Filipstad...

Idag åker jag och Isac till min kära syster i Filipstad. Ska bli så skönt att komma bort en stund.
Vi blir kvar där och övernattar..sen imorgon är det kalas för både Blom och Jack.
Måste skynda mig till stan en snabbis innan vi åker och fixa presenter...=)..
Lilla Jack har blivit stor och fyllde 17 år igår...herregud vad fort tiden går..!!! Minns ju som igår när han var i Isacs ålder ju...
På söndag ska vi på Olivias dop med. Hoppas den lilla sötnosen är fri från feber då och hennes söta syster med. Måste ta o ringa o kolla hur dem mår...
Nä nu ska jag packa lite, badkläder är nog ett måste med eftersom vi ska eventuellt till badhuset imorgon i Filipstad... och sen ska vi in i duschen.. uj uj uj klockan bara rinner iväg....


LITE BILDER FRÅN TIDIGARE VISITER I FILIPSTAD

hej så länge...Isacs kusin Zeb matar lille IsacMoster Diana lura upp Isac i bilen på Pekås

Onsdag 24/3

Hej o hå vad denna dag gick fort!!
Har varit själv på salongen idag med massa trevliga kunder och mycket att göra. 2st färg/sling o klipp, en pemanent och 3 klipp.
Dagen började med att mysa med Isac på morgonen o sen lämna honom hos dagmamman. Där kom hans lilla favorit tjej med öppna armar, gav honom en kram och puss och hjälpte honom av med kläderna =)...de är ju såå söta!! Strax efter det kom lilla Wilmer o Theodor och ville så gärna vinka hejdå tillsammans med lilla Stella och Isac. Gud va söta de va som stog där på rad.
Olle berättade att Isacs nya stövlar läcker så det va bara att bränna iväg till Coop som har jätterea och köpa nya.
En bra dag med alla kunder snygga i håret, bankärende på stan och mysig hemmakväll. En glad och pigg Isac som bubblar o bubblar så Olle och jag är hockade varje kväll nu =) Så himla roligt!! Och nu förstår vi nästan allt han säger också =)
Nu måste jag också berätta att jag fick se lite ultraljudsbilder idag... för jag ska bli MOSTER den 27e september ...ska bli såå roligt!! Och spännande, hoppas på en lite tjej..men en pojk är lika mycke välkommande =) ... Natti natti min kära!!!


Magsjuka!!

Idag har jag varit hemma och vabbat. Isac fick magsjuka igår... igen för 2:a ggn!! Fy faan. Men idag har han inte spytt nått iallafall.. Bara bajsat löst! Stackars liten att råka ut för det igen. Men jag fick i honom en flaska välling imorse, och så åt han en ganska så bra portion mat med potatis o hackkorv. En bulle slank ner med idag och ett äpple också på eftermiddagen. Sen ikväll ville han inte ha vällling, han va så trött lilla plutten... 
Hoppas han får tillbaka aptiten snart igen eftersom han ligger efter med sin vikt från första svängen av magsjukan. Men är jävligt glad ändå att det gick över fort och att febern försvann fort med..
Än sålänge har jag o Olle klarat oss, hoppas det håller i sig.
Ikväll var jag, Camilla, o mikaela på salongen o gjorde oss fina inför helgen. Vi är ett gäng tjejer som ska ut och festen blir hemma hos mig, så jag hoppas hoppas att vi klarar oss från magsjukan! Har sett fram emot denna fest så länge länge! Men det får bli lite lugnt också eftersom jag ska på Alvins 1års kalas på söndag.

Imorgon, äntligen, ska jag på massage... känner i kroppen att jag behöver det..
Jag går hoss Uffe på muskelknuten, han rekomenderar jag!! Suverän!!! Han har gjort så att jag är mer rörlig i axlar och blivit av med min värk i ryggen..Så dit tycker jag att ni ska gå han är jätteduktig!!

Ne nu ska jag gå ner till min kära sambo o prata lite med han innan det är dags för att sova..
Vi ses!!! Kram
 

Feber =(

Stackars lilla Isac...Nu har han feber och ingen matlust alls. Ville inte ens ta välling ikväll..plutten!! Hoppas det går över fort!! Så imorron blir det han o pappa Olle som får stanna hemma, eftersom det är så svårt för mig att ringa o ändra kunder när man inte har några tider knappt. Varken jag eller Olle vill att jag står o jobbar på saalongen sena kvällar, det är reda så många...!!!
Idag fick jag en avbokning på förmiddagen så då passade jag på att åka till stan och göra massa bankärenden och naturligtvis han jag med en titt på HM. Jag fick 2 toppar och Isac en ny vårjacka och t-shirt...
Kan ju inte låta bli att shoppa till honom...
Nu ska jag tvätta av mig sminket och kika lite på tv, sen blir det sängen...

Kramen!!

Melodifestivalen!!!

En underbar helg har vi haft här uppe i Bråten.
Vi har varit till Ikea =) hihi ..för andra helgen irad..Lyllo mig!!!
Isac skötte sig exemplarisk o svepte nästan i sig en hel köttbullemeny!!!

PÅ kvällen var vi över till Camilla o hennes familj. Där var hela bråtenligan o barn så det var ös hela kvälen.
Jag tyckte att Darin skulle vinna melodifestivalen, min son nynnar på Man boy hela dagarna så jag antar han heja på den..Men visst Annas låt är bra den med!!
Men gud vilken mysig kväll.
Idag har dagen gott så fort. Olle lagt klart golvet, jag o Isac har varit ute till o från hela dagen o gott promenader och lagt lite pussel, trodde inte han skulle vara så duktig på det. Antar att han gjort det hos dagmamman =)...
Nu suckar min sambo här hemma... Vi hittar inte dvd dosan... ISAAAC vem annars...vårat lilla gullemonster.. så nu måste jag hjälpa till o leta...**suck**
Nu säger Olle: -Men Fia , kan du hjälpa till....  Så nu är det bråttom...

Kram Kram

Visste det!!!

Jag visste att jag skulle bli seg på att blogga. Men det har varit så många sena arbetskvällar..=(..Och den lilla fritiden jag har på kvällen går till min lilla älskling Isac och Kira förstås!
Förut satt jag och titta på sveriges värsta bilförare...hahaha lite kul faktiskt.
Mammas plutt sover som en gris i sitt rum. Är så stolt över honom att han sover så bra nu. Hela nätter, i sin säng i sitt rum. Snart är hans nya "växasäng" snart klar... då kommer han bli så glad...=)..HAn är nyfiken varje gång på den när han är med nere i källaren.
Isac har kommit in i period där alla möjliga ord kommer nu..han bubblar o bubblar här hemma och dagmamma K säger likadant! Idag var det jag som hämtade honom hos dagmamman, fick skjuts av Tobbe efter som ja sluta tidigare...Gissa om att Isac vart snopen =). Är ju alltid pappa som hämta honom!! Hahaha.. Efter det va vi ute en stund, sen laga vi mat. Det är spännande! Står alltid bredvid på en stol o tittar... Men eftersom jag är lite rädd att han ska bränna sig så får han stå och diska o kladda med vatten, det är superkul...=)

Åh men gud...fick hålla en liten bebis idag på 2 månader. Erika o Nellie kom förbi jobbet, gissa att jag blev bebissjuk då! Tur att Mikaela bor nära så jag får gossa med hennes bebis Olivia. Åh snart får Robin o Sandra sin med..=)..+ minst 4 st till i sommar som jag vet ska ha. Åh gud det är så gott o lukta på dem och höra dem knorra...mm jag längtar tills dem tittar fram!!!
Gissa en sak till...Olle är snart KLAR med GOLVET!!!! En radda kvar naturligtvis o golv som fattas, så det är bara att bränna in till örebro imorgon...men det får han göra själv för jag ska göra ärenden på stan, handla lite födelsedagspresenter och doppresenter..=) Kanske något nytt till mig med!!
Nu ska ja ner och titta familjen Jackson och sen blir det sova...
Ska bli bättre att lägga upp nya bilder med...men det får bli nästa gång.

Här kommer en bild på mig 4 timmar innan Isac är född, fy faan vad tjock jag är...ser inte ut som jag, en stor vätskeboll hahaha usch..tur att alla kilon runnit av mig...=)...Och en bild på mitt allt!! bara en vecka gammal med den stolta storasystern Kira =),,,min älsklingar...

Stolt mamma!!

Måste bara säga att Isac sover som en prins på nätterna nu!! Så himla skönt!
Han talar om själv att han vill sova och ha Nenni = välling! Så stolt över honom!!
Olle och dagmamma K berätta för mig idag att det är lika roligt varje gång att hämta honom från dagmamman! Först så blir han skitglad när pappa Olle kommer och rusar och kastar sig i hans armar!!! =) Men sen tvärvänder det och han rusar lika snabbt därifrån och vill inte med hem!!=) Mitt lilla troll!! Så goo... Då vet man att han trivs!!! Älskar våran dagmamma till Isac hon är underbar med barnen!!..

HA HA HA skrattat så jag nästan kissar på mig..

Gud vad jag har skrattat till " En sommar med Göran" Det va andra gången jag såg den men gud så pinsamt roligt film. Och så är jag ju den personen som skrattar åt "skadeglädjen" med ....hahahhaha..

Imorgon ska lilla Isac, Kira o jag ut på promenad...Vi ska ner till pappa hämta ut medicin till honom och till salongen.
 
Vad gött att det är  fler av ni som diggar Gynning!! Så jävla fin är hon med!... och jag tycker hon är snyggast i denna hårfärg!!! Blir själv så sugen att göra slingor i håret igen när jag ser henne på denna bild.. Men mitt hår pallar inte nu. Dessutom har jag fått så tjockt o fint hår efter att min lilla prins kom till världen så nu ska jag vara rädd om det!! Nu ska jag gå och läsa vidare i boken...
Natti NAtti


God Morgon!!!

Idag är det sista dagen inför helgen... Och helgen ser jag fram emot!!
Renovera..fixa Sofias tärnafrisyr och lek o bus landet!! Där kommer jag att trivas!! hihi
Nu är det bråttom här.. Isac börjar bli grinig i hallen för att han inte får på sig kläderna =)..är nog bäst att jag går dit o hjälper honom!!
Ha en trevlig dag alla!!
P.S. Tack snälla Olle...låna din jeansskjorta ida utan att du vet om det...men tack tack...=) hihi D.S.

Puss

RSS 2.0