I morgon är jag ledig med mina älsklingar....

I morgon är jag ledig med mina älsklingar. Underbart! Hoppas mitt röda onda öga blir bättre med, kan ju inte sminka mig. Dessutom vill jag inte bli undersökt på samma vis som igår. Aj vad ont det gjorde. Imorgon ska jag prova mitt nya kit från Id.. får vi se om ja märker nån skillnad. Dyrt va det men det är jag värd! Idag va frisyren bohém. 2 slappa flätor i mittbena ja fäste ovanför öronen. Resten av håret hängde vågit. Jättefint! Nu ska jag fortsätta läsa. Kram


WOW vilken vecka...

Veckan som bara har kommit halvvägs känns skitbra.
..
Det är superkul att börja jobba igen, särskilt när telefon har gått varm och kunder kommer in med välkomstpresenter..Underbart!! Det är då man blir rörd och ögonen tårfyllda..men fy jag är helt slut.
Jag trodde det skulle ta ett tag för kunder att hitta tillbaka men det behövdes inte... Nästan helt fullbokad i 2 veckor..
Det som är underbart är att varannan tisdag är jag ledig och varannan slutar jag tidigare och i tisdags slutatde jag kl 14... underbart väder då. Idag börjar jag kl 14 och underbart väder ute nu! Vinden är med mig!!... Kommer även jobba 2 lördagar på rad nu för att kunderna ska få sin tid som har väntat...
Men det är så kul!!! Och min favvoförsäljare kom in med en varm kram igår...det va också kul!! Vi ska smida lite planer om 1 månad hihi...

Nu blir det ut i solen för lite mellanmål och lek o bus, sedan in o laga lunch, göra sig i ordning...Sen lämna barnen hos dagmamman och sen JoBBa!!!
Undra vilken ögonskugga jag ska ta idag ? hmm vad för frisyr ska jag ha idag...Låg hästsvans börjar ju bli "IT" så varför inte... Måste ju ta hand om mitt tjocka långa hår .,så lite KMS silkesdroppar och hästasvans med sidbena får det bli idag. .Lite vila från platttång, locktång behöver mitt hår nu!
3färgkunder står på schemat och 4 klippningar jag kommer slänga mig på soffan ikväll... :)..

P.s. jag kommer ha visning på smycken i salongen snart, min syster i Filipstad ska börja sälja. DET ÄR SMYCKEN SOM FINNS PÅ NELLY.SE.. Kom in så får ni se..Assecoarer is the shit*** :) D.s

Puss och Kram hela DAN!!!


Sista dagen med mina hjärtan. I morgon hän...

201112a0_2011121 (MMS)

Sista dagen med mina hjärtan. I morgon händer DET! Tur är att jag får styra min tid själv så ja får mer tid med mina små! Det ska bli så kul imorgon! Dags snart att byta om och ge sig ner till salongen med dem sista grejerna och städa!


Pulkaåk vart d igår. Amanda min lilla dock...

100media_imag003 (MMS)

Pulkaåk vart d igår. Amanda min lilla docka är inte rädd längre. Superkul hade vi!


Lite mumma till eftermiddagsfikat

100media_imag003 (MMS)

Lite mumma till eftermiddagsfikat


Calle och Amanda

100media_imag002 (MMS)

Calle och Amanda


Calles inskolning!!

Igår va jag med mina små juvéler hos dagmamman till klockan 10. Det gick jättebra!!
Idag va jag med en halvtimme. Efter att jag klädde av CAlle rusade han till sin dagmamma och gav henne en kram! Sedan rusade han till lekrummet.
Jag stannande en halvtimme till fruktstunden och då gick jag. Alla barnen vinkade så glatt åt mig. Spanande in  mina älskade små killar och de vinkade så glatt till mig!! Kändes jätteskönt. Vi får se hur det har gått när jag ska hämta dem vid pulkabacken idag...
Imorgon tror jag att jag inte behöver stanna... Isac är mest besviken på att han inte fått vinka i fönstret de här dagarna..Gullunge!!

Nu ska jag ringa försäljare, vika tvätten och hinna med en kopp kaffe =)..


Puss och kram på allahjärtans dag idag till er alla!!!

Kvällsmacka efter ett bad smakar bra åt mi...

100media_imag002 (MMS)

Kvällsmacka efter ett bad smakar bra åt mina favvokillar.


Har kollat lite trender inför 2012 ociga ...

Har kollat lite trender inför 2012 ociga håruppsättningar! Även bohém uppsättning och modet håller i sig. Men jag tror dock att i år få se mer färg på klänningar. Det kommer mer starka färger på vår kolletionerna. Orange och grönt tillsammans med nått nedtonat kommer bli snyggt. Metall assecoarer är skitläkert med. Dags att stoppa till vår garderoben!


God morgon. En vecka kvar till inskolning....

100media_imag001 (MMS)

God morgon. En vecka kvar till inskolning....


Har en bebis i knät som värmer mig. Imorgo...

100media_imag001 (MMS)

Har en bebis i knät som värmer mig. Imorgon lämnar Vi över henne.. jag vet att det kommer tårar ur någons ögon då, men jag vet att Vi får träffa henne fler ggr och låna henne när vi vill.


....

MODE PASSERAR MEN STIL VARAR!!!!

DEt går om man vill!!!

JA vi är ju som sagt hundvakt och det går jättebra. Imorgon ska vi lämna över henne, jag har mycket att stå i sista veckan som mammaledig. Dessutom vill jag njuta av den också till fullo. Inatt var en jobbig natt. JAg hade feber...svettades om vart annat och sedan frös jag. Calle vaknade som vanligt... Men somnade om efter 1 timme...

I veckan va jag och röjde lite i salongen...hade tänkt att göra det idag med, men orken finns inte. JAg ska passa på gå och lägga mig en stund för Olle va så snäll och tog med barnen till farmor och farfar.

Kan även berätta att ni som gnäller att det svårt att få jobb...det går om man vill! MAn måste bara ringa lite mer och vissa ett intresse. De ringer inte upp dig !!! om du inte har världens utbildning dock då och ett superCV. Tro mig jag vet...JAg tackade NEJ igen till ett jobb. Dessutom ringde en mataffär till mig och frågade om jag var sugen på att jobba som timanställd nu. Jag har då ringt denna mataffär ca 2 ggr angående om helgjobb men just då var det svårt. Skickade in cv och personligt brev... Det andra jobbet har jag ringt ett antal ggr och det visade resultat också...
Så inom de senaste 2-3 veckorna har jag tackat nej till 3 jobb! 3 helt olika!! Så det går!!


 Men nu valde jag att följa min dröm istället...jobba med det jag tycker är kul och det jag är bra på!!..och denna gång ska inget hindra mig!! HAr ju förtusan blivit gravid 2ggr och den sista mammaledigheten og jag rätten att va hemma. Man får bara denna chans 1 ggn i livet har sånn ångest att jag inte tänkte på det när jag va hemma med Isac!!... Så nu kör vi!! Vi ses!!!

Sitter och tittar på dokumentären blådårar...

Sitter och tittar på dokumentären blådårar 2. Efter att ha läst boken om Zlatan så är det riktigt kul. Jag bara älskar honom nu! Klart han är kung, han har gått sin egen väg, trots alla motgångar. Och han har ett hjärta och är ödmjuk trots sin attityd! Klart han har rätt att ha attityd! Människorna runt omkring honom är bara avundsjuka av hans talang!


Erfarenhet är inte vad som händer oss, uta...

Erfarenhet är inte vad som händer oss, utan vad vi gör av det som händer oss!


Nu har vi söta Diva hos oss ett par dagar....

20120130797 (MMS)

Nu har vi söta Diva hos oss ett par dagar. En gosig liten tjej som alla i våran familj föll pladask för. 14 veckors Rottis och redan rumsren. Piper när hon ska ut. Isac kommer vara överlycklig när han vaknar imorgon., men väldigt ledsen när hon ska tillbaka till sin riktiga familj efter deras solsemester. Trevlig kväll!!


Alla har sagt eller de som försökt nått mi...

Alla har sagt eller de som försökt nått mig idag att det tutat upptaget på mobilen. Men det har gått att ringa från den, jätteskumt.! Kom hem nyss efter att jag varit på salongen och grejjat. Berättar det för Olle då och han säger: -stäng av mobilen i ca 5 minuter och sätt på den igen. . ja så simpelt va det. Så nu kan ni ringa mig igen. . Puss


RSS 2.0