30 januari 2011

Idag är ingen vanlig dag för idag är Olles födelsedag!!..
JA det har vi firat.!!! av barnen fick han bra ha kläder, som fleecetröja och nya kallingar....Det öppnade han i förskott naturligtvis!! Och idag när han kom hem från jobbet så fick han en ny skruvdragare. Som han så länge tjatat om!! Henkeboy gav ett skitbra tips och det fick det bli!!
Han är som ett litet barn på julafton här hemma, han skröt så om den för sin pappa och lillebror Björn...Tror han blev som nykär!!
Han fick även träningskor, pengar, aftershavekräm blommor mm mm

Nu reglas det här hemma i källaren för fullt och han går bara och ler...

Imorgon är det nyårsafton och vi ska vara hemma och äta gott och skjuta raketer såklart!!
År 2011 har varit ett konstigt år tycker jag.. Mycket har hänt,  men bäst av allt.. Calle kom till världen och jag har fått njutit med mina prinsar. Visst är det riktigt jobbigt att vara småbarnsförälder men man får aldrig tillbaka den tiden!! JAg har klättrat på väggarna ibland med..Mammas lilla älskling och om 18 dagar är det hans första födelsedag.... det ser vi fram emot. Ska vi ha barnkalas? Hur kommer Isac reagera när bara Calle får presenter, Hur ska det gå för honom på inskolningen i februari?.. Ja fort gick året och det är jag glad över!!..
Avslutningen på eftermiddagen idag var ett härligt och intressant besked. Äntligen har jag ett nytt spännande, händelserikt år att se fram emot...
Det ska bli riktigt spännande att gå in i år 2012!!! ;)...

Idag har jag och Isac varit på mellandags ...

20111224756 (MMS)

Idag har jag och Isac varit på mellandags rean med mormor. Vi hittade till slut jeanstaights åt hennes korta ben. Själv handla jag en klänning till nyår och födelsedags presenter till älsklingen. Isac shoppade kallingar till sig och strumpor till Calle. Sedan bar det av till leksaksaffären. Nu är vi hemma och klär oss varmt. Vi ska på hockey! Bara Isac och mamma dag idag. Och Olle och Calle dag. . Mysigt!


Isac och Wilma på julafton!

20111224758 (MMS)

Isac och Wilma på julafton!


GOD JUL!!

Imorse var det fullt med julklappsöppning!!
Isac var lyrisk och Calle tröttnade efter 2 paket. En egen blixtenbil och en boll räckte för honom!!

Sedan bar det iväg till min mor. MYCKE MAT mums, så att jag nästan spyr snart, och mycke klappar till barnen!!

Vi är mycket nöjda!!

Olle och jag skulle inte köpa nått till varandra men naturligtvis hade vi gjort det ändå.,,, nått litet måste vi ju ha iallafall... Jag fick en värmefilt, passar mig utmärkt!! och han fick Zlatanboken som han tjatat om.
Vi frågad Isac "Vilket paket är du mest nöjd med" han svara då: ALLA!! Jag är så lycklig!..  Mammas goa unge!!

Imorgon bär det iväg till svärföräldrarna på mer mat och julklappsöppning!.. Träffa mer familj, superkul, jag längtar. Särskilt efter dig Eva och Alvin!!

Nu ska jag fortsätta att mysa och njuta med min underbara familj i mellandagarna tar vi tag i alla MÅSTEN :)!!!

GOD JUL till er alla!!

Jag som inte gillar så mycket julpynt. . ....

20111221755 (MMS)

Jag som inte gillar så mycket julpynt. . . Men Isac kommer med mycket pyssel nu, så det är bara för mamman att gilla läget. Det är ju faktiskt himla kul och se när han är så stolt över det han har gjort. Även visa alla som kommer hem vad han har gjort. Snart kommer favoriten Kenny och besöker grabbarna och busar lite med dem.


Stackars lilla Calle. Han är så orolig på ...

20111221754 (MMS)

Stackars lilla Calle. Han är så orolig på nätterna. Måste vara förkylningen. Nu vill han bara ligga hos sin storebror och mysa. Och Isac säger ja ska hjälpa dig Calle. . Mina älsklingar


Snorigt och hostigt

Usch nu har vi kommit till förkylningstiderna och jobbiga nätter igen.
Ser på facebook att kräksjukan börjat och jag vill inte ha den över jul i år igen...Vi hade nämligen det förra året. Jag trodde att Calle skulle komma redan då kan jag säga.

Ja på torsdag blir en rolig och spännande dag för fröken Persson. . . berättar mer vid ett senare tillfälle. . .KAnske jag får nya mål att förverkliga då :)

Nu ska jag passa på att vila eftersom jag har snor i hela huvudet känns det som och att sömnen va väl typ från kl 10 till halv 1 inatt... sen var det kört!! Det postitiva är väl att man vet att det finns nått i huvudet eftersom det gör ont och att man vet att man gör nån nytta på nätterna hihi..
Jag behöver inte preventivmedel.. nänä ...mina preventilmedel är mina barn ;)...

Idag har mitt hjärta Isac namnsdag. Hurra!...

20111219752 (MMS)

Idag har mitt hjärta Isac namnsdag. Hurra! och så upptäckte jag att Calle blev 11 månader i lördags. . Hurra! Grattis då till mina små älsklingar! Vi sitter och pratar om vad dem vill ge sin pappa i julklapp. Kanske julmust eller en drakdräkt säger Isac. . Eller nä mamma han brukar ju få låna mitt lego. Ha ha han va inte så generös!


Så här rund och go var jag för exakt 1år s...

20101218064 (MMS)

Så här rund och go var jag för exakt 1år sedan. Saknar det lite faktiskt fast att det va skitjobbigt sista månaden. Känslan och nyfikenheten! 1 tim och 10 minuter tog det tills ja kom in till bb och calle kom till världen. Sammanlagt från 1a värk 3 tim och 20min. Gud ja minns det som igår! Saknar den tiden lite. . . Ingen smärtlindring, bara lustgas, min bästa vän just då. Trevlig kväll!


Titta vad Isac har gjort! Jag hjälpte till...

20111218749 (MMS)

Titta vad Isac har gjort! Jag hjälpte till med att limma ihop och han bestämde vart och vilken färg ja skulle sätta glasyren. Resten gjorde han. Nu bakar han lussebullar med pappan. Jag och Calle åkte till Amanda och busa en stund. Trevlig 4e advent!


Yes. Ja kommer i mina smaljeans igen! Efte...

20111212735 (MMS)

Yes. Ja kommer i mina smaljeans igen! Efter att ha slutat med allt onyttigt varje kväll och mer nyttiga mellanmål till Olle och mig visar det sig att den svullna magen försvan. Olle har gått ner minst 5 kg på 2 veckor pga av det och nu tar han promenader till träningarna. Puss på er


Ja får frågan ofta om det är mitt egna hår...

20111212738 (MMS)

Ja får frågan ofta om det är mitt egna hår nu eftersom ja alltid hade löshår förut. Så ja! Det är mitt egna! Fick tjockare hår när ja fick barn och de växer som ogräs! Mer inpackning och vårdande produkter gör nytta! Puss på er


3e advent!!

3e advent vart mysfrukost med mina små bästa... Ollepolle låg och snosa gott i sängen så det fick han göra. Sedan var det kalas för lilla Noah som blivit så stor och ska fylla 3 år på onsdag. Alltså på tisdag var det exakt för 3 år sedan idolfinal och Sofie vägrade att åka till BB. Hon var bara tvungen att se den!! haha så go....

Mycket gott hade hon bakat som vanligt! Och när jag frågar så säger hon " De är skitsmidigt och jätteenkelt och så berättar hon och för mig är bak fortfarande typ "lathin" , men jag börjar bli riktigt duktig på muffins och sockerkakor och hembakat bröd.

5 minutersmeoden funkar bra. När kvällarna har blivit hysteriska för Calle så har vi kört den lindrigare varianten eller JAG. Har då varit inne i rummet och strukigt på honom i 5 minuter och sedan kommit tillbaka efter 5 minuter. De ggr han har vaknat på natten så beror det på att han sovit middag sent tror jag. Men jag kan säga att det går lätt nu och lägga honom. Olle gjorde det själv idag och han sa -"faan vad duktig du varit". Det tar högst 10 minuter sedan sover han. Lite gnäll har det bara varit någon kväll. I onsdags tror jag han skrek i 1 timme men då var han övertrött.
Måste bara få in rutinen att han ska sova en gång om dagen nu, men det är inte lätt när han är så morgonpigg...

Kom även på idag att jag inte varit på en enda skyltsöndag. Mammi ringde idag igen, men då skulle vi ju på kalas. Så det får bli eller måste bli på söndag.
Imorgon ska Isac vara peppakaksgubbe. Tydligen ska de vara ute. Och det visste inte jag förens efter jag köpt dressen. Så idag provade vi den över overallen och hujeda mig så rolig han såg ut. Som en liten michellingubbe!! JA men mysigt ska det bli att få se alla barnen sjunga!!


Nu ska jag gå och drunkna i Se och Hör...Olle tittar som vanligt på nån dålig rymdfilm...
Natti NAtti

Ett bra hårtips! Nu när vintern är här är ...

Ett bra hårtips! Nu när vintern är här är det vanligt att håret blir torrt. Gör en inpackning för din typ av hår. MEN. . . Shamponera först! Sen inpackning! Skölj noga! Sen balsam! Skölj noga! Använd alltid värmeskydd om du fönar håret! Använd alltid balsam även om du har kort hår men akta med balsam i botten det är då du lätt blir fet i hårbotten. Puss och kram på er


5 minuters metoden är den jag börjat med i...

20111205717 (MMS)

5 minuters metoden är den jag börjat med idag för att vi ska få bättre nätter. Jag gör det för allas skull. På middags luren var jag inne 3 ggr bara. Och nu när jag lägger honom för kvällen är det inge gallskrik i allafall. Så jag tror det gör nytta. . Tack Maria för dina råd! Älskar min lilla Calle. Klart han ska känna sig lika trygg som sin storebror i sin säng och kunna somna om själv.


Modevisning på Ritz :)

Jaaa.. Det har jag glömt att berätta..
Jag ska få vara med och styla modellerna som ska gå modevisning på Ritz i Örebro den 21a december,
Jag hänger med gänget från Makeup Store i Örebro och dessutom ska vi få lite hjälp av frisöreleverna från Örebro...Gud vad kul!! jag ska få bli proffssminkad av dem där och de stylade av mig i håret innan vi fixar modellerna...
efter modevisningen minglar vi vidare :)...
Det ska bli såå kul!!!

En händelserik dag för mig!!! Ett superkul jobb!!! Fortsättning följer!!!


Carolina är gravid!!!

Snygga, söta, tokiga, skumma, roliga ...ja iallafall bra affärskvinna är hon...och lyckas det gör hon alltid och antar att hon gör det med detta med..Särskillt med sin snygga pojkvän..
Grattis iallafall!!! Grattis till att du äntligen ska bli Mamma!!! Carolina Gynning!!


Stod precis och sköljde ur trasan efter at...

20111202714 (MMS)

Stod precis och sköljde ur trasan efter att Calle haft ut Isacs dricka i soffan och kommer tillbaka och ser att popcorn skålen ligger på golvet. Nu sätter jag ut honom på blocket snart. Bortskänkes ;)


Vet inte vad jag ska ta mig till snart!!! Orkar inte mer!!

Nää...inge bra humör idag... Calle har knövlat nästan konstant i 2 månaders tid på nätterna. Jag kan räkna på en hand de nätterna han sovit.
han vaknade vi ett tiden och somnade om runt 5 tiden. Sedan vaknade han halv 7 på morgonen.
Alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen snart!!
Mamma kom på förmiddagen och klippte sig men hon stack som en liten avlöning när hon märkte mitt humör. Varför kan ingen bara säga...jag tar barnen en stund eller bara 1 enda natt!.. Tycker de att jag ska be om det när de ser hur jag mår och det jag gör på dagarna..
Tycker så synd om Isac med som fått varit inne hela dan..
När jag väl ska lägga mig och sova en stund så ringer det i telefonerna. Måste ju svara också för att jag väntar på besked!!..Olle ville bara bli påmind om vilka måsten han skulle köpa med hem..Gaahhh!!! Och de andra bara undra vad jag gjorde!!!
Så typiskt när de vet vad jobbigt jag har det. Snälla farfar CeGe kom iallafall och hämtade Kira.. Olle ville bara bli påmind om vilka måsten han skulle köpa med hem..Gaahhh!!! Min feber har iallafall brytit ut nu..och Isac är snorig och febrig
Snart ska jag åka och köpa fredagsmys till mig och barnen men då får Olle vara hemma med dem innan han drar iväg på hockeyn...

Men som sagt..nån gång vänder det! 

Kram och underbar fredag önskar ja er andra från en som sover 3-5 timmar per natt sammanlagt!! Tyck synd om mig!!

Puss

SMS-inlägg

mms_img704892400 (MMS)


SMS-inlägg

mms_img704892400 (MMS)


RSS 2.0