Vi är hundvakt åt Diva! Så söt och duktig....

20120130797 (MMS)

Vi är hundvakt åt Diva! Så söt och duktig.! Barnen älskar henne redan


Isac målar sitt kommande lekrum. .

20120128791 (MMS)

Isac målar sitt kommande lekrum. .


Mina älsklingar. Idag har de varit supergoa.!

20120127785 (MMS)

Mina älsklingar. Idag har de varit supergoa.!


Lilla Calle för 1 år sedan. Kika på bodyn....

20110120099 (MMS)

Lilla Calle för 1 år sedan. Kika på bodyn.,hans axel. Farligt mycke mjölk hade jag. . Ha ha


Då har jag solat igen då. Vissa får fin gy...

Då har jag solat igen då. Vissa får fin gyllenbrun färg., vissa som JAG får det på kroppen men INTE i ansiktet. Så jag har inga problem med klädval till helgens bravader. Räcker ju för tusan med ett par horn i pannan. . Ha ha


Då har jag en till sjukling här hemma. Cal...

20120126781 (MMS)

Då har jag en till sjukling här hemma. Calle har öroninflammation på båda öronen och lunginflammation. Isac somnade direkt när jag hämtade honom och vaknade upp med 39.5 i feber. Stackars mina små älsklingar. . Nu blir d mycke glass till mina små hjärtan


Full rulle och ingen sömn. Olle är sjuk, C...

Full rulle och ingen sömn. Olle är sjuk, Calle är sjuk. Isac har mycke energi och Kira kräver motion. Förstår ni att utan sömn blir det jobbig. Så idag fick sjuklingarna ta hand om varandra. Jag och isac tog med Kira på långpromenad! Sedan till salongen med kundblock och rensa. Koppla in kassan igen och se över produkter. Vad som ska inhandlas och de ja ska sortera bort. Ringa skatteverket och seb imorgon. Ringa bvc om Calle mm. Men under den timmen jag va på salongen kom de in redan 3 bokningar. Jättekul! Efter det har de varit fullt ös. Faktiskt hann vi sova middag hela familjen kände att de va välbehövligt.! Hann inte med någon solning idag heller. Nu måste ja försöka sova.


Sjuk??!!!

ja igår var det feber på lille Calle...Den va hög då och inatt ännu högre och idag ännu högre..Nu har den gått ner med Ipren iallafall..

Det går inte att ta tempen, han kan inte ligga ner och sova..Han sover nu av ren utmatthet i sin säng som jag har höjt och bullat upp med massor av kuddar.

De tror på baggängen, eller sköterskan att det beror på vaccinationen i onsdags, men som sagt Calle har aldrig reagerat förut på den. Om febern stiger så ska man ju kontakta sjukvård och läkare. Hon menade på att han inte har en annan symptom.. Men jag vet att min mamma fick öroninflammaion och då hade hon ingen annan symptom inte ens feber.

Vi får se i eftermiddag hur hög febern är då.. och om han får i sig mat...Nu har vi bara fått i lite välling, och Calle som älskar mat. Han är verkligen sjuk nu, vilket han aldrig annars är.

Så jag laddar mina batterier till nästa samtal och ska kräva att de undersöker honom.

Skönt är iallafall att lilla hjärtat får sova en stund nu,... jag ska passa på att laga lite lunch och försöka vila... Nätterna nu är värre en värst. . .


mycket att göra...

Ja det är fullt upp hela dagarna...
Idag skulle jag bara vilja slappa och inte göra något..men det går inte. ..
Jag har tusen saker att göra + att min lilla 1åring och 3åring vill vara med sin mamma. Och lilla Kira också förstås.
Alla papper är nu iallafall på plats...Ska ringa tidningen också...

Calle har iallafall sovit hela natten så jag känner mig utvilad på det sättet, men det jobbiga är att jag fått mardrömmar, ...jag svettar som en gris med!!

Saker och ting har etsat sig fast i min hjärna...jag kommer alltid att minnas!!  ...kan hända imorgon eller kanske om 10år...TRO MIG!! men sanningen ska fram!Nu har jag gjort det som känns rätt för mig iallafall...!! Jag är ingen person som hämnas, jag går den rätta vägen.

Jag har nu mål att följa...och det känns för mig bra!! Lille pirrigt och rörigt är det igen då...3 ggn jag startar upp firman och hoppas att det blir 3e ggn gillt!!! ... Varför irra jag och virra...jag ska ju jobba med det jag tycker är kul och självklart det som är som en hobby och det jag är bra på! Jag ska följa mina MÅL och DRÖMMAR!! Har ju hittils gjort det och motgångar kommer alltid men det är då man får skinn på näsan och jag är sånn som person, jag skakar av det och blir bara starkare!! Det är de själva som mår dåligt. Jag hoppas att om ca 1-2 år att jag är mästare. Att det finns en annons i tidningen efter fler anställda. Det är nu jag har chansen,... och den tar jag!! 
Den 20 februari startar jag igen!!! Och det ser jag fram emot...

Ha det så gott alla ni fina där ute. Ta hand om er!! Vi ses!!!  

Min lilla 1 åring

20120117773 (MMS)

Min lilla 1 åring


väntar på älskling

vi väntar på våran älskling...
Isac o ja vill åka o handla fredagsmys...så pappsen o Calle får ta en promenad med Kira..
Tacos står på menyn och massa chips och dipp!!....

Idag orkade jag  inte laga mat.... Calle fick en burk dillkött och potatis...han har blivit jättekräsen på burkmat..vill bara eller helst ha hemmalagad mat!!
Jag, Isac och Calle åkte till Ciao Ciao...och de är lika glada varje gång jag kommer in med mina små pojkar... De berättar alltid för Isac att hans pappa var så duktig målvakt..hihi... Dessutom får Isac alltid en ficka full av klubbor och kramar blir det när vi går. Varför de är så tjenis,...jo de vet ju vem Olle är...fotboll fotboll fotboll och för att jag jobbar granne med dem..hihi.. Så för oss till lunch blev det en av mina favvosar kebabtallriken...
De vet precis hur jag vill ha den eller så vet de vilken pizza jag gillar mest..Cappriciosa med extra champinjoer och med beasås...

Nää nu får han snart komma...

önskar er alla en mysig fredagkväll!!!

HJÄLP...fredagen den 13e

idag är det fredagen den 13e...hmmm undra vad den har för otur med sig...det återstår att se...

Men idag tackade jag NEJ till ett jobb!! Jag är Nöjd över allt jag åstadkommit och berättade att Jag har valt en annan väg!!

HIHI!!!


Tomorro*****

Imorgon fyller världens bästa syster år. Imorgon fyller även grannen Sandra Hylén år... För 1 år sedan som imorgon den 12e skulle jag ha fått lilla Calle, men så blev det inte, han stannade 5 dagar till...

Ja så idag har vi varit och flängt igen. Handla present till moster Mia, min syster. Isac handlade en present till Calles 1års dag och så handlade vi en dagispresent till lilla Amanda. Sedan bar det iväg med Isac till morfar Kent och jag och Calle gjorde besök hos skatteverket!! Nu har vi skickat in de papprena.

Känns som jag fått mycket gjort idag. Imorgon fortsätter vi!!!


Nu väntar vi på pappsen ska komma hem...så vi får äta den goda kycklingen!!.. Idag ska jag bara mojsa i soffan...

hejhej

=)

det blir bara bättre och bättre!!
Jag ler och bara ler och ler...
JAg visste det...

Nu är det dags att följa min dröm...har fått gnistan och fått världens coolaste erbjudande..
Dags att göra mitt mästerbrev..dags att börja tävla...
Snart är våren här och ljusare tider och mer inpiration är det jag söker... ut på kurser och visningar nu...gud så spännande och gud så kul det ska bli!!!

Jag börjar jobba den 20 februari..men ger mig ut på äventyr redan nästa vecka =)...hihi

Barn som testar!!

Isac är expert på att testa mitt och Olles tålamod...även se hur långt han kan gå med gränser... Hjälp!!! Men som sagt det är svårt ibland att hålla masken..GOA UNGE!! Han blir stolt när han får välja kläderna själva på morgonen att ha på sig.. och gissa...han gräver och gräver tills han hittar minst 1 plagg med "Blixten" på.
Annars så är denna lilla gosse med på allt. Han älskar att få vara med och hjälpa till. Och det är skönt att ha en hjälpande hand. Som sagt helt blöjfri är han nu!!! Underbart!!

Calle han testar mer Isacs tålamod. Han vet exakt vilka bilar han ska ta, han vet precis hur han ska förstöra tågbanan eller störa honom i andra lekar. Men som sagt han vill ju bara vara med och oftast får han faktiskt det. Vill Isac leka själv, stänger han in sig på sitt rum. Annars så övar han mest på att gå.. han kommer högst nu 4-5 steg sen kommer han på sig själv och gnäller till och sätter sig ner. Men han står själv utan promblem och springer fram med gåvagnen..Våran lille solstråle!!!

Annars så är de mer än bästa vänner och älskar verkligen varandra. Man märker stor skillnad på dem om de varit från varandra en hel dag då är de som påklistrade på varandra... Älskade killar!!

Calle är fortfarande bökig på nätterna. Skönt är det iallafall att Olle varit lite ledig nu över jul och nyår och kunnat få känna på nätterna och förstått vad jobbigt det är då på dagarna, med 2 små och vovven och hushållet...Själv tror jag att Calle är inne i i en tillväxtperiod, han kräver mycke mer i mat igen..Isac har också vaknat på nätterna av växtvärk och mardrömmar..stackarn!..Men ibland tycker jag faktiskt att det är riktigt mysigt när han kommer och kryper upp bredvid mig..

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa... NAtti på er!!!

Isac har sprungit upp ca 10ggr nu. . Han k...

Isac har sprungit upp ca 10ggr nu. . Han kan verkligen inte sova! calle där emot va inte svår att lägga idag. Jag hoppas på att hans rethosta inte kommer inatt igen. . . Annars så har vi fått sovmorgon i 3 dagar nu. Nu blir det att titta på En sommar med Göran! Men först måste ja äta nått. Är hungrig och sugen på allt denna vecka. . .


RSS 2.0