HELGEN!!!

Helgen som varit har varit blandade känslor.
Det började med i torsdags på Isacs födelsedag....=)...=/...;(...
Isac fyllde ju 2år. Världens finaste Isac har blivit stor... men Olle fick samtidigt tråkigt besked från jobbet....
Alla på Tele 2 storkund är varslade...Men får vidare anställning i Stockholm. Deras nybyggda kontor. Olle vart naturligvis jätteledsen och fick skuldkänslor mot oss... Men det ska han absolut inte ha!! HAn har ju inte bestämt detta värdelösa beslut. Utan en jävla dåre med slips och kavaj i Stockholm som vill få, i min tanke, ett bättre CV och högre makt! "Han vill bara vara "NÅN"..
Så Olle/Vi kanske förlorar massor med vänner och bekanta...
Våra tankar går vid att
1: Sälja huset, flytta STHLM...men NEJ! Mina barn ska inte få bo där. Och ska vi hitta ett liknade boende kan jag ju glömma min mammaledighet då!!! ALDRIG!!!
2: Olle veckopendlar...men NEJ! Ska jag sitta i huset själv med 2 eller 3 småbarn, hund mitt i vintern aldelles själv?! ALDRIG! Olle vägrar, han klarar inte att vara ifrån oss på veckodagarna...Och vi klarar oss inte utan honom heller...
3: Alternativet finns om han får bra hjälp från trygghetsrådet och facket en bättre lösning. Kanske hjälp att söka andra jobb, kanske bli arbetslös och studera. Men då blir det inte mycke i sparkassan kvar.
Altrenativ 3 passar bäst för oss just nu... Tiden återstår att se...

Vi vill inte att våra barn ska växa upp mitt i storstan..Och Olle ser en möjlighet att testa något annat efter 13 år. Men just nu orkar han inte tänka så mycke...han är mest ledsen och chockad.
Att denna hemska människa som bestämt detta inte förstår vad han ställer till det för Olles vänners familjer...och min firma...
Det får aldrig vara en lugn stund alltså... Alltid kommer det en "SMÄLL" för oss!!

TUREN ÄR...
Att vi fått tänkt mycke på Isac födelsedagfirande...
På lördagen va familjen och släktingar här...Många skratt, sång och paketöppnande...
Samma var det för honom i söndags... men då va hans polare här med massa paket, lek o bus..
oj vad tjo o stim det var... Men då trivs jag!!!=)
Han fick, damsugaren som går varm här hemma..nån skeppbil som tutar o låter för fullt (hmm ni får igen)hahaha. En bilmatta som passar perfekt till alla bilar att köra på o parkera. Modellera som vi kan göra roliga figurer med =)...fotbollsmål,kläder,  traktorer,lastbilar, BILAR av alla namn och former, Rolig bok om helikoptern och en helikopter till! En minifyrhjuling som går på batteri och en bilbana...Han är allt bortskämd vår lille son. Men det är han värd!!
TACK ALLA NI FINA FÖR PRESENTERNA och att ni gjorde Isacs 2-årsdag minnesfull!!
(Kan tyvärr inte lägga upp bilder från kalaset eftersom jag slarvat bort kabeln till kameran. Hände efter jag rensade ut datarummet som ska bli bebbens rum..typiskt mig. Men de kommer så fort jag hittar den.)

Just nu är Olle ute med Kira och Isac sover. Han är sjuk. Fick titta i munnen på honom förut när han borsta tänderna... AJ AJ AJ.. de nedersta/innersta kindtänderna har kikat fram. Inte undra på att han är genomförkyld o febrig och gnällig. De sista är ju värst säger dem!
Så jag hämtade honom tidigare idag för hans middagssovning var inge vidare hos dagmamman. Snorig och hostig. När vi kom hem så hade han 38,8 i feber. Han vill inte äta, o de förstår jag. Inge välling heller när man är snorig, de kväljer honom så...
Utan glass, pisch=chips och dricka/saft är det ända som funkar när han är sjuk! Bara han får i sig nått så är jag glad!! Så imorgon stannar Olle hemma med honom och jag tar onsdag....

Nä nu blir det hänga tvätten och kolla tv innan jag ska Nanna..
Så natti alla ni fina!!!
//FIA

Isac 2 år!!

Huj, vad tiden går fort. Idag fyller Isac 2 år. Mer exakt 23.15 är han 2 år.  
Alltså det är så obegripligt hur man kan älska en person så mycke. Han betyder verkligen allt för mig. Och om ca 4 månader blir han storebror. Helt ofattbart!
Blir tårögd bara jag tänker på tiden i förlossningsalen. Minns den som igår! Vi älskar våran underbara lilla skapelse och prins över allt annat på denna jord!!
Nu ska vi fira det ända tills på söndag med släkt, vänner och polare!! Mycke tårta och paketöppnande =)

Kommer lite bilder på hur det såg ut för 2 år sedan

    

2 år har alltså sprungit iväg och så mycke har hänt den tiden!!!
Nu sover han så sött i sin säng. Denna vecka har gått super att lägga honom i sitt eget rum. Bara vi får läsa 2 böcker och gå in och säga "Godnatt" "Puss o Kram" "Älskar dig" ca 3 ggr var. Dessutom att Kira får sova på golvet i hans rum och att vi Nattar hans lilla Kanin... så går det "PRIMA".(Även en nattlampa på med)
 Han är så duktig och börjar bli så stor! Är så stolt över dig min Isac!!! Mamma, Pappa o Kira älskar dig!!!



Min prins fyller 2 år idag! De firar vi fr...

dsc00968 (MMS)

Min prins fyller 2 år idag! De firar vi från och med idag tom söndag, med mycke tårta och paket! Mamma o pappa älskar dig!


På onsdag har jag passerat halva tiden. Fö...

dsc00965 (MMS)

På onsdag har jag passerat halva tiden. För 2 år sedan, samma datum, gick vattnet då Isac låg i magen. Nu väger jag 60,5 kg. Med Isac i magen efter halva tiden vägde jag 65 kg. När jag läser hans dagbok så hade ja värk i rygg och fötter. Nu, idag mår ja prima! Sparkarna är inte lika hårda som Isac, hmm!Undrar om det är 2 små där inne ändå. Får se den 13e sept igen . . . Pirrigt!


**WELA**




R.I.P Wela!!!
Stor saknad i våra hjärtan!!!
Kommer alltid älska dig och tänka på dig!!

MORFAR!!

"Han styrde och han ställde"

Min morfar Carl, BERTIL, Nilsson skulle fylla 94 år idag. Han va världens snällaste människa. Klok, rak , ärlig, rättvis och styrde ställde upp för oss alla!
Saknar honom så ibland! Tänker på honom ofta,.Världens bästa människa som vet vad som är rätt och fel!!

Min snälla Camilla skjutsa ner mig idag till han o mormors gravsten/plats så jag fick tända ett ljus och säga grattis på födelsedagen! 
Betyder så mycke för mig,,, så tack söta, snälla rara du... du är världen gulligaste!! Vi har ju  släktband både du och jag från morfar Bertil ju =)...
TACK!TACK!TACK!

Nu blir det sova och en ny morgondag att se fram emot!!!



 


En frisk bebis som mår gott i mammas mage....

dsc00955 (MMS)

En frisk bebis som mår gott i mammas mage. Men de finns 2 moderkakor, kanske finns en kompis eller har funnits. . . Så inom en månad får vi svar på de efter ett besök hos specialist mödravården. Så nu är det pirrigt. De sjuka är att de såg en navelsträng, men de vet inte vilken moderkaka den tillhör. . Huvudsaken är att bebis och jag mår bra!


MÅNDAG!

Idag är det ny vecka o nya tag. Isac ska till sin favorit Kristina idag... men han frågar ännu en morgon efter sin pappa. Han har ju blivit pappas pojk "morr".
Till helgen ska vi på kräftskiva hos mamma och fira hennes gubbe=). Va fasaen är det någon som vet om man får äta kräftor när man är gravid. Det är ju sk insjöfisk ju =/... Jag som har varit så sugen så länge!!

Alltså tiden går så fort...ja o Olle satt och diskutera kalas för Isac.. Min älskling fyller ju för tusan 2 år nästa vecka... huj va tiden går fort..

Nä nu ska springa o leta efter min borste efter att den varit borta ett par dag...hmm undra vem det är som gjömt den =/ ISAC KINELL!!!!!

 


FREDAG!

Idag som sagt är ju jag och Isac lediga. Han håller just nu på att somna i sin säng. Olle o ja byter av varandra...

Denna vecka på jobbet har inte direkt varit mjukstart. Usch va mycke jag haft o göra, igår fick jag ingen lunch pga en felbokning. Men det gick...
 Så ikväll är jag helt slut eftersom det vart ett 10 timmars pass igår med sammanlagt 10 min att vräka i sig lunch på och idag tog vi en promenad till stan. Det tar en timme för oss att gå dit. Va ju tvungen att fixa nytt bankomatkort, mitt funkar inte längre. Efter det vart lunch med syrran/moster Maria!

Imorgon funderar vi på att antingen åka båt till stugan eller att gå på STCC...Mariebergskogen är nått som lockar även det nya badhuset i KR-hamn. ..Så det återstår att se!!

Nu ska vi kika på film och ha fredagsmys jag och Olle... Isac o Kira har somnat in i hans rum!! Gick jättebra att lämna rummet bara Kira fick gå in o lägga sig bredvid honom, på golvet. Nu sover de så sött!!!

Fredagsmys på er alla!!!!


MÅNDAG

Jaha så nu börjar våran vardag igen efter en såå skön semester.
Vi har inte rest så mycke utan grejat mest hemma och tagit dagsutflykter...
Jag skulle lätt kunnat stannat hemma en vecka till men nu måste jag gå iväg och få in mer i kassan =).

Isac sitter bredvid mig och tittar på"rorri". Jag sa att snart ska vi till Lotta o barnen...
-mmm säger han sen tittar han på mig o säger nee mamma, jobba me pappa.
Men de går inte älskling säger jag, då svarar han:
- va hemma mamma med ett leende.

Men jag tror det går bra bara vi kommer iväg snart. Men ja förstår honom ...vi har haft det lugnt skönt o mysigt här hemma under semestern...Jag vill inte heller börja jobba än ju!

Och hur det går för mig idag eller snarare imorgon... tänker på att jag kommer få ont i kroppen som tusan efter första dagen, det märks direkt...

Nä nu ska ja förbereda det sista i packningen... hörs senare kanske...

KRAM!!!

Jag har fått en Idé....hihi...

Jag har fått en idé, en briljant idé. Ska bara ringa ett 2 samtal imorgon och skicka ett mejl och få mer information... kanske blir en tripp upp till Sthlm igen =).

Kanske min stora dröm går i uppfyllelse =) Vi får se...men just nu har ja bebben imaggen o Isac att tänka på, , men kanske det händer i framtiden efter mammaledigheten, ...


Vi får se...men det är ingen dum idé...


Detta kräk kom stina hem med nyss. Blä!

dsc00949 (MMS)

Detta kräk kom stina hem med nyss. Blä!


borta bra, men hemma bäst!

Jo som sagt alla ni vet ju att vi va i vår huvudstad.
Alltid lika kul att åka dit men alltid lika skönt att åka hem.
Vi sov hos Kattas kusin som bor i Rönninge. Mysigt sammhälle! 2 vovvar hade familjen och en liten tjej på 5 år som heter Troja. Väl omhändertagna blev vi.

På måndagen när vi kom upp så spöööööregnade det. Men vi åkte in till city. Vi strosa på stan hela dan.. vi va inne på Åhlens, gick drottninggatan upp till Tajmahal. Efter det gick vi förbi slottet bort till gamla stan. Avslutatde gjorde vi i Gallerian mittemot NK.
Där fick vi syn på några kändisar som Bobby, B-kändisar från BB-huset , Oscar Lindros och Reinfelt med sina livvakter...=).
jag shoppa inget till mig, jag bara åt åt åt och fika =). Isac fick en ny keps med blixten mcqueen på =).. så han va supernöjd.

TISDAG=MIN FÖDELSEDAG
På tisdagen åkte vi in till grönan.Vädret va mycke bättre en gårdagen! Jag åkte inga avanserade karuseller utan veteranbilarna bara med Isac..=/ vågar ju inte för bebben  maggen. men de tar viigen nästa år! Han ville så gärna åka lilla uppskjutet, men han var för kort stackarn. Men tekopparna var favoriten för Isac. Efter mer en halvtimmes väntande för hans åk med Evelina så var han mer än nöjd! Lustiga huset va en favvo med! Så efter det somna han.
När vi sedan gick till skansen så titta vi på djuren. Evelina tog en bänk på allsången för hon orka inte gå mer. (stukad fot)...så vi fick bra sittplatser till allsången. Vi sjöng för glatta livet och Isac dansa i mitt knä. Så på natten va vi hemma vid halv 2...

... de va sååå skönt att komma hem till min älskling och Kira o Stina naturligtvis. Min säng var efterlängtad! Så imorse när ja vaknade fick jag några pussar av älskling o Kira. Kira pussas aldrig i ansiktet så de måste va ett tecken på att hon saknat mig =)!!

dessa 2 dagar har varit minnesfulla som vi aldrig kommer glömma!!! Nästa gång är det bara ja o Olle som ska dit och mysa!!...

Nu ska ja gå och snosa igen i min sköna säng..så natti mina läsare...




Isac vandrar i storstan med sin nya keps!

dsc00941 (MMS)

Isac vandrar i storstan med sin nya keps!


Nu är vi vid slottet!

dsc00940 (MMS)

Nu är vi vid slottet!


STOCKHOLM!!!

Imorgon åker vi till storstan jag och min lillprins. Mys vi ska ha. Kommer sakna mina älsklingar hemma bara...

Vi kommer att komma hem sent tisdagkväll..=)

Jag tar inte med mig datorn, men kanske lägger in några bilder från mobilen...

sov gott alla fina där ute...
Natti!!!!

!!!FÄÄÄSTIIING!!!!

USCH!FY!BLÄ!ÄCKLIGT!

Igår innan Isac somna och vi myste i soffan uptäckte ja skräp på Isac högra ben. Gick o hämtade en tvättlapp och det visade sig vara en fästing!

Fy faan vad vidrigt.  Jag blev naturligtvis äcklad, fick rysningar och såg bara Borrelia huvudet!!....Hysteriskt som jag blev och nästan tjutfärdig rusade jag ner till Olle o Henke i bastun. Olle fick komma på en gång för jag rör inte de vdriga krypenm HAr skräck för sånna och andra insekter...

Isac trodde det va en geting...: Hans kommentar: Geting uppe taket pappa...*flin på munnen** mitt ben schhhsssbiiiiii mitt ben pappa... hehehe..    Själv va ja livrädd och rusade efter alla fästingpincetter o min pincett.... Isac hade ju naturligtvis klia o rivit på den innan så den va o inte lätt att få bort men till slut så. Efter att Olle fick bort den har ja varit nåjig och kolla allt om fästingar på nätet. Baddar med tvål o vatten flera ggr och alsolsprit och han får nytt "bilarplåster". "Bilar"/"Cars"/"Blixten-Mcqueen" är Isacs idol  nu! Filmen går minst 2ggr/dag. SÅ han är så nöjd o glad =).
Jaha så nu är jag hysterisk o nervös över det där eftersom det är som ett litet sår efter den...HOppas att det inte blir nått.
// En ständigt orolig/förrvirrad Fia/Mamma


lördag

i lördags/ igår va Pappa Olle och Isac med Henke o Vilmer till Nora. De tog tåget dit och grabbarna hade varit lyriska. För utom på hemvägen sa Olle att ISac va riktigt körig. Klockan va runt 5 då och han hade inte sovit middag, så han va fruktansvärt övertrött och ingenting dög.
Men det är så kul när pappaorna tar sina tillfällen och hittar på roliga saker med barnen...=).
Isac sov väl middag typ i en halvtimme bara.. och kan inte fatta att han somna vi halv 11.

Själv va ja på loppis o skulle fynda, men hitta inge. Camilla hitta en stor spegel för endast 75 kr..den ska hon måla om ramen på bara..så kommer den bli jättefin!!

Idag är det tråksöndag! Isac kom o väkte oss kl 10 och jag fick en chock! 10.. undra hurlängesen jag sov till då!! Utvilade är vi i allafall...=)

Får se vad vi hittar på idag...jag måste tvätta o förbereda inför imorgon. Isac och jag ska åka till Stockholm då och vi går på allsången på tisdag och sen åker vi hem efetr det.
Ska bli mysigt!!

hörs senare kanske!!!







RSS 2.0