Sjukstuga här hemma på mina fina katter! D...

20111031657 (MMS)

Sjukstuga här hemma på mina fina katter! Dags att börja med medicinerin på Stina igen tror jag. 3 st epilepsi anfall idag har hon fått. Stackars min fina. Men hon lider inte av dem och minns dem inte. Men tycker själv att det är hemskt att se när hon får dem. Lilla Blixten/Murran äter också medicin nu. .men på henne märks det stor skillnad redan! Dags att packa väskan till Isac. Imorgon bär det iväg till dagmamman Lotta som han ser fram emot! Idag har vi myst här hemma, vi avslutade eftermiddagen men en promenad i skogen! Imorgon ska ja lacka färdigt Calles garderobsdörrar och slänga skräp! Tjingeling!


E-type och jag 2008

Här har ni bildbeviset!!
Jag rockar till E-typeoch vips hamna jag bild tillsammans med honom. Året är 2008..min aväntans tider med Isac i magen...:) ..De va en grym kväll... jag är lika tokig som vanligt..ser ni..jag har lika skoj nyktert och bjuder på mig själv. Fina klappar och strykningar på magen.. !!! Och lyckoönskningar från Martin.





Nu är han ju me i "Så mycke bättre".. Hans tolkning av Tomas Ledins låt va bra!! Han kan inte sjunga, men musiken och tolkningen gör att man blir glad! Man vill bara dansa!!! :) ...
Han är bra våran E-type!!
Ska bli kul att följa programmet varje lördag nu. !!! Mycke spännande artister!!!

Så mycke bättre. . Varje lördag nu! Bästa ...

Så mycke bättre. . Varje lördag nu! Bästa programmet och kryddan på allt min Martin "E-type" Eriksson! Mina vänner vet att han är min idol och ja älskar hans musik! Bildbevis finns när ja va på honom höggravid med Isac i magen och framme va han till mig då 2ggr och klappa mig på magen. Ska försöka hitta bilden så ni får se!


Hösten och vinterns MÅSTE!!+ lillakissen sjuk :(

Hösten och vinterns måsten är accessoarer!!
Så till mig blev det än jättebra halsduk från H&M för 59.90. En sån man bara trär över huvudet som inte är så pluffsig utan sitter tajt och värmer. Fingervantar ett måste! Och ny mössa och tummvantar i färgen beige.
Till barnen blev det de klassiska vinter/hjälm mössorna. Lika blev det och färgen svart!
Det ända som fattas nu är vinterskor till mig, men tror jag åker in till skopunkten nån dag och kikar där. Har fina boots med nitband runt om men de är mer höst tycker jag.. Vill ha något att byta med ;)..

Lilla kissen blev riktigt sjuk igår. Matt, bakdelen hängde som att att hon hade ont när hon gick och kissa blod. Så idag fick hon åka till vetrinären. De visade sig att hon har en infektion lilla hjärtat!! Isac va med henne såklart!! "Hon va duktig mamma, men hon kissa på handuken .. och det gör inget sa jag till henne min mamma tvättar den". 
Så nu blir det antibiotika ett par dagar så hoppas vi att lilla Blixten våran lilla prinsessa blir frisk fort!!

Imorgon när Isac är ledig ville han gå till skogen. Så det gör vi. Vi ska hitta fina kottar som vi sedan ska måla om och doppa i glitter och hänga i julgranen.. Kul att min älskling kommer med idéer!! Calle och Kira får följa med också naturligtvis!!...

Kram och ha en bra torsdagkväll!!!

 

Skönhetstips!!

Fick ett skönhetstips idag av Camilla. Ni som har problemhy och får lätt finnar, blanda salt med lite vatten så att det blir som en peelingcreme... Tvätta ansiktet med det så får en fin och slät hy!!


Denna fina present fick Isac av Kenny! Nu ...

20111027654 (MMS)

Denna fina present fick Isac av Kenny! Nu är han idolen och nån dag bär det av mot örebro för lek och buslandet med honom!


Förkylning!!

Lilla Calle blev förkyld i söndags och på Isac började det igår kväll. Så idag får han vara hemma. Snoriga och hostiga barn. Ge det till mig istället man mår så dåligt när de små är sjuka. Men natten va helt okej faktiskt...!!

Så idag blir det mys på hög nivå!!

Kram


MÅÅÅÅÅNDAAAG

Måndagar går segt för oss, särskilt på morgonen. Men varför stressa ??!! :)
Vi hade bestämt att mötta upp Sofie, Noah och Theo på öppna idag... Först skulle vi bara förbi pappa Olles jobb...
När vi åkte i bilen så började det dunka lite lätt och detta ljud kände jag igen... Så lät det när vårat bakdäck hade dåliga bult...och däcket satt löst..
Men jag körde till Olles jobb ändå för det lät inte så mycke, men väl på vägen dit började det låta mer, mer och MER och MER...hjälp tänkte jag ..nu tappar vi det..
Olle sa åk sakta till Volvo och det gjorde jag.. hastighet 30...
När jag kom in dit något irriterad, arg samtidigt rädd för vad som kunde hänt så sa jag..
:- Ni böt däck på bilen förra veckan, nu håller jag på och tappar ett... OJ sa han i kassan...jag kommer direkt!!
Mycket riktigt satt vänstra framdäck LÖST.. de andra passa han på att skruva åt med...
Jag säger till han som gjort detta på en gång..det här är inget bra jobb han gjort sa han!!..
Vi körde ett varv och det va över..Tacka honom så mycke för hjälpen och drog vidare till öppna förskolan.
Där hade mina små killar jättekul. Varför har jag inte åkt dit tidigare på måndagar.. Nu ska vi göra det varje måndag som det går..Vi kom precis till sångstunden och Isac kunde fler sånger än mig kan jag säga och lilla Calle ville upp och digga direkt!! Mycke barn var det där...jättekul!! 
Just nu sover lilla Calle och Isac kollar på "Bilar"... Lite egen tid :) inga fel :).. dra ett varv snart med min snabel och starta tvättmaskinen...
Mer utgifter har också tydligen kommit..Olle har levt på Ipren hela helgen för sin tandvärk, men nu hjälper det inte längre nu bar det av akut till Örebro med honom..Stackarn!! Alla besparingar bara säger POFF borta väldigt lätt...
Men 2 av dessa POFF är ju investeringar.. Nya däck och ny vagn...
Ja sånt är livet..
Nu ska jag sätta fart!!
Hoppas ni får en bra måndag!! Vi ses!!

Lilla gubben är inte frisk. Förkyld och li...

20111023653 (MMS)

Lilla gubben är inte frisk. Förkyld och lite feber. Gnällig som attan idag. Tycker så synd om honom när han vill så mycke men inte orkar! Isac har varit så snäll idag mot sin lillebror! Ställt upp på allt och busat. . Hämta papper när snoren runnit. . Lånat ut en blixtenbil! Mammas gos! Själv ska ja lägga mig nu. . Antar att det blir en krånglig natt! Kram


Har fått ett litet besök. Denna lilla skat...

20111023650 (MMS)

Har fått ett litet besök. Denna lilla skatt heter Molly!


FREDAGSMYS!!!

En härlig dag idag!!..
Vi åkte idag till min syster, Alexi och Amanda...Syrran skulle ta Calle och Kira medans jag besiktiga bilen...Men det visade sig att Isac också ville stanna hos sin moster så visst fick han det. Så jag begav mig iväg själv..
Efter det köpte jag med pizza till oss alla...Mums det va gott och jag är mätt än =).. så det blir en god macka nu på kvällen istället...
Vi åkte även till min pappa och hälsade på och han vart så glad ... han sa ska ni redan åka när vi hade varit där i 3½ timme..hihi...

Nu är Olle på en promenad med lilla Calle och Kira och Isac sitter och tittar på sin nya favvofilm..
så jag njuter lite nu av tystnaden :)..
Annars har veckan gått i fullt ös som vanligt!!

Roliga händelser:

Vi handlar vinterkängor åt Isac på Skokanonen tycker att det låter konstigt ute...och när vi kommer ut så har Kira satt sig i förarstolen med röven på ratten så det är våran lilla toyota som tjuter... Mycket pinsamt, men gud vad Isac tyckte det va roligt!
Börjat handla julklappar, tycker det är roligt!!!!
Kör som en tok med Calles nya vagn...UNDERBAR och LÄTTKÖRD!!
Gjort fröken Lehti till brunett igen :)
Vi får för oss att när Calle säger "Gackack" så ropar han på Isac, Titta och tutte nya ord och han vill bara gå gå och gå..
Isac vet nu att han är en Stor Kille och när man är stor så får man svära...hahaha så vi har förklarat nu att när man är Vuxen får man svära men helst inte alls! Tungan kan bli svart :)... Händer ju att jag säger "Jävlar" antal ggr om dagen vid olika tillfällen och Fy fan är pappan expert på, så det händer att han klämmer ur sig det när det inte går riktigt som det ska...
Fått Isacs dagisfoto...jättenöjd och så fin min prins. Men har upptäckt att gud så lik sin pappa han är!!
Träffat Sofie och Theo som va galen i mandariner.. Han bara skrek och ville ha mer och mer och mer..Helt crazy, men gud så goo och underbar denna gosse är!!
Toyotan rullar igen!!
Fått ett roligt kuvert i brevlådan!!


Nu snart blir det fredagsmys med chips, cola och goa mackor, titta på idol och göra goa grannen brunett igen...hihi
Hoppas att denna veckofinal är mycket bättre än den förra annars tänker jag sluta titta på idol!! För förra veckan var det katastrof!!! Och de som hängde löst var ju de få som lyckades denna kväll och inte tappa texten!!

Ha en underbar fredagsmyskväll!!!

SMS-inlägg

image (MMS)


SMS-inlägg

image (MMS)


Full fart på min lilla kille. . Saknar vår...

20111018648 (MMS)

Full fart på min lilla kille. . Saknar våran Isac här hemma


Amanda 1 år

Idag fyller mosters docka 1 år. jisses vad fort tiden går.
Eftersom Isac är ledig idag åker vi dit med en liten present. På lördag är ju det stora kalaset och då får hon ett stort paket!!
så just nu inväntar vi Calle som ska vakna sen drar vi!!

Grattis våran tjej på din första födelsedag!!



SMS-inlägg

20111017646 (MMS)


Ja . . Så här ser Kira ut när hon sover so...

20111016642 (MMS)

Ja . . Så här ser Kira ut när hon sover som bäst!


Söt

20111014635 (MMS)

Söt


Snurrig!!

Gud så snurrig jag är hela tiden!!!
Men det beror nog på att jag har fullt upp hela dagarna...det går i ett kör...

Idag ska jag bara vara hemma med mina prinsar... sotaren kommer idag istället och så får vi besök på förmiddagen..Sedan får jag besök på eftermiddagen

en Fredag= FREDAGSMYS!!!!
 Helg!!! Underbart att gubben är hemma tillsammans med oss!!

NU kommer Calle krypandes,,, bäst att skynda sig att skriva klart innan han stänger av datorn för mig HIHI


Här är min bror med sin familj :)


Fruktansvärt slarvigt!!

Jag sitter och tänker på en sak..
Kommer ni ihåg när min lillebror och Lina va med i olyckan med lastbiilen på E-18... ja fy ingen rolig upplevelse..Otäckt, men de klarade sig bra trots att Lina satt fast i bilen höggravid, skulle föda Wilma om en vecka och brorsan hade fått motorn över benen. Det finns änglar alltså.
Lastbilschauffören va ju utländsk...Han släpptes vidare till sitt land och nu har fredrik och Lina fått svar från försäkringsbolaget..
.. Ingen ersättning än pg a att det går inte få tag på deras försäkringsbolag... Det visade sig också att lastbilen han körde va STULEN... en annan regplåt från en lastbil i KArlstad!!..
FY TUSAN vad slarvigt av polisen. Ska man inte kolla upp sådant under en olycka...särskillt utländska lastbilschaufförer!!!
JAg fattar ingenting, Blir både ledsen och fruktansvärt arg samtidigt att jag känner oro. . .
Jag tänker också ..."tänk om"...men så får man inte tänka..

Men ska det verkligen vara så här... Undra vad polismännen som hade den uppgiften står till svars nu!! Riktigt j...a illa är det iallafall... och jag tycker så synd om Lina, Fredrik och Wilma...
De väntar ju på ersättning så de kan skaffa sig en ny bil.. de är ju en familj och vill ju kunna göra saker och utflykter. Livet blir mycket enklare med en bil.
Idag gör min lillebror syntest, han är på G nu att ta sitt körkort, det går nu lite lättare för honom efter han tidigare inte haft varken råd eller problem med att ta det pg a sina tidigare händelser i sitt liv.....men nu ordnar det upp sig bubben, !! En sak i taget bara!!
Han har växt min bror och mognat och de är jag glad och stolt storasyster över!!! Fin pappa och en hjälpsam bror som har fått ett STORT hjärta!!!

Nu väntar jag fortfarande på sotarn..och Calle man sover.. Han kryper som en tok nu!! Hihi så kul!!

Grattis Sverige till EM!

Grattis Sverige till EM!


Timon och Pumba finns på riktigt :)

Ja...här hemma går Lejonkungen filmerna på högvarv... Och de som är bäst är ju naturligtvis Timon och Pumpa...
Hitta denna klockrena bild på facebook...Va tusan de finns på riktigt...
kolla in det här.... hahahaha


Måndag!

Pappa Olle är hemma idag med.. inte helt hundra på sin mage...stackarn det tog hårt på honom!! Men som sagt han är ju en karl också de tål ju inget!

Vet inte riktigt vad som hände när Calle hade magsjukan...tror han låg mycket och funderade på hur tusan man ska ta sig frammåt och inte bakåt....För nu tar han sig frammåt.. Han ålar och kryper om vart annat.. Jätteduktig.. Och reser sig upp gör han och släpper och landar på rumpan och dör av skratt!! Han bubblar och pratar och är väldigt frammåt. Hans förkylning håller i sig än bara.
Men han är tuff kille, en liten cooling som vet vad han vill! Han tar för sig vill hänga på storebror hela tiden.

Isac min lilla gosse är inte så tillbakadragen och blyg längre... Han har nu verkligen visat för alla att han växt in i rollen som storebror och blivit mycket tuffare. Nästan så man måste bromsa honom..:)
Han hjälper Calle med mycket, pratar jätteduktigt, är blöjfri och kan klä på sig det mesta själv. Dragkedjan på jackan brukar oftast knövla sig...
Så han har växt något enormt mycke över sommaren och dagmamman hans är så glad att han nu vågar ta för sig och prata inför flera personer och berätta om sig själv.
Det vi måste göra nu är att få honom att sluta med tutten och det ska han..han ska ge den till tomten :)

Som sagt mina barn är mitt allt!

Imorse var det kallt när jag var ute med Kira så efter bilbesiktningen så ska jag åka och handla fingervantar till mig själv.. Det blir att plocka fram mina mössor och halsdukar också...

Nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta...
Bjuder på en bild från klockan halv 9 i morse... full fart redan då :)

 


Fickparkering! De är inte så svårt! Gör så...

Fickparkering! De är inte så svårt! Gör så här! 1. Kör fram så att du står kant i kant med backspeglarna med ca 1/2 m mellanrum. 2. Ratta 1 varv åt höger och backa tills höger bakhjul är ca 1/2 m från kantstenen ( ser du i högra sidospegeln). 3. Ratta fullt åt vänster, backa försiktigt in i rutan! Lycka till!


Hjälp! Jag ska besikta bilen imorgon. Lite...

Hjälp! Jag ska besikta bilen imorgon. Lite pirrigt. Tar med mig min bror som stöd!


Ja usch! Nu har vi alla haft magsjukan. . ...

Ja usch! Nu har vi alla haft magsjukan. . Barnen tog det bäst och Olle sämst. Ja fick igår till Idol. . De va bara att gå och lägga sig. Mår mycke bättre och har tvingat i mig frukost. Nu blir det en dusch och sprita allt igen och sedan vila. . . Trevlig helg på er alla!


Fina mössor mina små har fått idag!

img_4252 (MMS)

Fina mössor mina små har fått idag!


4. måste chilla nu

20110913576 (MMS)

4. måste chilla nu


3. Mål

20110913574 (MMS)

3. Mål


2. Hjälp!

20110913573 (MMS)

2. Hjälp!


1

20110913572 (MMS)

1


Godmorgon! Hoppas kallduschen får mig att ...

20111005632 (MMS)

Godmorgon! Hoppas kallduschen får mig att piggna till. Lille snoris har bökat i sängen hela natten. . . Han fick sova bredvid mig inatt. Tycker de är lite otäckt när de är så snoriga!. .så inatt blev de inte mycke sömn heller. Idag handlar vi lite näsdroppar till honom. En fin dag verkar det bli annars! Skönt när ja hämtar min stora prins tidigare efter som det är tandläkaren som gäller idag för honom.


Hunnit mycke idag!!

Idag har jag hunnit mycke med alla i familjen...sysslor mm.. Lite nöjd faktiskt...!! Vet inte vart den energin kom ifrån ;)
Pussat och gosat på många bebisar och barn idag.. Folk och rörelse här hemma .. En fika han jag med och möte på kvällen Kanske beror på att jag la mig i tid igår kväll ...
Lilla Calle vart bara helt plötsligt snuvig i eftermiddags...men märks faktiskt inte på humöret... eller det kanske märks inatt :)

Tack så mycke söta Jessica som satt barnvakt ikväll och för att vi blev lite sena...
Isac undra när han gick o la sig när du skulle komma snart igen... =)... Va gör du med barnen..han ser dig såå sällan men han har verkligen lagt märke till DIG!!
Nu ska lägga mig i min sida av soffan och sedan blir det läsa i 2a twilightboken... Skitbra böcker!! Men som sagt som i den andra filmen och boken såå bara väntar man på att "kommer inte Edward" snart...

Imorgon blir det till tandläkaren med Isac...åka förbi "Nu eller Aldrig" så de får se min tattuering ja vill göra och ev få en tid..   


Calle har fått fina kläder idag av sin gud...

20111004629 (MMS)

Calle har fått fina kläder idag av sin gudfar, gulliga Lina och söta Wilma! Puss ni är bara för snälla


Tack Jessica för att du rättade mig..

Jessica rättade lite på min tattuering jag ska göra..heheh.. som sagt min engelska är ju inte så bra..

Så så här blir det...

For all the joy you brought into my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love I found in you
Im grateful for each day you give me
You are my insparation
Isac 080826
Calle 110117
I love you

Så klart att det ska vara give istället för gave och are istället för been..hihi...
Tack söta du!!! Tydligen är det 1 års väntetid hos Sebastian och Co i stan som tydligen heter "Nu eller Aldrig".. Jag testar och ringer dit först annars så blir det att ringa in till dem i Kristinehamn... de ska vara jätteduktiga!! Har ju faktiskt sett flera stycken som gjort där...Kunder, vänner och mn syster!!..

Om ni inte sett Megan Fox snygga tattuering så får ni se nu.. Inte nog med att hon är såå himla snygg och har det!! Men fastnade direkt när jag såg denna Bild på hennes gaddning...




Vi får se om de kan göra något liknade med min fina text!!
Kom just på att jag kommer få den gratis.. Min syster och hennes sambo är för tusan skyldiga mig en gaddning.. Fick det i present när jag fyllde 18..hehehe sååå det tog 10 år för Fia att samla mod... 



Idag är min lillebror, fina Lina och min g...

20111001627 (MMS)

Idag är min lillebror, fina Lina och min godis wilma med i tidning!


RSS 2.0