite pluggning medans Isac sov i vagnen och Bea är ju så goo!! Peppar en hela tiden!!!Börjar bli bra sliten! EFter det gick vi till syrran o väntade på att pappa Olle hämta oss efter sitt jobb. O fy för att pulsa i denna snö, snöstorm med mage och Isac i vagnen. Va helt slut när jag kom fram efter den korta biten!! Sen hämta vi Kira hos farfar och fika!!

Är helt utmattad och Isac med efter denna dag. Hann bara läsa 2 sidor i bamseboken så snarka han o sov.

Imorgon blir det pulkaåkning om snön ligger kvar.. och en titt till Sofie.. måste titta va fint de gör hemma, för de har "händer" för renovering!! Alltid lika impad och avundsjuk när man varit där. de har sååå fint. sofie är sååå pysslig och duktig och hennes karl Petsson händig!! Och självklart pussa de goa barnen de har med!!

P.S: Blir lite trött och fundersam på "vissa" människor som säger..vad bra att du är sjukskriven Fia..då får du ta det lugnt o vila.Jag tänker då.. Ja precis det är ju därför  man blev "sjukskriven" eller hur! Unna dig vila o mys nu! Stressa inte!!+ att de vet att cystan på moderkakan kan ge komplikationer när bebisen blir större i magen. jag kan ju få riktigt ont!! Alla som haft cystor på äggstockar o livmodern förstår nog!! 
Så kommer frågan sen.. Ska vi ses o fika???.. och samtidigt kommer frågan..kan du ta mitt hår samtidigt??!! Behöver färga, klippa kanske slinga med och tona de dem tll ljusbruna mm.. Jaha tänker jag då!!!  minst 3 timmars arbete hemma, på en köksstol! Hallå, jag är höggravid, blev sjukskriven av en anledning!!! RISKABELT!!! Skulle inte jag vila nyss... hmm...
Förstå!! Här kommer exempel:
nä men ja kan ju be sotarn som brutit armen att komma hit o sota skorstenen eller hon med diskbråcket att komma hit o skotta snö eller städerskan med brutna handleder att skura min badrum o putsa fönster eller vårdbiträdet med nackskada att torka mig och min familj i arslet en hel vecka  eller målarn med hjärnskakning att måla o tapetsera hallen!!!

Förstår ni hur jag tänker!!! jag vinner ju ingenting på att göra detta!!..Särskilt när vi knappt umgås heller!!! Eller har jag fel??!!

Puss o Kram iallafall till ni fina och nära o kära som förstår mig och tar mig för den jag är!! jag är bara jag!!! Ni är riktiga vänner!!! 

Isac och Amanda

bild0143 (MMS)

Isac och Amanda


Helgerna går så fort!!

Herregud, helgen springer förbi bara!!!
I fredags va ju pappa Olle ledig så jag passa på att plugga och göra ärenden på stan. Självklart en titt hemma hos Amanda med!!
När jag kom hem fick jag en överraskning av mina grabbar!! Såå söta!! En jättegosig fleece morgonrock!! Jag bor i den kan säga!! Roligt att få överraskningar!! Älskar mina hgrabbar mest i hela världen!
Efter det vart de idol. Amanda, Maria o Alexi kom förbi med,, Isac är sååå go mot Amanda!! HAn vill hålla helka tiden o tittar på henne så sött!!

Lördagen va vi bjudna på Mat os Olles arbetskamrat Robin och hans tjej Ingela. Mumsigt så gott det va!! Isac va ju med, vi fick ingen barnvakt, men de gjorde inget, för efter vi käkat drog vi till Ishallen.
Där mötte Bofors-Malmö! Olle, puckot, håller på Malmö, så det var extra kul att reta honom för de förlora i förlängningen...hihihi..

Isac gillade skarpt att titta på matchen. Han satt som ett litet ljus hela tiden =).. Spännande va ju mellan perioderna när man fick köpa fika och kolla på "ISMASKINEN"..!!


Idag är det måndag.. har bara gjort vardagssysslor som tvätt, mat, disk och damsugning. Tur man har sånn snäll son som flyter med eller leker med sig själv =)..

På tal om annat så är min "PUPPA" (Kira) lite tokig och tjurig. Nu löper hon och hon är verkligen inte sig själv då.. Men såå mammig!!..

Nu står katten stina bredvid mig o trampar o vill ha uppmärksamhet så det är bara att stänga av datorn!!

Nu blir det hollywoodfruar och mys med Stina...
sen sova...


Så fin! Mammas älskling!

20101106017 (MMS)

Så fin! Mammas älskling!


Godis!!

Faan vad det är gott med godis... Jag frossar =).. v
isst sen invägningen har jag gått upp 11 kg..men om man ska räkna från det jag vägde in mig med Isac (58kg) , vikten jag trivdes super med..=) Snygga former och tränad så har jag gått upp bara 7 kg =)... Så jag är värd att att frossa i mina chipspåsar och godis varje kväll..hihihihi....


Idag va jag med Isac i lokalen.. Det va mycke lärorikt kan jag säga och jättekul!!! Alla föräldrar borde få vara med sina barn en dag hos dagmamman eller dagis!!! Gud vad pedagogiska de är med barnen!!!


NEDRÄKNING!!!

Nu är det bara 9 veckor kvar!!!!
Jag är alltså i vecka 31
Har gått 30 fulla veckor +0 dagar
Jag är i 7e kalendermånaden
Jag är i 8e graviditesmåaden (lunarmånaden)
Jag har 69 dagar kvar till beräknad förlossning!!!


Gud vad fort denna graviditet har gått =)!!!!
 Under min sjukskrivningstid kommer Isac gå heltid hos dagmamman...Men vi har valt att Olle lämnar honom vid kvart över 7 och jag hämtar honom vid 2. Och så får han vara ledig en dag i veckan med...
Så klart att jag vill ha så mycke tid som möjligt med prinsen innan nästa prins kommer.
Dessutom behöver jag och Isac det för att jag jobbar så mycke!!
Sen när lillebror kommit kommer han gå 15 timmars vecka!! Klart han ska få leka med sina kompisar!! Jag tycker att det är viktigt och att jag får egentid med lillebror med
Isac säger att han ska få en lillasyster som ska heta Calle... =)


NAMNFÖRSLAG:

Eddie, Elias, Leon, Love, Ludvig, Calle (Carl, efter min morfar), Charlie, Noel, Melker, Ian, Mio, Benjamin, Elliot...men gud så svårt det är..
Jag gillar Eddie mest!!! Olle gillar Ian mest och Isac gillar Calle mest..Sååå svårt det är...
Men det måste ju få passa med. Så vi får se vad som passsar bäst när han titta ut!!!


Tandläkarbesök!!

Hahahaha detta va spännande.-..
 Först kom farfar och skjutsa dit oss och Isac var mer än nöjd.
 Vi satt sedan i väntrummet..Strax innan tandläkaren ropade upp oss kända jag en "doft" utan dess like..
Jo men visst... Isac hade naturligtvis bajsat.. Och tonårstjerna som satt o vänta höll på att krypa ur skinnet..hahahah jajaja..sånt som händer o naturligtvis då...

När vi kom in i väntrummet fick vi hoppa upp i stolen, vi fick lite information om hur man ska hjälpa till barnen att borsta och så matvanor naturligtvig..hmmm..ja ja... Kakor, Godis, dricka, saft...blablabla..jag ger mitt barn mutor och han får godis JA!!! Men va tusan, ska ja gå och snaska o han inte fååå... nä så dum är jag väl inte!! Han är en människa han också!! Och han älskar att åka handla lördagsgodis och få välja dricka till fredagsmyset!!

Men så frågár hon honom..
-Borstar du tänderna Isac?...
-öm öm säger Isac, och sträcker ut händerna åt sidorna o säger: -Min tandborste BORTA!!..(fan! tänker jag!!! den va borta i morse så han fick ta en ny vuxentandborste som vi hade hemma! )
Ungar, varför är de så ärliga??!! =)

Sen tar hon fram löständerna och visar hur många tänder man har o vilka som finns i tandköttet som inte växer upp förens i 6 års ålder...blablabla...
Då kläcker Isac
-Min morfar har sån tand i munnen!!!... (JA morfar Sixten har löständer efter en motorcykelolycka från ungdommens dagar)..Så det fick jag förklara..

Sen frågar tandläkaren om hon får räkna hans tänder. Och han tar ut tutten ur munnen och gapar... 19 tänder och en sista 20e tand på G. Då vart jag änna lite stolt över min prins!!
Sen fick han åka upp o ned i stolen som va skitkul och lyssna på alla apparater som han va så nyfiken på.. Höll nästan på att inte komma därifrån.
Innan vi gick så fick han en ny tandborste och 2 bokmärken med bamse på.. Han var såååå stolt!!!

Sen kom farfar och körde hem oss... Och han ville naturligtvis till honom o inte hem.. Till slut så somna han för middag här hemma, så ja kunde göra lite sysslor i lugn o ro..

Han fick sova sen middag för jag hoppas att han inte vaknar halv6 imorgon bitti som han gjorde i morse.
Varför ska man ställa om denna klocka!!!..Åhhh !! Så jag är ganska så trött..

Så nu blir det vänta på att hänga sista tvätten sen gå o lägga mig i den nybäddade sängen..MMM..

KRAM!!! //**FIA**

RSS 2.0