nu har jag fått min iphone 4s o ett supera...

nu har jag fått min iphone 4s o ett superabonnemang! Men jag fixar allt imorgon med hjälp av älskling. Hihi!


"Success is not the key to happiness. Happ...

"Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful."


Känns lite tomt att inte ha Blixten hos mi...

100media_imag004 (MMS)

Känns lite tomt att inte ha Blixten hos mig inatt. Hon måste helst ha lugn o ro, mörkt o svalt. Vi fick extra smärtstillande på recept att hämta ut för under uppvaket hade hon så ont o mådde inge vidarde. Nyss satt ja hos henne nere i tvättstugan o hon va upp och gick. Även gjort sina behov. Duktig tjej. Om 10 dagar ska vi ta bort stygnen och då ska hon få börja upptäcka Beverly Bråten...Stina kommer få konkurans. He he ...natti natti! Imorgon blir d jobb 9-18.


Testa en ny mascara idag. Wow, jag älskar ...

100media_imag008 (MMS)

Testa en ny mascara idag. Wow, jag älskar den! Sota ögonen med en mörkgrön skugga idag. Vart fint till mina gröna ögon. Jag älskar Id startkit med. Min hy är mycket bättre och jämnare. Det ska ni prova!


Älsklingar! Underbart ute!

100media_imag008 (MMS)

Älsklingar! Underbart ute!


Tror faktiskt att detta är äkta kärlek!

100media_imag007 (MMS)

Tror faktiskt att detta är äkta kärlek!


Mysbyxorna på och chipspåsen öppnad. Dags ...

Mysbyxorna på och chipspåsen öppnad. Dags att plugga NY färglära. Den nya färgen från Loréal, revolutionerade INOAH ... håll utkik efter den på tv. Snart kommer den finnas som reklam där! Och jag kommer att börja använda den teknologin! Freeedagsmys!


E-type på Harrys veckan efter påsk! hi hi

E-type på Harrys veckan efter påsk! hi hi


Imorse när jag stack till jobbet så va min...

100media_imag007 (MMS)

Imorse när jag stack till jobbet så va mina hjärtan feberfria. När ja kommer hem från jobbet är Calle frisk från febern. Bara snorig men full i bus som vanligt. Men Isac låg deckad i soffan. 39 i feber igen. Stackars mitt hjärta. Proverna igår visade bättre o det blev d ju också. Men att d tar om igen gör mig orolig. Nattade honom nyss och han ville att jag skulle sova hos honom inatt. Självklart tänker ja göra det! Hatar verkligen när mina barn blir så sjuka.


Mina små hjärtan är så dåliga! Febern tog ...

Mina små hjärtan är så dåliga! Febern tog om på Isac imorse o såg även på Calle att han va glansig på ögonen. Olle får fortfarande febertoppar. Imorgon om Isac har lika hög feber måste han ta prover igen. Känns som att d e bara att vänta på min tur...men än sålänge känner ja inget. Farmor har varit så gullig idag o hjälpt oss! Tack söta du! Dags att koja för min del, natten blir nog inge vidare. Puss på er


Torsdag...=)

Idag är det torsdag så jag börjar jobba kl 14. Slutar kl 20. Idag har vi myst mina små älsklingar och jag. Måla påskbrev och tittat på film och byggt tågbanor. Maten fixade jag redan igårkväll så de även har mat när Olle hämtat dem idag.

Kira fick vara tillsammans med farfar och farmor hela dagen så vi har faktiskt inte tagit oss ut idag.Känns jätteskönt på ett sätt men saknar våra promenader och även se lilla Calle jätteilsken varje gång vi går in.

Är lite orolig för min syster som fick åka in med ambulans idag till karlstad med dubbelsidig lunginflammation. Hon spydde även blod. FY! MAn känner sig så hjälplös när man bara får sitta och vänta och vänta på meddelande eller telefonsamtal.
Fick ett sms förut att hon fått så mycket mediciner och ska snart in på röntgen.. Som sagt trycket och det onda från lungorna gör det ju inte bättre med hennes rygg... så fy!!! Som sagt hennes diskar i ryggen går i prinsip sönder och nerverna hamnar i klem.
Hoppas hoppas att allt är väl och att det bara är en infektion som går bort av pencilin!

Nu ska jag bara plocka lite medans CAlle sover middag och de ska iväg till dagmamman!!..

Puss från rödtötta!!!

RÖD SKINNJACKA!!!

Jag ska köpa en röd skinnjacka, jag måste köpa en röd skinnjacka är sååå snyggt!!! Passar allt!!!
Kolla bara... Kenzas är ju såå läcker!!! Men 2800...VA!!! ska jag ska jag inte. MQ borde ju få hem nån snart... Nä måste in till Öret och leta!!!






Jag sliter snart mitt hår...!! Jag måste ha den röda skinnpajjen snart!! Nått jag tjatat om länge. Hittar jag ingen till rimligare pris får det tammetusan bli Kenzas till slut!!! Jaaa för det är jag värd!!! :)

Nu sak jag lägga mig till kojs och läsa sista delen av Twillightsagan!!!

Blixten/min Murran marsar! Ja blir galen p...

100media_imag006 (MMS)

Blixten/min Murran marsar! Ja blir galen på hennes ljud. Dessutom är d ca 2 veckor kvar till sterilisering. Ska prova om d finns akuttid för hennes matte står inte ut efter en dag. Nu trycker hon rumpan mot mig o åmar sig. Fy!


Isac älskar nya bilstolen! Jag med! För de...

100media_imag006 (MMS)

Isac älskar nya bilstolen! Jag med! För den är lättare att flytta över till den 2a bilen och även andras. Och nu får han plats med benen! Han valde färgen röd och svart och är så lycklig för att d finns 2 mugghållare när han ska titta film. Blixtenflaskan i ena o godis i den 2a. Älskling!


Jag är rödhårig. Börjar vänja mig nu! Olle...

100media_imag006 (MMS)

Jag är rödhårig. Börjar vänja mig nu! Olle gillört och säger mums, trots att han är svag för blondiner! Haha!


Fick 2st i sängen. Isac mitt hjärta efter ...

100media_imag005 (MMS)

Fick 2st i sängen. Isac mitt hjärta efter toalettbesöket och lilla Blixten som vanligt. Calle har varit lite orolig i 3 nätter. Säkert en tillväxtperiod. Imorgon är det härliga måndag! Natti


Ute med mina små bus!

100media_imag005 (MMS)

Ute med mina små bus!


WOW!!! v10 2012

WOW..jag vet vad jag har att göra!!!in i sista minuten till jobbet för att jag va på Barnmottagningen med Isac. Idag 10 minuters rast bara för att få vara med mina små hjärtan mer. Slutatde 14.30 idag!! Tid med dem betyder mest!!!! Va gjorde vi..åkte till stan för lite vårkläder. Isac rusade fram till Hms nya kepsar..å va blev det ...jo en till Blixten McQueen keps i samlingen!!! Calle fick en grön me en cool gubbe på. Försökte med den rosa till Isac men NEJ han vill inte!!
Sedan fika vi och hängde i lekparken. Jaqueline (systerdottern) är här på praktik...så mysigt och kul att ha henne här!!! Hon fick shoppa i lugn och ro och så hade vi Lehti som lektant också!!

Jag har hittat min jacka jag vill ha. Fanns tyvär inte i min storlek. Kenzas nya röda skinnjacka kostade bara 2800...ja jag få suga på den karamellen...men snygg DET är den!!

Imorgon blir det jobb och övertid ca 1 timme!! Underbart när jag har ett riktigt flyt som aldrig lugnar ner sig för träning till mästarbrevet..!! Funderar redan på att inom en snar framtid att anställa en tjej för det är inte meningen att kunderna ska få vänta på en färgtid i 2-3 veckor nu...

Imorgon är det roliga och svåra projekt!! en 3timmars projekt och 4 nya kunder och naturligtvis stammisar som ä tebax!!! En blandad kompott...barn, nya, våga, göra om mig, bästisKenny och färg och fär och nya kreativteter!!
Fick ett glatt besked från skatteverket i fredags med. De har sänkt egenavgifterna...så de laxen åkte in på "skattekontot" YES!!!..
Glatt besked från balansrapporten jag gjort med. Har höjts ca 40%. Göra en ny prel.deklaration att skicka in så jag slipper en restskatt och mer uttag i lön. Vilket jag inte trodde jag skulle få den 1a månaden. :). HUJ HUJ!!!
Dags att köpa träningskort nu och boka tid till min massör också. Måste vårda kroppen och ta hand om den!!
Olle är ledig med grabbarna  morgon så han åker till lek och bus med dem!!! På torsdag börjar dem klockan 14 så då ska vi mysa hela förmiddagen!!!:)
 

Livet rullar och barnen är friska och goa och glada. LIVET LEKER!!! SER ÄNNU MERA FRAM EMOT VÅREN!!
PUSS PÅ ER..
VI SES!!!


Den här tokiga ungen hade så kul på Ikea i...

100media_imag003 (MMS)

Den här tokiga ungen hade så kul på Ikea idag. Oj vad han gillade det stället. Grabbarna skötte sig galant! Även Olle! Inte ett enda gnäll! Isac va en riktig klippa som hämtade och bar grejer från hyllor o fack! Fler ggr dit tror ja med hela familjen!


Nyfriserad! Att bli tvättad är inge kul, m...

100media_imag004 (MMS)

Nyfriserad! Att bli tvättad är inge kul, men att bli kammad o klippt är underbart tycker Blixten/Murran! Nu ligger hon hos mig som varje kväll o natt. Imorgon är de stora prinsessornas tur! Natti


sitter på jobbet och ska snart jobba. På s...

sitter på jobbet och ska snart jobba. På schemat 1uppsättning och 5 klippningar. Sen kommer min familj ner och möter upp mig. Trevlig lördag alla! Puss


Jag är godhjärtat!! + Lapa och Laga

...En tjej som varit platinablond som de struntade i att förgpigmentera innan färgning. Man måste förpigmentera, det finns ju inget pigment i håret då!så resultatet på hennes hår efter 1a tvätten va att det blev matt och dassigt. 3 färgningar efter det blev resultatet efter tvättning ännu mattare och utväxten mörkare och ojämn resultat!! Så då fick vi laga!!! Det jag gjorde va att blanda förpigmenetering i en varm blond färg. (förpig.koppar och färg 8,35 med 6%väteperoxid) Penslade längderna FÖRST,!!! sedan la jag i botten en Blond(8.0 med 6% peroxid) för att ljusa upp den mörka färgen som blivit i botten efter alla påfärgningar. Efter sköljningen fick hon sitta med en glansvask blandat med förpigmentering och inpackning i 20 minuter, sköljde och sedan balsam. RESULTATET: Färgen har hållt sig iallafall efter 3 tvättar och är superjämn och fin. En glad och nöjd kund också!!!

Men vi gör även en till pigmentglansvask för att gradera upp oss och vårda håret efter allt slitage på håret!!!

Idag när jag slutatde klockan 20 fick jag ringa brandkåren. Nån/Några hade tänt eld på containrarna vid parkeringen. Där står ju bilar parkerade nära...Livsfarligt ju! Tröttsamt är det när folk står och tittar när det brinner och inte har ringt. Dessutom bor det ju många nära där och inget märkt. Ja rusade dit när jag såg detta, trodde min bil brann först när jag såg lågor och rök på håll...Jag kallade människorna för "nötter" när de inte hade ringt och inte visste vilket nummer de skulle ringa...Typisk mig .. :)

Men brandmännen sa tack för jag gjorde det rätta och väntade på dem..!!

Nu ska jag göra matlåda och sedan sova... Imorgon är det fredag och fredagsmys med lafamila på kvällen!!
Puss och Natti


fick gå hem igår från jobbet! Visade sig a...

fick gå hem igår från jobbet! Visade sig att febern låg över 39 grader och hade stigit från morgonen..nu ligger den på 38 och ja känner mig lite piggare. Börjar jobba kl 14 så fram tills dess ska jag bara mysa med mina hjärtan. Som sagt olle tycker att ja borde stanna hemma, men d är nästan 2 veckors väntetid hos mig så då är det synd om kunderna! D är ju trots allt mitt levebröd! Nu kikar vi vidare på Rio. Sen ska vi duscha o laga mat! Kram på er!


RSS 2.0