Namn...

Ja vi har namn, men bara pojknamn än sålänge. ..
Det namn jag gillar är Eddie
Och Olle gillar Ian. Visst det är jättefint men in syskonbarns lillebror heter Ian (på deras pappa sida)
Flicknamn har jag Stella, Idah-Lie, Joline..Lite funderingar men inget som passar Olle. Jo Stella tyckte han va okej bara..
Men men lång tid kvar så vi kommer nog på fler..=)

Allt såg jättebra ut:-D. Den 10 januari är...

dsc00892 (MMS)

Allt såg jättebra ut:-D. Den 10 januari är nu beräknat. . .


SÖNDAG!!

Usch, på söndagkvällarna kommer ångesten för måndag. Men imorgon är det ingen vanlig måndag för då ska jag och Olle på KUB-testet inne i Örebro. Ska bli spännande att se den lilla krabaten och få mer exakt datum. Så nu är det allt lite pirrigt och hoppas att testerna visar sig bra och att bebis är frisk.

denna vecka är jag själv å jobbet. Lilla Kithan har semester, det är hon värd. Så hon o Janne drog å turne i husbilen och en fågel viska i mitt öra att de landat vid Ullared. Så imorgon är de nog hemma, för känner jag Kithan rätt så är hon pank imorgon..=) (för hon kan handla)..Närrå! =) hahahaha

Helgen som varit har varit underbar med mycke skratt!! Isac jaga mig idag flera ggr med sitt vattengivär.. o lika dum är jag o fyller på vatten..hahhaha men är så härligt att höra hans gapflabb!..=)..
Kira börjar bli riktigt fin i ögonen och mycket piggare....så skönt! Hon älskar också när Isac har vattenkrig med henne. Att en liten pojk och en sån stor hund kan ha så roligt ihop!! =).Mina älsklingar!!!.
Nää nu ska jag leta efter ny bikini... Mina jättebomber får ju fan inte plats längre i mina vanliga bikinisar. Och rumpan fyller inte ut bikinitrosorna än. Vart så platt efter 1a graviditeten och viktnerggn..
Så hoppas jag hittar nån fin..Kanske bättre att åka o rova, men när ska jag ha tid med det..=/..

Ha en trevlig kväll mina läsare
Tjingeling

FREDAG=Midsommar!!

Godmorgon!!
Uj vad fort tiden går, redan midsommar. Som jag berättat tidigare stannar vi hemma pga att Kira (våran Vovve) är sjuk än. Vi vill inte att nån hundvakt ska hålla på med medicinen och smärtstillande. Och hon ska naturligtvis få vara med sin familj. Särskilt när hon inte är frisk än!

Så idag ska vi till fam Hedberg på midsommarfirande. Det ska bli jättekul! Är så sällan man ses nu förtiden. Mycke mat och roliga lekar och spel blir det. Undra vad man ska ha på sig idag...??!.....Innan det går vi till Hembyggdsgårn och dansar lite tror jag.
Snart ska vi duka fram frukost jag o Isac och ge pappan en överraskning med frukost på sängen. Han har arbetat så bra med altanen och ställt upp så mycke på mig när jag varit sinnessjukt trött på kvällarna. Älskar dig min Olle!!
Sen går vi ut och plockar blommor till kransarna...
Smsar lite bilder senare sen..
Trevlig midsommars allihopa!!! och ta det lugnt på vägarna!!!

Kraam




TISDAG

Idag blir jag hemma med Isac...  Han hade ingen feber imorse när han vakna. men fortfarnada lite slö och inte så stor aptit. Sovmorgon fick vi med, han vaknade 07.20.. =) ... Somna så sött i sin säng i sitt rum. En liten saga sedan fick jag väl gå in och ge honom en slängpuss ca 10 ggr bara..=)
Bara bra att han vilar upp sig tills imorgon så han orkar med sitt midsommarfirande med dagmammorna imorgon.

Så vi tar en promenad ner till mitt jobb, jag får jobba mellan 15.30 och 20.00. Olle hämtar upp honom där...
Kunderna vill ju vara fina till midsommar...

nu ska vi mysa, ta en dusch och gå på en promenad med Kira. Innan det blir det att dropa ögonen på henne...

tjingeling!!



 


Måndag!!!

Tyckte väl att Isac inte va som han brukade imorse.. Dagmamman ringde efter han sovit middag och berätta att han hade 38.3 i feber. Och nu på kvällen steg den till 39 grader. Han har varit slö och trött hela dagen och kvällen. Så imorgon blir vi hemma och jag börjar jobba efter Olle slutat jobba vid halv 4. Och på torsadg jobbar jag inte halvdag utan heldag istället =(..så är det när man har eget och är mån om sina kunder!!
Det gör inget om Isac fortfarande är sjuk på torsdag, utan han ska vara hos mormor och morfar hela dagen ch bli bortskämd =)... Men hopas att det går över fort så han få gå till sin älskade dagmamma och sina kompisar.

På midsommar blir vi hemma. Kira är fortfarande dålig men börjar bli mycke bättre, men vi kräver inte att en hundvakt ska hålla på o droppa ögonen. Självklart bryr vi oss om henne och stannar hemma...kan ju inte åka från våran sjukling...
såren hade läkt ihop inne i ögat men vi fick nya droppar igår...hmm va vad det jag sa!!! Akta er för ögondropparna Fusitalmic!!! både till djur och barn!!!..


...men på midsommar har vi ändå vi har många erbjudanden..
antingen är vi med grannarna.. eller till min Mamma eller till fam Hedberg eller till Olles föräldrars stuga eller till Gbg med lilla Vilmers familj... svårt att välja..men imorgon ska vi bestämma oss. Känns som att man vill vara med alla men det blir j***t svårt...

Bröllop!!!
Det kungliga bröllopet satt jag väl naturligtvis och tittade på hela lördagen. JAg som absolut inte skulle göra det för det va så mycke uppståndelse innan...
Men vem va det som satt och böla och klistrad framför tv hela dagen... jo jag!!! Särskilt när man såg Daniel bli rörd när Viktoria klev in i kyrkan.. och efter det böla ja under hela vigseln.. Gud så fint det var!!! Han verkar vara en bra kille för henne. DEssutom hörde jag hela hans tal idag...nää men gud... Då böla jag ännu mer!!! Han pratade verkligen från hjärtat och herregud vad duktig han är och stark som inte bröt ihop själv!!! Det skulle jag gjort! Alla va så fina och jag tyckte Viktoria va ascool som gick från den kungliga trenden med att:
1: Ärmlös brudklänning med liten urringning
2: Använde samma diadem som sin mor fast att hon inte skulle få enligt kunglig sed..
3: Rörde vid Daniel under hela vigseln
4: Pappa kungen förde henne in i kyrkan
5: Gifte sig med en helt vanlig kille
6: Inga tärnor utan släktbarn som gick med henne in kyrkan

7: Såg ni lilla flickan som la av världens gäsp när hon gick in i kyrkan

Nä nu ska jag gå och läsa bok för min snutt här hemma.. för tillfället har han ingen feber efter han fick alvedon så hoppas det är över till imorgon...Plutt, är så jobbigt att se dem så svaga och orkeslösa..

Vi hörs imorgon


Älskling är sjuk :-(. . .

dsc00886 (MMS)

Älskling är sjuk :-(. . .


Stavfel ..

Är det stavfel eller fattas nån bokstav...så beror det på de tröga knapparna på datorn. Ber så mycket om ursäkt men hoppas ni förstår vad jag skriver ändå.... =)

Stackars min Puppa!!

NU är Olle inne i Karlstad igen med Kira ;(...
Är så orolig...Kan svära på att hon inte tål ögondropparna. Det är samma dropar eller samma namn på dropparna till ögonen som Isac fick. Fusitalmic!!! Akta er för dem!!! Isac fick en farlig reaktion av dem, de är tydligen jättestarka!!
Hon har varit så slö idag..knappt velat gå ut och är jättehängig. Ögonen är mycke värre idag...pupillen syns knappt och de nedre ögonlocken bara hänger och är röda o infalmmerade. Usch tycker så synd om henne.
Det ju min Puppa min fina tjej...hoppas de hittar ett felet snart...Är så orolig..

Just nu sitter Isac bredvid mig och frågar efter Kira...han kan inte sova... ska lägga honom snart igen.. vi ska gå ner i svala Gillestugan och kolla på This is it!!

Tidigare ikväll var vi hos fam. Hylén!! Nä men gud så söt han är Kevin. Än av de finaste bebisarna jag sett!! Så liten och så fin!! Har så svårt att minnas att Isac varit så liten... man kunde inte liksom sluta titta på lillrinsen!!
Gudars vad jag längtar efter nästa =)...  

Sandra och Robin: Glad jag är för eran skull att ni gjort ett till, ett så vacker barn!! Stort Grattis igen, och tack för att vi fick komma och titta på knytet!!

Nu ska jag lägga min energiska prins här hemma...antagligen somnar nog jag med...=) sen kväll för Fia idag..(hahaha)..

Natti Natti!!! 

ONSDAG!

Igår kväll var ingen rolig kväll. Olle fick åka in med Kira till Karlstad igen.. Infektion i ögat... Troligtvis har hon sprungit i skogen och fått en pinne eller nått i ögat. Hornhinnan är skadad så 2 sorters droppar till ögat och värktabletter. På fredag är det återbesök...hoppas allt ser ok ut då och att det går framåt i läkningen!

Idag har jag varit själv på salongen. Det kan vara riktigt skönt ibland faktiskt. Men just nu längtar jag till semestern.... Förra veckan var jag sjuk, gick iväg med feber och jobbade. Jag gjorde det eftersom det var studentveckan. Denna vecka är det skolavslutning och nästa vecka är det  midsommarveckan. Shit alltså vad fort tiden går. Halva juni redan svissat förbi!.....

Jag är såå himla trött under denna graviditet. Visst var jag det med Isac också men då kunde man ju sova när man kom hem från jobbet. Då var det inte lika intensivt heller som det är nu på jobbet. ..
Nästa vecka under midsommarhelgen ska vi till Fiskebäckskil... ska bli sååå mysigt.
Jag ska naturligtvis in i Didriksonbutiken och shoppa massor på outlet!!!..

Nu ska jag gå ut och hämta in min son som bor i sin studsmatta och hoppar för fullt och sparkar fotboll. Sjunger gör han hela tiden på sean banan låten skaka rumpa...hahaha.. men nu börja jag tröttna å den...

Så nu blir det välling och sängen för honom...själv ska jag mysa med min sambo.


Kram till er alla och trevlig kväll!!!

Lillebror/Lillasyster....

Jo men visst stämmer ryktet.... Isac ska bli storebror!! Vi är skitglada naturligtvis...och enligt våran o barnmorskan beräkning är det sagt den 4e januari. (Så idag är jag i vecka 12. ) Då ska lillebror eller lillasyster titta fram...=)

Så under jul och nyår tänker jag inte lyfta ett finger. För jag vill inte att den ska komma på nyårsafton...
Olles mamma berätta för mig att han var beräknad den 4e januari men han kom efter julstressen och ixet inför nyår, alltså den 30 december. Så hon varnade mig..=)..

VI HAR ÄVEN BESTÄMT ATT KÖN KOLLAR VI INTE!!! VI VILL ATT DET SKA BLI EN ÖVERASKNING!! VET FLERA STYCKEN NU SOM DE SETT FEL PÅ!!..

Nu ska jag gå och vecka min lilla älskling!!
HEJHEJ

Balfrisyren 2

dsc00859 (MMS)

Balfrisyren 2


Balfrisyren och makeup 1

dsc00861 (MMS)

Balfrisyren och makeup 1


HURRA!!

Idag ska vi fira Jaqueline som fyller 13 år idag!!! ...
Vet ni vad hon önskade sig av moster Fia...: En piersing i naveln... men då sa jag till Jaqueline: -tror inte du får det för mamma och hon skulle inte va så glad på mig då... då svarade hon: Men jag vet att jag får av pappa..=)..
hahaha de är roliga tonåringarna!!
Ne ingen piersing blir det... Det blir en massa annat. Jag har alltid skämt bort mina syskonbarn och tänker fortsätta med det..=)..


Trevlig helg!!

God morgon!

dsc00851 (MMS)

God morgon!


RSS 2.0